Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Estia72 » 13 mar 2017, 19:07

OneNight pisze:Jestem astralnym gwałcicielem, demonem, kukiełką NASA, a teraz to jeszcze czarnym magiem? :lol:

A ten slogan to sobie sam wymyśliłeś, bo ja nigdy nie chciałem mieć więcej niż inni.

OneNight :o :shock:
Ty po prostu ewoluujesz! ;) :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 13 mar 2017, 19:08

Wiesz kim jesteś i cała Twoja banda.
Dla mnie jesteście samobójcami i tak Was widzę, bo kto przy zdrowych zmysłach produkuje takie ilości energii śmierci która zabija nie tylko ciało ale ducha.
Tak w skrócie to żegnaj panie samo zabójco.
Wielu to tak widzi tylko samobójcom wydaje się że są wieczni. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 13 mar 2017, 19:22

Samobójcą bym został, gdybym nie odnalazł tego forum. Wiem kim jestem - przeciętnym człowiekiem, a moja banda to koledzy po fachu i koledzy z piaskownicy, z którymi czasem wychodzę na piwo ;)

Poza wadami genetycznymi, jestem raczej przeciętnym człowiekiem, ale technologia idzie co przodu :P
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 13 mar 2017, 19:38

OneNight - ja myślę, ze te przytyki nie powinny dotyczyć Ciebie, przecież to nie Ty się przechwalasz swoimi możliwościami, ani nie straszysz nikogo co mu niby zrobisz, ale są tu takie osoby.
danut

Postautor: OneNight » 13 mar 2017, 19:48

danut pisze:OneNight - ja myślę, ze te przytyki nie powinny dotyczyć Ciebie, przecież to nie Ty się przechwalasz swoimi możliwościami, ani nie straszysz nikogo co mu niby zrobisz, ale są tu takie osoby.

Nie muszę się niczym chwalić. Oni telepatycznie czują, że w garażu trzymam UnicestwiaczDusz 2000. Tak w zasadzie, to nawet całkiem zabawne :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 13 mar 2017, 19:50

OneNight pisze:
danut pisze:OneNight - ja myślę, ze te przytyki nie powinny dotyczyć Ciebie, przecież to nie Ty się przechwalasz swoimi możliwościami, ani nie straszysz nikogo co mu niby zrobisz, ale są tu takie osoby.

Nie muszę się niczym chwalić. Oni telepatycznie czują, że w garażu trzymam UnicestwiaczDusz 2000.

:lol: Tak, mnie też tak wyczuwają, pamiętam te wpisy z chmur wzięte i ich nie zapomnę.
danut

Postautor: Kris » 13 mar 2017, 20:30

Nie w garażu ale w sobie trzymasz :lol:
To się nazywa samo unicestwiacz. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 13 mar 2017, 20:43

Kris pisze:Nie w garażu ale w sobie trzymasz :lol:

Chyba lepiej wiem gdzie go trzymam i jak się nazywa. Mówię Ci, leży sobie w garażu taka skrzyneczka z elastyczną rurą, która z niej wystaje. Gdy włączysz do prądu i skierujesz w podłogę, to tyle bakterii z dywanu unicestwisz, że głowa mała! To się nazywa UnicestwiaczDusz zwany potocznie odkurzaczem!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Krzysztoff » 13 mar 2017, 21:06

Kris pisze:Nie w garażu ale w sobie trzymasz :lol:

Kris skończ te personalne oceny

Dyskutuj merytorycznie
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Estia72 » 13 mar 2017, 22:40

OneNight pisze:

Chyba lepiej wiem gdzie go trzymam i jak się nazywa. Mówię Ci, leży sobie w garażu taka skrzyneczka z elastyczną rurą, która z niej wystaje. Gdy włączysz do prądu i skierujesz w podłogę, to tyle bakterii z dywanu unicestwisz, że głowa mała! To się nazywa UnicestwiaczDusz zwany potocznie odkurzaczem![/quote]

Mam taki sam ale w schowku ale ze on jest "Unicestwiaczdusz"....... na to bym nie wpadla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobre!

A tak na powaznie temat jest "budowa zaswiatow i odprowadzanie dusz miloscia ja bym powiedziala ze z naciskiem na odprowadzanie dusz miloscia :) Wiec skoncz prosze Kris te personalne ataki i skup sie na tym slowie....mamy tutaj wymieniac sie doswiadczeniami/informacjami a nie obrazac innych, wiem ze czasem kazdy z nas ma gorsze dni ale to nie powod by obrazac i ponizac bezpodstawnie innych....
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka