autor: Natasza » 06 lis 2016, 17:45
Krzysztoff przeczytałam co napisałeś i uważam , że jest to jedno ze zdrowszych refleksji jakie tu zastałam
ludzie oceniając pewne sytuacje czynią to z niebywałą lekkością zefiru
czynią to tak jakby żyli w jakimś wspaniale skonstruowanym raju, gdzie tylko niesie ich duchowość i brak czynów złych, brak chorób, brak trosk
życie to nie jest bajka, a my nie jesteśmy w raju by podejmować myślenie odbiegające w swej ocenie od realnych zagrożeń i codzienności, która nie zbyt rzadko stacza nasze życie w różne , te niefajne miejsca
strasznie się cieszę, że są mężczyźni, którzy widzą więcej niż jednostronne postrzeganie
temat dotyczy przede wszystkim kobiet- TYCH MŁODYCH , których cykl biologiczny jeszcze funkcjonuje - im pozwólmy decydować
uważam , że należy zacząć od wiedzy u podstaw- czyli edukacji czym jest plemnik, czym jest jajeczko, czym są komórki, i czym jest cykl twórczy
oddzielmy myślenie pseudo duchowe i zmierzmy się z problemami życia doczesnego
ludzie są wystarczajaco kopani po zadzie by martwić się tym co powiedzą duchy, no sorry
gdybym była mężczyzną czy podstarzalą kobieta moje zdanie nie uległoby zmianie j/w
poza tym nigdy w życiu nie miala bym tej bezczelności w sądowaniu ludzkich decyzji,
uważam za skandaliczne natomiast porzucanie jak śmieci kobiet w ciąży, które noszą w sobie zdeformowane płody - szpital ten cywilizowany jest w Warszawie gdzie są profesorowie postępujący zgodnie z prawem a nie swoim wybujałym pseudo morale - tam kobieta znajdzie pomoc
p.s chcecie zobaczyć MORALNOŚĆ NA WŁASNE OCZY TYCH CO WYMUSZAJĄ NA POLITYKACH STOP ABORCJI??
zapraszam na strony gdzie zobaczycie filmy, oraz nagrania life - rozmowy telefoniczne i sprawy w prokuraturze - łatwe jest jeden polak , rodak wystarczy wpisać jego imie i nazwisko i dopisac eu - zobaczcie to wysokie uniesienie ducha ; demony to ludzie nie zapominajcie o tym
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,