danut pisze:^Tak ty jesteś fantasta całą parą nie da się czytać twoich wymysłów i bredni- skąd ty je bierzesz ? Śnisz?
Natasza pisze:wśród oceanu wiary, wysokiej moralności i górnolotnych słów nie spotkałam zbyt wielu ludzi zainteresowanych nadanymi ludziom doświadczeniom
może to przez ich brak czasu?
wieczną gonitwę?
ludzie utracili wiarę w słowa innego człowieka
i zainteresowanie inną jednostką

Krzysztoff pisze:Natasza pisze:wśród oceanu wiary, wysokiej moralności i górnolotnych słów nie spotkałam zbyt wielu ludzi zainteresowanych nadanymi ludziom doświadczeniom
może to przez ich brak czasu?
wieczną gonitwę?
ludzie utracili wiarę w słowa innego człowieka
i zainteresowanie inną jednostką
Internet zalany jest różnymi teoriami i opisami przeżyć zamieszczanymi przez różnych ludzi (bardzo różnych)
Każdy może dzisiaj napisać wszystko. Zazwyczaj ludzie prezentują swoje przemyślenia/teorie/interpretacje zamiast ograniczyć się do opisu obserwacji.
No więc dlatego nie wszystkie opowieści a zwłaszcza teorie są godne uwagi a tym bardzie zawierzeniu im.
Natasza pisze:i takich spotkałam m.in. dając zaproszenie Magowi
jeszcze nie wiem czym są tablice jakimi mi wymachiwali gdy mnie otoczyli , ale na pewno coś co jest ich identyfikatorem , po którym można ich namierzyć
nie za bardzo chcieli mi to pokazać a trzymali i pokazywali , że są we władaniu tych zapisów i każdy ma swój indywidualny
czym to coś jest, zostawię na boku , na razie nie to jest ważne
bym absorbowała swój umysł
ważne, że zostali obnażeni i pokazani światu , że są
wykorzystywanie świętych i bliskich - to już przekazałam także
oni są cholernie niebezpieczni , pisałam tyle razy , że są kwintesencją agresji o jakiej tylko mogliście słyszeć
są silni, zawsze w grupie - będą się śmiać i was chłostać
do ludzi- po śmierci fizycznej - odszukajcie najbliższych lub czekajcie i się nie rozchodźcie
nic nie będzie proste, jeśli pamięć została skasowana - to powrót do białej kartki, przykro mi............
Natasza pisze:wystarczy , że są oni za Twoimi plecami w tym kulminant
dzięki Tobie trafiłam na tych , których szukam, ale nie ma wśród nich ostatniego na jakim mi zależy
wiesz , kto ma z nim kontakt? słyszałeś coś?
mam nieodparte wrażenie , że podczytuje w cieniu ktoś kto ma - ale milczy w zaciszu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości