Skutek uboczny bycia nimfomanką?

Natasza pisze:unikaj tych co mówią , że pochodzą od ,, jasnych źródeł,, udając świętych
pochodzenie jest najmniej ważne, liczy się co robisz i w imię czego

Natasza pisze:xsenia :
przeprosicie publicznie tych, którzy jako nieliczni w tym miejscu pomagali bezinteresownie swoim słowem tym, którzy o to prosili ( mnie nie musicie) [...]
nie wystarczy , że przeprosi jedna z osób z waszej trójki choćby za wszystkich
każdy z was z osobna to zrobi
OneNight pisze:Nie zdziwcie się jak Xsenia usunie posty waszej kłótni - nie dlatego, że ma do kogoś z was uprzedzenie ale dlatego, żeby uratować główny temat tej dyskusji.
Xsenia pisze:Natasza pisze:xsenia :
przeprosicie publicznie tych, którzy jako nieliczni w tym miejscu pomagali bezinteresownie swoim słowem tym, którzy o to prosili ( mnie nie musicie) [...]
nie wystarczy , że przeprosi jedna z osób z waszej trójki choćby za wszystkich
każdy z was z osobna to zrobi
Imiona i nicki pisze się z dużej litery.
Nie masz TAKIEJ władzy by narzucać swoją wolę komukolwiek. Nikogo nie obraziłam, nikogo o nic nie posądziłam. Za co więc mam przepraszać? Za to, że forumowicze wypowiadają własne wnioski? Do czego nota bene mają wszelkie prawo. Jeśli poczułaś sie dotknięta czyimś postem należało go zgłosić, tak jak robią to inni forumowicze.OneNight pisze:Nie zdziwcie się jak Xsenia usunie posty waszej kłótni - nie dlatego, że ma do kogoś z was uprzedzenie ale dlatego, żeby uratować główny temat tej dyskusji.
Tylko zgłoszone przez forumowiczów posty zostały usunięte. Reszty nie usuwam. Temat zszedł do rynsztoku, to niech tam już zostanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość