O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 22:26

Bo ta tabliczka i wierszyk są dla zabawy. Modne w USA na Halloween.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 09 lut 2017, 22:32

OneNight pisze:Bo ta tabliczka i wierszyk są dla zabawy. Modne w USA na Halloween.

Tak służy do samonapędzania strachu, to psychologia, jak z tym przykładem cisza, noc małolaty idą przez las - :D i jedna z nich dla jaj krzyczy nagle dzik - druga go widzi w krzakach i pada :lol: chociaż tam nic nie było tylko krzaki i szmer może jakiejś żaby w nich.

Ja wywoływałam tych ukrytych musiałam stoczyć z nimi walkę pokój mi zdemolowali zdarli fototapetę , ale nic to dawne czasy ;)
danut

Postautor: Natasza » 10 lut 2017, 14:16

nie doczekam się odpowiedzi od CzarnegoMaga odnośnie kolesia - heh bo dostanie znowu z bani ?

aż rześkim śmiechem zalewam moją buzię gdy mówię kim są kolesie opisując jak mogą was sponiewierać
i czytam podteksty hahahahahaha w typie

,, ja jestem taki hero , że z kopa im dam i w ogóle to już jestem po walce , a się działo, a było to sto lat temu, w każdym razie dawno, no i ja to wszystko już mam spisane w książce , no i...,,

dobre dobre
lubię to czasami , taki stan innych świadomości :lol:

i polecam obejrzeć jeszcze raz dokładnie teledysk ostatniej piosenki - mówiłam by się przyjrzeć, wnikliwe oko zobaczy nie tylko jacy są ale pewną małą rzecz:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 15:27

To nie był żaden koleś (ale Ciebie nie przekonam :)
To była kobieta (ale według Ciebie koleś który mi się pokazał jako kobieta - bo tą kobietę znam :)
A powiedział mi to co napisałem - czyli, że rasa zmiennokształtnych gadów i ich wielbiciele którzy zdecydują się po tym życiu coś odrabiać pójdą w następnym życiu na inną planetę która teraz jest dla nich przygotowywana i tam będą wcieleni w rasę która będzie manipulowana przez kolejnych bożków. Tyle.

Mnie bardziej interesuje kto wczoraj trzasnął mnie w pysk tak że niczego nie poczułem ale krew poszła ciurkiem niczym woda a na twarzy pojawiła się rana otwarta - tak że byłem zmuszony wszystkim się tłumaczyć że się przy goleniu pochlastałem.
I to był wcielony! Nie żaden duch! To był ktoś z Was! Może gość ale człowiek z krwi i kości.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 10 lut 2017, 15:32

matka boska? ona Ci się pokazała?

czy wykorzystali świętą ?

oni wiedzą, że są szukani
te tanie teksty , że reptilianie pójda tam i tam , a oni to kto? zakapturzone mordy
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 15:50

Natasza pisze:matka boska? ona Ci się pokazała?

czy wykorzystali świętą ?

oni wiedzą, że są szukani
te tanie teksty , że reptilianie pójda tam i tam , a oni to kto? zakapturzone mordy

Nie to nie była MB ani żadna inna typu MB. To była kobieta którą dziś wyślę do tego żartownisia co to mi puścił krew z twarzy z wizytą towarzyską. A ponieważ nie mam pojęcia kto to, to nie będę nikogo oskarżał w ciemno tylko wyślę ją śladem linii jego energii negatywnej.
Ją i jeszcze 5-ć innych w tym z astralu kaptowanych.
A gdyby ta kobieta okazała się w rzeczywistości nie kobietą a Smokiem to byłoby to mi również na rękę :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 10 lut 2017, 15:53

wiesz kto Cię skrzywdził i dlaczego?
sprawdź godziny naszej rozmowy i o kim rozmawialiśmy i o kim ciągnęłam temat
to żaden mag, czarownik ani nikt żywy - analizuj
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 10 lut 2017, 16:01

Jedno jest pewne utracili całą władzę nad ludźmi, tymi prawdziwie człowieczymi. Teraz zżera ich tylko Strach o siebie a są zdani tylko na siebie! Lepsze to niż ich fałszywy wyrzut sumienia, bo żadne kłamstwo, podrabianie, udawanie już żadnemu z nich w ludzkim ciele, czy bez niego nie pomoże.

Ps. buhahaha czarny magu ty wiesz co ci przepowiedziałam poprzedniego dnia na innym forum za prostactwo i chamstwo jakie tam zaprezentowałeś, przed nastraszeniem cię wczorajszym na tym forum, wiesz co, kiedy i komu za co? Prawda?
6-ciu wspaniałych chcesz gdzieś odsyłać, a kto cię posłucha? Uwierz mi, ze ty nie masz grama mocy - nic, prócz pustego gadania i strachu nie zaprezentujesz.
danut

Postautor: Natasza » 10 lut 2017, 16:05

danut Tobie przyświecają 3 pochodnie - i kurs masz już wyznaczony, dlatego mnie już nie interesujesz

teraz zostaje reszta
i ta reszta nie za bardzo chce byś Magu się ,, spowiadał,,
przy Tobie jest jeden i to koleś - własnie od niego dostałeś za piśnięcie mi słowem
to on
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 10 lut 2017, 16:11

O "Mistrzynio" :lol: - pochodnie rozdajesz, wycinasz je z kart Tarota może? :lol: Czy to te, które poświęcił soldado i ci je przesłał w prezencie?

Gdzie macie ten ołtarzyk rytualny - weź pochwal się, nie bądź taka tajemnicza.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm