O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: danut » 17 gru 2016, 00:01

sodado zdaje się trzeba nad tobą odczynić egzorcyzmy, ale się doigrałeś. :lol: Czy egzorcyzm zadziała - hmm wątpię .. muszę przemyśleć jeszcze czy i jak można ci pomóc w uwolnieniu od kłamców. Wiem z kim miałam kontakt a gdybyś mnie zdołał zwieść byłaby to moja porażka, jak teraz twoja. To jest najważniejsza dla nas sprawa, by nie pozwolić się zwodzić.
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2016, 00:03

danut pisze:sodado zdaje się trzeba nad tobą odczynić egzorcyzmy, ale się doigrałeś. :lol: Czy egzorcyzm zadziała - hmm wątpię .. muszę przemyśleć jeszcze czy i jak można ci pomóc w uwolnieniu od kłamców. Wiem z kim miałam kontakt a gdybyś mnie zdołał zwieść byłaby to moja porażka, jak teraz twoja. To jest najważniejsza dla nas sprawa, by nie pozwolić się zwodzić.

Chciałaś.
W takim razie poczekamy do świąt. ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2016, 00:05

Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2016, 00:07

danut pisze:Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.

Lepiej nawet 100 razy ostrzegać, niż raz coś zrobić bez ostrzeżenia.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2016, 00:09

soldado pisze:
danut pisze:Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.

Sory, a co z ajką i jej odpłatnym rzucaniem klątw, czy ją też zdołałeś uwolnić od opętania? Jak można w to brnąć?
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2016, 00:15

danut pisze:
soldado pisze:

Sory, a co z ajką i jej odpłatnym rzucaniem klątw, czy ją też zdołałeś uwolnić od opętania? Jak można w to brnąć?

A dlaczego miałem ją według ciebie uwolnić? :)
Uwalnia się osoby, które chociaż w minimalny sposób chcą sobie pomóc.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2016, 00:25

Osoby się zaplątują i uwalniają własną siłą wtedy, gdy ją mają. I choćbyś otoczył się milionem takich służących ci czarownic nic to nie da.
Napisałeś :
"Jednak ma ogromną moc, z której nie zdaje sobie do tej pory sprawy, a którą wykorzystuje np.w kontakcie z duchami i z demonami.
Ma zarówno nad duchami jak i demonami władzę."
- wiesz co teraz rozplatałeś? Nie zdajesz sobie sprawy, ale ja cię ostrzegać nie będę, bo to nie jest moją rolą. Nadal myśl, że poza waszym astralem, z którym i tak sobie nie radzicie wcale, nie istnieje inny prawdziwy świat.
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2016, 00:32

danut pisze:Osoby się zaplątują i uwalniają własną siłą wtedy, gdy ją mają. I choćbyś otoczył się milionem takich służących ci czarownic nic to nie da.
Napisałeś :
"Jednak ma ogromną moc, z której nie zdaje sobie do tej pory sprawy, a którą wykorzystuje np.w kontakcie z duchami i z demonami.
Ma zarówno nad duchami jak i demonami władzę."
- wiesz co teraz rozplatałeś? Nie zdajesz sobie sprawy, ale ja cię ostrzegać nie będę, bo to nie jest moją rolą. Nadal myśl, że poza waszym astralem, z którym i tak sobie nie radzicie wcale, nie istnieje inny prawdziwy świat.

Kompletnie nic nie rozumiesz zarówno ze swoich przeszłych doświadczeń jak i teraźniejszych.
Nadto kompletnie nie rozumiesz, dlaczego miałaś doświadczenia, które opisałaś w swojej książce.
Wypada ci współczuć.
Nie masz kontaktu od wielu lat z ,,Drugą Stroną''.
Nadto poprzez ciebie pasożytuje duch twojego chłopaka, który żywi się emocjami innych...
Paskudnie to wszystko wygląda.
Nie dajesz sobie pomóc.
Ok, trzeba szanować twoją wolną wolę.

WOJTEK POCIESZ SIĘ JESZCZE KILKOMA DNIAMI WOLNOŚCI.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2016, 00:34

A ty mu możesz :lol: Żenada. Napisałabym ci jeszcze coś czego za chiny nie umiesz załapać i przez tą swoją zapalczywość najbardziej sobie szkodzisz. Cóż nic nie nauczyło cię życie, dlatego tej tajemnicy nie odgadniesz.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2016, 00:36 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2016, 00:35

danut pisze:A ty mu możesz :lol: Żenada.

Poznać głupiego po śmiechu jego.
Tak jest zawsze wtedy, gdy brakuje argumentów.
Ok. idź lepić pierogi, bo ślęczysz na tym forum od wczesnego ranka, do późnej nocy.
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm