OneNight pisze:Ja bardziej inżynier jestem niż naukowiec - moja specjalność to technologia. Znajdź sobie innego naukowca, ja nie mam kasy ani chęci na sprawdzanie teorii spiskowych.
Rozumie, ale jak rozmawiasz ze swoimi szefami nie spuszczaj wzroku, ściskaj rękę swego szefa mocno i mów na temat! Bo moi szefowie mówią, że rasa ziemian to "miękkie klocki" które nawet nie potrafią spojrzeć swemu rozmówcy w oczy
A czas znajdziesz następnym razem (bo tu się karnujesz nie z własnej woli - "woli" - Ty przecież nie posiadasz czegoś takiego! A więc się tu karnujesz bo taka będzie wola mego Pana!
Ale nie przejmuj się - obecnie Ziemią rządzi rasa o której nie wielu ma pojęcie - najważniejsze są duchy które "nakreśliły kształt mechanizmów wcieleń" tzw. kołowrotku wcieleń w którym biegają myszki które chcą ewoluować" Tylko, że kolejne wcielenie się oprze już o ducha ewolucję a nie o brak czasu i pieniędzy wcielonego egoisty
Nasze następne wcielenie zadecyduje w ramach ducha który obecnie ma trudności z przebiciem się na zewnątrz na planecie niewolników