Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 15 mar 2017, 20:30

Amen.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Kris » 17 mar 2017, 12:06

Jakieś 400000 lat temu na planetę Ziemia przybyli nieproszeni goście w celu podbicia i zniewolenia jej mieszkańców.
Już nie będę się rozpisywał jak potraktowali i jakie działania na nas wykonywali bo sporo tego jest opisane w sieci i można sobie poczytać co nieco.
Jedną w wielkich krzywd jaką nam wyrządzili jest skrócenie naszych helis DNA o połowę, tych które odpowiadały za tak zwane paranormalne zdolności a przez co bardzo ale to bardzo została utrudniona współpraca z naszymi wyższymi ciałami duchowymi, straciliśmy łączność z poprzednimi wcieleniami i każdy stał się samotnym w dżungli astralnych drapieżników.
Jednak Ci którzy się chcieli nadal rozwiać w stronę miłości jakoś sobie radzili i ich ciała wyższe nadal działały pomimo dużych trudności z komunikacją.
Oprócz tego ciemiężcy zaczęli się inkarnować w naszych ciałach i wprowadzać to co do dzisiaj mamy czyli wyścigi szczyrów i wyzysk.
Najeźdźcy kazali się nazywać bogami i ustanowili prawa zwane religiami aby jeszcze bardziej zdominować ludzi.
Obecnie rada Planety prowadzi ciężkie walki energetyczne z najeźdźcami.
Odnaleźli ich planety i tam też trwają zmagania.
Celem jest odzyskanie wolności i odbudowanie helis.
Większość mieszkańców Ziemi jest po stronie wyzysku i Ci nie mają co liczyć na helisy, a co z nimi zrobi Rada mogę się z grubsza domyślać tylko.
Jednak wyraźnie widać że uczciwi ludzie je odzyskają i to za tego życia jeszcze, przynajmniej tak mi to wygląda bo już się coś dzieje w tym temacie.
W czasach gdy ludzie je mieli byli naprawdę potężni ale naiwni i przez różne oszustwa dali się zdominować.
Gdyby wiedzieli co się świecie z łatwością by wygonili najeźdźców, ale to uczy co nie mówi.
Tamci dysponowali wysoką techniką a ludzie nie i to też mylnie zrozumieli ludzie.
To co nazywamy wierzą Babel i pomieszaniem języków to właśnie było pozbawienie ludzi połowy helis a potem staliśmy się niewolnikami.
Kris

Postautor: amiko » 17 mar 2017, 12:51

Kris

Dzięki za informację.Domyślałem się,że ktoś musiał nami manipulować,aby pozbawić nas wolności i zrobić z nas niewolników.Strasznie to odległe czasy,ale dziwnym jest,że nie widać,aby nam ktoś pomagał w tym okresie w uzyskaniu wyzwolenia.
amiko

Postautor: Kris » 17 mar 2017, 13:54

To nie na tym polega żeby ktoś naszą karmę brał na siebie, szczególnie że oryginalnych Ziemian jest kilka procent a reszta to dusze najeźdźców i w ich czerni nie bardzo widać że jest tam ktoś pozytywny.
Jednak Rada Planety zna sytuację bo w końcu stąd pochodzi i ma kontakty z pozytywnymi cywilizacjami więc pewnie jakąś formę pomoc dostaje.
Ja nie wiele wiem, ledwie jakieś okruszki dla pocieszenia dobrych ludzi i informowania nie pozytywnych żeby się ratowali, czego nawet nie myślą robić, bo skoro dało się do tej pory grabić, to po co z tego rezygnować.
Na przykład karma Ziemi jako planety jest około 100% pozytywna, czyli nasz glob nie jest jakoś zagrożony.
Ale ludzie nieuczciwi, to już inna para kaloszy.
Karma kilku państw którą odczytałem mimo że ekonomicznie wyglądają dobrze, jest tragiczna, to już totalne przepełnienie energiami zniszczenia i zastanawiam się dlaczego Rada ich jeszcze toleruje na Ziemi, ale widocznie albo są zajęci tymi z poza Ziemi albo wiedzą że energie zniszczenia same załatwią sprawę i pewnie tak jest jeśli brać pod uwagę ilość chorób jakie się w szybkim tempie rozwijają w ciałach energetycznych i fizycznych tych osób.
Tak sobie myślę, jeśli Ziemia ma pozytywna karmę to może nie dopuści do kataklizmów i pozostają indywidualne wypłaty karmiczne w stosunku tak ludzi jak i zwierząt i roślin bo i to jest w trakcie.
Kris

Postautor: amiko » 17 mar 2017, 15:42

Kris

To by było bardzo pocieszające,że karma Ziemi jest pozytywna,ale ludzie powinni oczyszczać się ze złej karmy,a przynajmniej jej nie powiększać.Mało jest ludzi,którzy zdają sobie z tego sprawę.Więcej jest zła niż dobra.
amiko

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2017, 12:16

Ale zdajesz sobie sprawę że Ziemia to istota żywa i że słowa Jezusa "czcij Ojca i Matkę swą" są skierowane na Stwórcę i planetę na której przebywa duch"? Wątpię że masz aż tak rozbudowaną świadomość :|

no to nadal czcij swą rodzicielkę jakby była boginią :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 10 kwie 2017, 11:31

Kris jak tam ze zdrowiem "towarzyszu" ? :)
Wibracje Ziemi wzrosły więc pytam :)
I pytam jednocześnie gdyż boli mnie łeb (choć codziennie się za mną wstawiają duchy z poza Ziemi wcielone na tą Naszą Planetę) - trzymasz się? żyjesz? jesteś z nami?!
:twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 10 kwie 2017, 18:41

http://whitedevas.eu/?p=7174
Na ten temat to tylko wierzchołek góry lodowej ale nie mam zamiaru pisać o tym czego nie napisał autor.
Niespodzianki też mają swoją wymowę :)
Kris

Postautor: OneNight » 16 kwie 2017, 19:53

Wierzysz we wszystko, co znajdziesz w internecie? Równie dobrze ja wam mogę przyszłość wywróżyć!
Obrazek
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 16 kwie 2017, 20:12

Bardzo dobrze poinformowany komputer ponieważ co do Ciebie jest bezbłędny, ale świat pozostanie.:lol:
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka