danut pisze:sodado zdaje się trzeba nad tobą odczynić egzorcyzmy, ale się doigrałeś.Czy egzorcyzm zadziała - hmm wątpię .. muszę przemyśleć jeszcze czy i jak można ci pomóc w uwolnieniu od kłamców. Wiem z kim miałam kontakt a gdybyś mnie zdołał zwieść byłaby to moja porażka, jak teraz twoja. To jest najważniejsza dla nas sprawa, by nie pozwolić się zwodzić.
danut pisze:Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.
soldado pisze:danut pisze:Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.
Lepiej nawet 100 razy ostrzegać, niż raz coś zrobić bez ostrzeżenia.
danut pisze:soldado pisze:danut pisze:Już pół roku temu mnie w podobny sposób straszyłeś okazało ze dosięgło, ale ciebie, zresztą po co ja to komentuję??? Soldado zadbaj o swoje zdrowie psychiczne.
Lepiej nawet 100 razy ostrzegać, niż raz coś zrobić bez ostrzeżenia.
Sory, a co z ajką i jej odpłatnym rzucaniem klątw, czy ją też zdołałeś uwolnić od opętania? Jak można w to brnąć?
danut pisze:Osoby się zaplątują i uwalniają własną siłą wtedy, gdy ją mają. I choćbyś otoczył się milionem takich służących ci czarownic nic to nie da.
Napisałeś :
"Jednak ma ogromną moc, z której nie zdaje sobie do tej pory sprawy, a którą wykorzystuje np.w kontakcie z duchami i z demonami.
Ma zarówno nad duchami jak i demonami władzę." - wiesz co teraz rozplatałeś? Nie zdajesz sobie sprawy, ale ja cię ostrzegać nie będę, bo to nie jest moją rolą. Nadal myśl, że poza waszym astralem, z którym i tak sobie nie radzicie wcale, nie istnieje inny prawdziwy świat.
danut pisze:A ty mu możeszŻenada.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość