czakramy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: czakramy

Postautor: czarnyMag » 13 lut 2017, 09:55

fruwla pisze:
czarnyMag pisze:
A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu? :)
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razy :twisted: a duszą wyższą nie jestem :twisted:

Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.

Hahaha :lol: na zwyklego kaca szkoda byloby mi bialego promienia, za to uzupelnilabym elektrolity w organizmie ;)
tez pomaga a wielu o tym jeszcze nie wie ;)

Dobrze Magu, ze KTOS ci to biale swiatlo podsyla, jeszcze lepiej, ze pomoglo Ci w ostrym ataku trzustki oraz juz "milion razy".
Przyjemnie sie czyta,warto wiedziec - jednak strumien bialego swiatla nie zawsze wystarcza i nie zawsze dziala.
Bo przeciez gdyby tak bylo, nie potrzebowalibysmy lekarzy, szpitali, lekarstw ...a i cmentarze zapelnialyby sie wolniej.

Tym którym "biały promień światła" nie pomaga w oparciu o swoją duszę - nie liczyłbym na lepszą karnacje w następnym życiu. Niestety ale jak zrobiliście rzeczy o których nawet się nie śni w KOSZMARZE "czarnemuMagowi" który wzywał w imię Boga Lucyfera - to współczuję! :twisted: Wasze życie - Wasza sprawa!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 13 lut 2017, 09:57

OneNight pisze:Błagam was, nie czytajcie frondy. Tam takie bzdury piszą, że głowa mała. Tą stronę prowadzi jakiś katolik, z tego co pamiętam.

A jak katolik to śmieć :twisted: od razu... :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 13 lut 2017, 16:24

czarnyMag pisze:
OneNight pisze:Błagam was, nie czytajcie frondy. Tam takie bzdury piszą, że głowa mała. Tą stronę prowadzi jakiś katolik, z tego co pamiętam.

A jak katolik to śmieć :twisted: od razu... :twisted:

A wiesz jaki mają stosunek do innych religii, filozofii czy poglądów, które nie są katolickie? Bo wydaje mi się, że pojęcia nie masz. Dla nich nawet świadome śnienie jest grzechem, który prowadzi do opętania.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: amiko » 14 lut 2017, 19:52

czarnyMag

Złoty promień Bożej Energii.Bardzo dobry przykład.Wielka szkoda,że chrześcijaństwo ukrywa to przed wiernymi.
To co napisałeś świadczy,że jesteś białymMagiem.
amiko

Postautor: danut » 14 lut 2017, 19:54

amiko pisze:czarnyMag

Złoty promień Bożej Energii.Bardzo dobry przykład.Wielka szkoda,że chrześcijaństwo ukrywa to przed wiernymi.
To co napisałeś świadczy,że jesteś białymMagiem.

A co to za podział na białą magię i czarną - magia to magia, czyli igranie z nieznanym, rytualizm, wymysł, wiara w wyobrażenia cudze i własne.
danut

Postautor: Xsenia » 14 lut 2017, 20:07

100 lat temu magią byłby telewizor, telefon dotykowy i kalkulator na baterie słoneczne. Nie przesadzaj Danut. To, że czegoś nie potrafimy wytłumaczyć, a mimo to się dzieje, nie oznacza, że trzeba sie od tego trzymać z daleka. A rytuały nie są złe. Ty też codziennie szorujesz zęby wieczorem i codziennie jesz śniadanie. Rytuał to coś co wykonujemy ciągle.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 14 lut 2017, 20:13

Xsenia pisze:100 lat temu magią byłby telewizor, telefon dotykowy i kalkulator na baterie słoneczne. Nie przesadzaj Danut. To, że czegoś nie potrafimy wytłumaczyć, a mimo to się dzieje, nie oznacza, że trzeba sie od tego trzymać z daleka. A rytuały nie są złe. Ty też codziennie szorujesz zęby wieczorem i codziennie jesz śniadanie. Rytuał to coś co wykonujemy ciągle.

Nie o taki rytuał mi chodziło jak szorowanie zębów, też nie przesadzaj :D A te rytuały są właśnie taką magią dla ludzi się nimi posługującymi jak telewizor byłby dla nich w dawnych czasach = i co kombinują -- ha jeden mówi włóż kabel do konaru drzewa - może zadziała, drugi - weź go rozbierz na części to dowiemy się do czego służy, a trzeci jeszcze coś innego wymyśli- a który z nich rzeczywiście wie czym jest ten telewizor? :D
danut

Postautor: Krzysztoff » 14 lut 2017, 20:28

zgadzam się z Danut
trzeba nadmienić o tak zwanym myśleniu magicznym - wykonam rytuał - naprawi się telewizor (który nie wiem jak działa)
wykonam rytuał - naprawi się moje życie
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 14 lut 2017, 20:35

Tak i jeszcze co najlepsze, że niekiedy przez samo to myślenie coś się wydarzy, ale oni tego nie spostrzegą ( tak jakby po omacku jednak trafili do kontaktu, jednak w tym samym czasie np. piorun uderzył i to jemu przypiszą moce, właściwości dzięki którym zadziałał telewizor.
danut

Postautor: amiko » 14 lut 2017, 21:12

Boża Energia jest dostępna dla każdego i można się jedynie dziwić,że ludzie z niej nie korzystają.Mag podał przykład jej stosowania.Potężnie działa.

https://www.youtube.com/watch?v=O_jpDHgzMIM
Ostatnio zmieniony 14 lut 2017, 21:20 przez amiko, łącznie zmieniany 1 raz
amiko

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi