Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: OneNight » 16 kwie 2017, 20:19

Zapytałem co "nas" czeka ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 17 kwie 2017, 09:36

Są tutaj 2 osoby pozytywne, rodowici Ziemianie i tylko dlatego piszę czasem co nieco.
Zarejestrowanych jest więcej ale nie przychodzą od dawna.
Co czeka tych pozytywnych? ano stopniowo oczyszcza się Ziemia a w ślad za nią wszechświaty.
Od Ziemi idzie impuls, coś jak pozytywne tsunami, jako gwałtownie rozrastająca się kula miłości i wiedzy dotyczącej uwolnienia się od nisko wibracyjnej cywilizacji i jest absorbowana przez kolejne światy i przekazywana następnym coraz silniej i dalej.
Wynikiem tego jest powrót do do wolnego, bezpiecznego życia w szczęściu i miłości osób które takie wartości w sobie zachowały.
Co do ciemnej strony to zastanówmy się co się robi z najeźdźcą który, grabił, mordował i rabował, niszczył życie w kolejnych światach które podbił przez miliardy lat i dłużej?
Chyba nie ma sensu pisać o tym to co jest oczywiste, zresztą spotkał bym się z zarzutem że straszę, chociaż uważam że informowanie nie jest straszeniem, a tak każdy sam sobie odpowie. :)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 17 kwie 2017, 11:46

Nie wiedziałem, że jestem takim dobrym programistą, że stworzyłem program przepowiadający przyszłość ;)

Mi się życie zaczęło układać. Chyba na mój koniec się nie zapowiada :P

Te treści o wibracjach Ziemii zamieszczone na internecie dają nadzieję na lepsze jutro. Podobnie robią różne filozofie, w tym spirytyzm. Z jednej strony dobrze, bo ludzie odzyskują chęć do życia w trudnych chwilach, ale ciągle pojawia się to "jutro". Według mnie żadne jutro nie nadejdzie, jeśli już dziś ludzie nie poczują, że to od nich zależy jak ma wyglądać przyszłość. Zamiast czekać aż świat zmieni się sam, powinniśmy zmienić siebie na lepsze. Czy to nie jest okłamywanie ludzi, że świat sam stanie się lepszy bez naszego wysiłku?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 17 kwie 2017, 21:35

Ziemię zamieszkuje rasy pochodzących z kilku planet układu słonecznego.
Przybyli na Ziemie jako najeźdźcy, bo swoim nierozważnym zachowaniem doprowadzili do wstrzymania reakcji we wnętrzu swoich planet i te straciły ochronne pole magnetyczne przez co życie na nich stało się niemożliwe.
W większości ich energie mieszkają w ciałach Ziemian.
Na swoich planetach toczyli wojny i te zwyczaje przenieśli na Ziemię.
Zaciekle walczą między sobą o panowanie na planecie ale za największego wroga uważają pokojowo nastawionych Ziemian i ich zwalczają wspólnie.
Jednak Ziemianie posiadają pewne zdolności pozwalające na przywrócenie do życia pola magnetycznego na wydawało by się martwych planetach.
Dzisiaj doszło do wspólnych rozmów mających zaprowadzić rozejm i pokój ma Ziemi.
Jeśli przybysze z Merkurego, Wenus, Marsa dotrzymają umowy to ich planety zostaną przywrócone do stanu umożliwiającego odbudowę życia biologicznego.
Reszta nieproszonych gości odmówiła negocjacji i w stosunku do nich Ziemia podjęła działania zbrojne aby się ich pozbyć siłą.
Z tego co wiem to Merkury ma być przywrócony do stanu umożliwiającego życie biologiczne jako pierwszy, może dlatego że jego mieszkańcy są najmniej wojowniczy.
Niestety Wenusjanie właśnie nie dotrzymali rozejmu i wiadomo co to oznacza. :(
Kris

Postautor: OneNight » 18 kwie 2017, 07:39

Pomimo małej średnicy i wolnej, 59-dniowej rotacji, Merkury ma dość silne i wyraźnie globalne pole magnetyczne. Co więcej - nie znajduje się on w ekosferze układu słonecznego, więc nie ma mowy o biologicznym życiu.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 18 kwie 2017, 08:35

Kris pisze:Jakieś 400000 lat temu na planetę Ziemia przybyli nieproszeni goście w celu podbicia i zniewolenia jej mieszkańców.
Już nie będę się rozpisywał jak potraktowali i jakie działania na nas wykonywali bo sporo tego jest opisane w sieci i można sobie poczytać co nieco.
Jedną w wielkich krzywd jaką nam wyrządzili jest skrócenie naszych helis DNA o połowę, tych które odpowiadały za tak zwane paranormalne zdolności a przez co bardzo ale to bardzo została utrudniona współpraca z naszymi wyższymi ciałami duchowymi, straciliśmy łączność z poprzednimi wcieleniami i każdy stał się samotnym w dżungli astralnych drapieżników.
Jednak Ci którzy się chcieli nadal rozwiać w stronę miłości jakoś sobie radzili i ich ciała wyższe nadal działały pomimo dużych trudności z komunikacją.
Oprócz tego ciemiężcy zaczęli się inkarnować w naszych ciałach i wprowadzać to co do dzisiaj mamy czyli wyścigi szczyrów i wyzysk.
Najeźdźcy kazali się nazywać bogami i ustanowili prawa zwane religiami aby jeszcze bardziej zdominować ludzi.
Obecnie rada Planety prowadzi ciężkie walki energetyczne z najeźdźcami.
Odnaleźli ich planety i tam też trwają zmagania.
Celem jest odzyskanie wolności i odbudowanie helis.
Większość mieszkańców Ziemi jest po stronie wyzysku i Ci nie mają co liczyć na helisy, a co z nimi zrobi Rada mogę się z grubsza domyślać tylko.
Jednak wyraźnie widać że uczciwi ludzie je odzyskają i to za tego życia jeszcze, przynajmniej tak mi to wygląda bo już się coś dzieje w tym temacie.
W czasach gdy ludzie je mieli byli naprawdę potężni ale naiwni i przez różne oszustwa dali się zdominować.
Gdyby wiedzieli co się świecie z łatwością by wygonili najeźdźców, ale to uczy co nie mówi.
Tamci dysponowali wysoką techniką a ludzie nie i to też mylnie zrozumieli ludzie.
To co nazywamy wierzą Babel i pomieszaniem języków to właśnie było pozbawienie ludzi połowy helis a potem staliśmy się niewolnikami.

Ci co przybyli w czasie nieokreślonym dla ludzkości (bo tak to jest!) "potraktowali małpy tak a nie inaczej (i chwała im za to bo potraktowali małpy i przeistoczyli je w Człowieka (avatara duszy do wcieleń!) :twisted: Gdyby tak nie potraktowali małpy ziemskiej Nasze dusze by się wcielały dla nauki na innych planetach :twisted: Człowiek bowiem - Ty nie jesteś żadną kontynuacją! Jesteś tu tylko by coś odrobić lub coś zrobić dla innych duchów! Wcielasz się w istotę rozumną bo masz PARCIE - misję i TYLKO DLATEGO!
Kiedyś był najazd na Planetę Ziemia a Ty tu jesteś bo tak wybrała Twa dusza! A czemu? Nikt tego nie wie! To że Ty marnotrawisz swoje wcielenie na to co Ty robisz to Twoja sprawa! To, że Ci wierzą inni - to Ich sprawa - zawsze możecie się "zbrukać" - możecie się cofnąć wobec ŚWIATŁA :) Jedni w ramach tego światła otwierają oczy a inni je zamykają :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 18 kwie 2017, 08:49

Kris pisze:Ziemię zamieszkuje rasy pochodzących z kilku planet układu słonecznego.
Przybyli na Ziemie jako najeźdźcy, bo swoim nierozważnym zachowaniem doprowadzili do wstrzymania reakcji we wnętrzu swoich planet i te straciły ochronne pole magnetyczne przez co życie na nich stało się niemożliwe.
W większości ich energie mieszkają w ciałach Ziemian.
Na swoich planetach toczyli wojny i te zwyczaje przenieśli na Ziemię.
Zaciekle walczą między sobą o panowanie na planecie ale za największego wroga uważają pokojowo nastawionych Ziemian i ich zwalczają wspólnie.
Jednak Ziemianie posiadają pewne zdolności pozwalające na przywrócenie do życia pola magnetycznego na wydawało by się martwych planetach.
Dzisiaj doszło do wspólnych rozmów mających zaprowadzić rozejm i pokój ma Ziemi.
Jeśli przybysze z Merkurego, Wenus, Marsa dotrzymają umowy to ich planety zostaną przywrócone do stanu umożliwiającego odbudowę życia biologicznego.
Reszta nieproszonych gości odmówiła negocjacji i w stosunku do nich Ziemia podjęła działania zbrojne aby się ich pozbyć siłą.
Z tego co wiem to Merkury ma być przywrócony do stanu umożliwiającego życie biologiczne jako pierwszy, może dlatego że jego mieszkańcy są najmniej wojowniczy.
Niestety Wenusjanie właśnie nie dotrzymali rozejmu i wiadomo co to oznacza. :(

Czytałeś media alternatywne?! Tak! Bo tam są "ludzie" którzy pamiętają swą misję - A TY nie pamiętasz Kris! Ty tylko czytasz ich! Czytaj i wyciągaj wnioski! Czytaj karaluchu! :lol: Bo być może zatrybisz! :lol: :lol: :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 18 kwie 2017, 11:13

Albo wlazł do darknetu i czyta wypociny jakiegoś bajkopisarza, który za źródła podaje "według badań amerykańskich naukowców" albo "wielu ludzi twierdzi".
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 18 kwie 2017, 11:33

Media alternatywne mają trochę wiedzy na temat historii układu słonecznego ale to tylko malutki ułamek tej historii.
W sumie dobrze że piszecie swoje wątpliwości bo nie bardzo chciało mi się opisywać historię Ziemi ale jednak coś na ten temat napisałem co umknęło Waszej uwadze.
Obecnie żyjemy w siódmy raz odradzającej się cywilizacji.
Najwyżej uduchowiona i rozwinięta była pierwsza, ale z powodu sztucznie wywołanego kataklizmu życie zostało zniszczone w 90% procentach i wtedy zaczął się najazd i innych planet.
Te 400000 lat to tylko okres obecnej siódmej cywilizacji.
Ty czarusiu jesteś z Marsa i odpierdziela Ci nienawiść do tego stopnia że nawet Twoje ciało Ci się rozsypuje.
Mam takich w sąsiedztwie i podobnie mają, a to mu wątroba padła, a to stawy biodrowe w rozsypce, a to jelita gniją itd.
Tobie siada układ krwionośny jak wiesz, a główka ? jak myślisz?

Wielkie słowa ekosfera, i co z tego że jakiś jajogłowy napisał że tutaj czy gdzie indziej życie nie może istnieć bo to jest poza ekosferą a Ty to bezkrytycznie powtarzasz.
A jak jutro napisze że na słońcu istnieje życie biologiczne bo odkryto białko o ekstremalnej wytrzymałości na temperaturę i żywiące się plazmą to też uwierzysz? :lol:
Na Merkurym jest obecnie jedynie może 30% pola magnetycznego w stosunku do tego jakie było gdy istniało tam życie.
A o tym że są tam czapy lodowe też nie słyszałeś.
Z uwagi na bliskość słońca pole które jest obecnie nie daje ochrony i życie musiało zginąć a kiedyś Merkury kręcił się szybciej, jednak jak oberwał kilka razy większą skałą odpowiednio skierowaną to wyhamował.
Jakbyś pomyślał to pewnie byś się domyślił innej zależności, że im planeta dalej od słońca tym mniej promieniowania do niej dociera i co z tego wynika?
Merkurego z tego co mi stopniowo świta załatwili Wenusjanie tak jak i Ziemię, tylko że ich bardziej skutecznie.
Kris

Postautor: czarnyMag » 18 kwie 2017, 12:05

Napisz MI Kris kiedy "padnie" mój ziemski organizm byś się w końcu zweryfikował - o co Cię proszę od początku - bo gdy poszedłem do Ciebie (nie istniałeś brachu!). Nie przyszedłeś do mnie (bo nie masz świadomości istnienia brachu!). Więc gdzie się miotasz?! że tak zapytam. Gdzie jesteś brachu?!

Jeśli istniejesz (masz tą świadomość) to przyjdź! Jeśli istniejesz ale nie posiadasz jak ja swej świadomości to napiszesz w oparciu o swój sen ducha jeszcze wiele - ale nie przyjdziesz! Bo śnisz! :twisted: A na Ziemi wielu ŚNI!!! :twisted:

Ja szukam tych co się obudzili :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka