S. Łazariew. Diagnostyka karmy 11

Mirek pisze:Na wsi jest czyste powietrze, wspaniała przyroda, ludzie dużo pracują, ale starzeją się bardzo szybko.
Mirek pisze:Miłość, wiara, twórczość – tego praktycznie nie ma
Xsenia pisze:RacjaTo w takim razie, bardzo proszę, wytłumacz co ty rozumiesz przez słowo "starzenie się".
Z tych słów Łazariewa zrozumiałam przedwczesne starzenie się ludzi, co na prawdę prawdą nie jest.A ty jak rozumiesz te słowa Mirku?
Mirek pisze:Ciekawe neuron to co piszesz, a szczególnie to, ze mógłbyś napisać 40 książek, a jak do tej pory nie napisałeś ani jednej.
Mirek pisze:Faktem jest, że jego książki pomogły tysiącom ludzi odnaleźć zdrowie i radość życia.
Dziwne, że te "bzdury", o których piszesz maja takie oddziaływanie.
neuron pisze:Mirek pisze:Ciekawe neuron to co piszesz, a szczególnie to, ze mógłbyś napisać 40 książek, a jak do tej pory nie napisałeś ani jednej.
no nie , nie napisałem ani jednej i nie mam zamiaru....... ale ja nie jestem pisarzem i do tego jestem przepisowym leniem , jak czegoś nie musze zrobić to możesz być pewien że nie zrobiehehe
i dla mnie znowu ciekawe jest to że nie zrobiło na Tobie w ogole wrazenia to ze ten czlowiek objechał świat do okoła żeby znaleść ratunek dla kogos tylko robi na Tobie wrazenie to ze masz wrazenie ze ja sie w jakis sposob czyms chwale , otóż nie , nie chwale sie , każdy , każdy kto ma odrobine wyobrazni moze napisac wszystko o wszystkim , nawet Ty![]()
no wg mnie i dla mnie to poprostu bzdura i tyle , co z tego ze mógłbym wymyslec 1000 i 1 fabułe i jakąś teorie z palca , to zadna sztuka , troche wyobrazni i jest ...tylko po co ?? czemu i komu ma sluzyc cos co nie dziala ? koleś nie poleciał do chin po fantazje tylko po ratunek dla kogos kogo kochał i nie znalazl , nie znalazl na wchodzie .....nie było tego na zachodzie , nie ma tego nigdzie ........i nie ma tego łazariew .Mirek pisze:Faktem jest, że jego książki pomogły tysiącom ludzi odnaleźć zdrowie i radość życia.
Dziwne, że te "bzdury", o których piszesz maja takie oddziaływanie.
tego znowu nie wiesz , niestety , i przypominam tylko o tym że dowód społeczny nie jest w zaden sposob dowodem ,ani wiarygodnym ani miarodajnym ......
wiec pozostajemy tutaj tylko w świecie domysłów ........
taki dowód dziala na zasadzie , bóg istnieje bo 70 % ludzi na ziemi w niego wierzy ......no sorry
to dlaczego ludzie nie jedza g...skoro wszystkie muchy to robią ??
sorry za ten przyklad ale tak wlasnie wyglada dowód społeczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 2 gości