Trudno jest to rozeznać, a jak się nawet rozezna to i tak dobrze jest sprawdzać w miarę nabywanej wiedzy.
Jeśli się nie zna energetycznej budowy dobra i zła to rozeznanie jest problemem.
Talizman?
Czarusiu a mógłbyś dać linka, może i ja kupę?
Kris pisze:Myślę że należy ostrożnie podchodzić z zaszeregowaniem innych, bo energie ludzi są tak otoczone złem - czernią że wielu na pierwszy wgląd wyglądają na złych, a po wnikliwym rozpoznaniu często jest tam iskra DOBROCI celowo otoczona złem aby ją krzywdzić i wprowadzić w błąd.
Trudno jest to rozeznać, a jak się nawet rozezna to i tak dobrze jest sprawdzać w miarę nabywanej wiedzy.
Jeśli się nie zna energetycznej budowy dobra i zła to rozeznanie jest problemem.
Talizman?
Czarusiu a mógłbyś dać linka, może i ja kupę?
danut pisze:Bo trzeba jeszcze wiedzieć dlaczego te potworki, demony, stworki do Was przychodzą, a Wy tego nie wiecie, tylko chcecie ogłaszać je bogami dla innych i przypisywać swoje doświadczenia, jeśli je mieliście - bo w to mogą wam tylko uwierzyć, choć wcale nie muszę, do teorii wymyślonych przez różnych innych ludzi i sekty. Nie macie za grosz własnego rozpoznania sprawy, żadnych poszlak nawet wynikających czysto z tych waszych doświadczeń, które opisujecie, żadnych wiadomości z nich i wiedzy uzyskanej przez nie.Ja nie wyobraziłam sobie żołnierza, więc nie wierzę a wiem to, że tu był i pamiętam z nim spotkanie. Potwierdziłam potem logikę jego słów i sprawdzalność przepowiedni, i nie było żadnego pustosłowia w tym.
danut pisze:Gadanie z Tobą to niepotrzebny wysiłek - zwyczajnie lepiej mówić do ściany,jest ten sam efekt.Nie ma żadnej Waszej rozmowy z kimkolwiek, są dwa naiwne puste zdania Nataszy usłyszane od jakiegoś kosmity o tym nie zabijaniu w obrębie własnego gatunku, o prawie do którego większość i zwierząt się stosuje i chyba jakieś jedno jeszcze, którego nie pamiętam. Na pewno te istoty wam mówiły o Replitanach
to oni siebie sami tak nazywają? - podaj konkretne zdania, proszę, zacytuj. Trywialne sprawy, aleś poleciał, a nie czasem - niemoralność, brak szacunku do życia, złamanie wszystkich możliwych praw człowieczeństwa? Nie czasem ujawnienie wiedzy o tym jak działa rzeczywistość, kto łamie jej prawa, co istnieje oprócz widzianego przez nas jej wycinka, dowód na to, że nie żyjemy tylko tym jednym życiem, wiedza o tym co z nami dalej, co nas czeka? Ja nie przedstawiam żołnierza jako anioła - anielskością to wy manipulujecie i się nią posługujecie przypisując bądź co pod ich boskie działania, nazywając tak nie wiadomo kogo/co, a nawet siebie. Zarówno ja z przyszłości jak i żołnierz, to ludzie. Ludzka i nasza prawdziwa natura spoza granicy śmierci, która tu emituje w naszych żyjących w tej rzeczywistości ciałach swoje odbicie, na swój obraz i podobieństwo, dając wolną wolę temu odbiciu w wyborze, nauce, doświadczaniu. Żadnej części prawdy, dogmacików, bajania, nakazów, pouczeń od niego nie usłyszałam, a to ci
Zdobyłam wielką prawdę, szczerą prawdę o sobie, nim, świecie, wiedzę i połączenie i pamiętaj cel tego wszystkiego jest bardzo ważny i wymowny, bo "co rozwiążecie na Ziemi, będzie i rozwiązane w Niebie".
danut pisze:Cudnie a więc nazbierałeś tych demonów w życiu i tylko one ci pozostały. Tak jest tylko wśród swoich się obracaj, np. mnie nie zaczepiaj, bo wcale nie straszę, ale bardzo źle się to dla ciebie skończy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości