Napisaliście tyle słów, ale w końcu kto sprawdził sam osobiście jak wygląda dusza i czym jest, jak działa.
Piszecie to co inni o niej napisali, to są cudze obiegowe informacje, nic nie ma od Was Drodzy Forumowicze.
Ci którzy coś wiedzą akurat nie piszą w tej sprawie.
Jestem mocno zniesmaczony i zawiedziony biciem bezproduktywnej piany przejętej od innych.
Co do Archontów, Szaraków Księżyca i baz to nie są atakowane fizycznie, również nie są czyszczone miotłą czy odkurzaczem, a za pośrednictwem najwyższej jaźni i na jakiej podstawie piszesz że oczyszczanie nie jest możliwe, może szaraki złapią ją sobie do pudełka po butach?
Właśnie sobie sprawdziłem ile to Archontów zostało zdemontowanych przez Was i co widzę?
Pewnie nie uwierzycie, ale około 90% Waszych świadomosci jest pod ich wpływem, niestety, a tym dziesięciu nie wierzycie, bo to mniejszość i kto tutaj jest biorobotem Drodzy Koledzy?
Co Wy o mnie wiece? co robię? co umiem, czym dysponuję?
Gdyby chociaż jedna osoba coś tam kojarzyła to może inaczej by wyglądała ta pisanina.
Pokazałem innym telepatom kilka krewkich osób z tego forum, tak dla pewności czy się nie mylę i nie powtórzę jak to opisali, bo nie chcę dostać bana.
Danut jeśli zechcesz to trochę się dowiedziałem jak działają te wirusy i podobne byty, co ważne jak są zbudowane, niby sprawa wydaje się prosta, ale nie do końca.
Tutaj już się chyba nie będę się produkował, bo z ego sporej grupy ludzi nie warto dyskutować, szkoda czasu po prostu, jest tyle ważniejszych zajęć a czasu tak mało.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.