Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 02 lut 2017, 15:49

danut pisze:Fantastą To Ty jesteś jak trzeba na tym forum, już kilka razy alarmowałam piszesz coś o mnie, przytaczasz niby, ze coś pisałam, to zacytuj to, wskaż, pokaż!

Ale ja nie chcę nikogo w to mieszać! Ja tylko czytałem i przeczytałem (każdy kto prześledzi Twe wypowiedzi w temacie w którym nigdy nie odpowiedziałem) będzie wiedział o co mi biega. Byłaś tam Ty, autor tematu i rozmówca :)
I Ty zaczęłaś przepraszać w oparciu o to w co rzekomo nie wierzysz! I to było dla mnie wystarczającym dowodem na to, że Ty w to wierzysz tylko się kryjesz z tym :lol:

A to kogo Ty alarmujesz - to bardzo źle o Tobie świadczy - bo wierzysz w "krasnoludki" i alarmujesz moderatora żeby zablokował tego co o nich pisze. To nie jest w porządku!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 02 lut 2017, 16:04

Stawiam wirtualne pół litra, temu kto zrozumiał to coś Ty tu wypisał. Jest pełno zjawisk, które zrozumiałam, nawet rozpracowałam czym są i skąd pochodzą i gdy śmieje się z tego co Wy( szczególnie Ty z Nataszą) na ich temat tu wypisujecie, to jest szczerze - nie złośliwe, a czasem mam ubaw z tego po pachy, bo robię to zwykle wtedy, gdy dobrze je znam i sporo o nich wiem.
danut

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 16:05

danut pisze:. A to co daje się odczytać wspak z Twojego nicku bardzo dużo mówi i wskazuje. Nie jest przypadkowe, aszataN gdzie? :)

w moim imieniu kryje się Szatan ? hm
pytasz ,, aszataN gdzie?,,
zapewniam Cię , że jedna z pochodni z liczby 6 wyznacza już kurs tak abyś trafiła nawet na ślepo do niego
to jak gps - działający w jedną stronę
dostaniesz odpowiedź na pytanie spokojnie

i ten ubaw po pachy będzie - bo zobaczysz mnie gdy skorzystasz z koła ratunkowego - to 3 pochodnia jaką zapaliłam z cyfry 6
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lut 2017, 16:09

Spokojnie on Cię nie opuści, nie rozpaczaj, nie oddali się od Ciebie w jednym kierunku, tak by nie wrócił ;)
danut

Postautor: czarnyMag » 02 lut 2017, 16:13

danut pisze:Stawiam wirtualne pół litra, temu kto zrozumiał to coś Ty tu wypisał. Jest pełno zjawisk, które zrozumiałam, nawet rozpracowałam czym są i skąd pochodzą i gdy śmieje się z tego co Wy( szczególnie Ty z Nataszą) na ich temat tu wypisujecie, to jest szczerze - nie złośliwe, a czasem mam ubaw z tego po pachy, bo robię to zwykle wtedy, gdy dobrze je znam i sporo o nich wiem.

Wiesz? To napisz czemu w trakcie seansu spirytystyczno-okultystycznego twoje zwierzę znajdujące się poza "twoim czarnym kołem" umiera na twoich oczach? Gdy Ty opuściłaś złożenie demonowi ( :oops: złemu duchowi ofiary i jakby nigdy nic przeszłaś dalej.
Jeszcze mi nie odpowiedziałaś na mój pierwszy post! Czekam! Możesz się uśmiać ale odpowiedz!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 02 lut 2017, 16:21

czarnyMag pisze:
danut pisze:Stawiam wirtualne pół litra, temu kto zrozumiał to coś Ty tu wypisał. Jest pełno zjawisk, które zrozumiałam, nawet rozpracowałam czym są i skąd pochodzą i gdy śmieje się z tego co Wy( szczególnie Ty z Nataszą) na ich temat tu wypisujecie, to jest szczerze - nie złośliwe, a czasem mam ubaw z tego po pachy, bo robię to zwykle wtedy, gdy dobrze je znam i sporo o nich wiem.

Wiesz? To napisz czemu w trakcie seansu spirytystyczno-okultystycznego twoje zwierzę znajdujące się poza "twoim czarnym kołem" umiera na twoich oczach? Gdy Ty opuściłaś złożenie demonowi ( :oops: złemu duchowi ofiary i jakby nigdy nic przeszłaś dalej.
Jeszcze mi nie odpowiedziałaś na mój pierwszy post! Czekam! Możesz się uśmiać ale odpowiedz!

Nie moich a twoich, bo ja nigdy nie uczestniczyłam w czarnej mszy. Nie takie rzeczy dosięgały magów spekulantów i Kris dobrze pisze, ze oni od dawna byli pod obserwacją. Zastanów się lepiej, dlaczego gnębi ich to dalej i co wyczuwają w powietrzu, ze czego to znak i co się będzie dalej z nimi działo. :D Nie zazdroszczę im i nie pomogę.
danut

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 17:08

podałaś link do forum , w którym bywasz/bywałaś - wiesz, jak już ugryzę temat mam zacisk jak amstaff - zagłębiam się do krwi
i wyszło szybko w czym brałaś udział , szukałam tylko dowodu sama dla siebie , że to co widziałam i przekazywałam Tobie jest prawdą - potwierdzają to Twoje wyznania , tam byłaś bardziej wylewna i szczera do bólu - co cenię sobie oczywiście

a co do tego co ma nadejść co opisujemy z Estią - to wynik wiedzy jaką przekazuje nam jedna z najbardziej zaawansowanych cywilizacji
a skoro Oni to nam pokazują to ja osobiście im wierzę - na podstawie całokształtu wszystkich innych informacji jakie do tej pory mam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lut 2017, 17:30

Nataszo, magu - Mistrzami przekrętu jesteście, pomówień i kłamstwa i oczywiście jest tu link i moje wyznania, każdy może je przeczytać.

Nie otrzymałaś żadnych potwierdzeń na swoje wizje ode mnie.
danut

Postautor: OneNight » 02 lut 2017, 17:55

Magu, Ty mi słów nie przekręcaj. Nikt ich nie robi NA STAŁE, bo to głupota kompletna. Przeważnie daje się im termin ważności lub się je niszczy, a pisałem "ponoć", no bo żaden tam ze mnie chaota, tak tylko słyszałem :twisted:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 18:06

danut ależ ty wysysasz energię
naprawdę można tak z tobą bez końca , ale mam ważniejsze sprawy
śpij dobrze
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi