O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 21:35

ja się pytam o wczorajsze posty w tym temacie, posty zapisane także przez Estię i moje oczywiście , o inną osobę mało się staram w tym momencie

co do Twojej narzucanej woli innym to wybacz, ale epoki Ci się pomyliły - te czasy się skończyły już dawno
jesli gusta Ci się nie podobają omijaj temat, piszesz teraz do mnie jako uczestnik forum , a nie moderator
cenzura na gusta i smaki? wybacz Xsenia , ale coś nie tak poszło
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Xsenia » 17 sty 2017, 21:48

Natasza pisze:co do Twojej narzucanej woli innym to wybacz, ale epoki Ci się pomyliły - te czasy się skończyły już dawno
jesli gusta Ci się nie podobają omijaj temat, piszesz teraz do mnie jako uczestnik forum , a nie moderator
cenzura na gusta i smaki? wybacz Xsenia , ale coś nie tak poszło

Natasza czy ty masz pojęcie ile osób sie skarży na wasze z Danut wojenki? Ile razy byłam proszona o "zrobienie porządku"? Teraz reaguję szybciej i tyle.
Poza tym zawsze masz prawo poskarżyć sie na moje działania do głównych administratorów tego forum.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 21:53

uskarżają się ? i tylko tyle z tego wyciągają ? i wszyscy tak mają ?
nie sądzę

dzięki tej wojence - przekazywane są treści , jeśli ich ktoś nie widzi, nie kupię mu okularów, bo nic nie pomogą
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:01

O Istotach i istocie doświadczeń

Nie wiem czy kojarzycie temat dziewczyny ktora pisała o swojej koleżance ktora ma problem z kims kto narzuca jej swoją wole plus nie pamietam dokładnie cos jakby ze tam tez straszyło.
Przez przypadek zaczęłam sie nad tym zastanawiać i poczułam ze jest to mężczyzna a dzien pozniej któraś z was napisała potwierdzając moje przeczucie ze jest to ktos kto ma do czynienia z czarna magia. Tej samej nocy miałam okropny sen widziałam mężczyznę z długimi za ramiona włosami stającego pośrodku zgiełku czerwony odblask Stał i patrzył sie na mnie. Pozniej śniło mi sie ze szlam gdzieś z młodszym synem a on siła woli przygniótł mnie do ziemi, starałam sie chronić mojego syna przed tym ciężarem. Nie mogłam oddychać i zaczęłam jak zawsze w takich sytuacjach szukać słów modlitwy. Pusta głowa cieżko mi szło przypomnienie sobie słów modlitwy ale oddało sie mi pomodlic. Uścisk zelżał i byłam w stanie pójść dalej.
Chciałam sie z wami tym podzielić Moze udzielicie mi jakiejś rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: danut » 17 sty 2017, 22:09

Aniu - Włosy szpakowate, lub całkiem białe i mimo ich długości człowiek ten miał łysinę? :)

Myślę, że zaczynasz śnic i odbierać sugestie słane poprzez tego typu skupiska ludzkie jak to forum, nie mam czasu na opisywanie odbioru takich informacji przeze mnie w przeciągu tych wielu lat, ale sprawa wygląda u Ciebie podobnie. Nie złamano Twojej wiary, bądź spokojna i nic to że podejmowano tę próbę, to nie demony tylko ludzie.
danut

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 22:11

hm temat jest trudny bo dotyczy tych, którzy mają swobodną wolę zarządzania swoim wcielaniem - nazywani są przez wielu Magami
jest to klan tak stary i silny, że tworzy coś co jedna z osób napisała : RODY

kiedy wcielają się w fizyczność a robią to niezwykle rzadko wręcz incydentalnie , są wspierani przez tych , od których się wywodzą

to jest straszny system, straszny

wiele osób bawiących się w magię/okultyzm za wszelką cenę chce nabyć różne umiejętności i zbliżyć się do ,, rodów,,
nigdy nie zostaną w nie wcieleni, ale otrą się o wsparcie
testerzy , o których pisałam nie raz i nie dwa, ćwiczą właśnie na różnych osobach , najłatwiej to robić na tzw. uduchowionych
ze skłonnościami ułatwiającymi ćwiczenia

potrafią wchodzić w czyjeś sny - ale robią to wyłącznie poprzez wzywanie tych, którzy są dla nich autorytetami
sami nie mają takiej mocy- zapewniam Cię
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 17 sty 2017, 22:17

System to Nataszo, ale to oni wszyscy puszczają tę fałszywą informacje o niby wielkich magicznych rodach i swoim z nich pochodzeniu, bo tak próbują utrzymać się jeszcze i w dalszym ciągu wpływać na ludzi, a tym zaś coraz bardziej zaczynają oczy się otwierać i nie przychodzi im to już tak łatwo.
danut

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 22:21

a wiesz kto posiada wiedzę o systemie?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:21

Tak wiem ze jest to człowiek nie demon. Kiedy tak stał i patrzył na mnie nie bałam sie go bo czułam ze to człowiek Włosy brązowe dobrze sie miewa Chyba po 30-stce. Chciał mi pokazać jaki jest silny tylko dlaczego? Ja nikogo nie wzywałam. Czasami jak czytam o czyichś przeżyciach to samo przychodzi zaczynam widzieć osobę i odczuwam uczucia jakie ta osoba ze sobą niesie.
Czuje sie jakbym go sprowokowała myśląc tylko o tym co działo sie u tej dziewczyny w mieszkaniu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 22:26

musisz zdac sobie sprawe z tego kim jest demon , jesli myslisz , ze to jakas enigmatyczna eteryczna forma istnienia - to się mylisz, pisałam kim jest
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm