Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 01 maja 2017, 21:50

Oj, dzidziuś się poczuł obrażony, co za straszne nieszczęście, i mam się bać? a co też takiego mi zrobisz? :lol:
Może kolejny raz dostane skierowanie do psychiatry? jak to wiele razy już robiliście i jakoś nie płakałem.
Płacz rozładowuje napięcie, może to dobry pomysł. :lol:
A zawsze masz dobre intencje?
Ja mam info że nigdy.
I nie kieruje cię do żadnego specjalisty wiadomej specjalności.
Widzisz jaki jestem wspaniałomyślny i tolerancyjny?, a Ty co?
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 02 maja 2017, 07:46

Ja atakuje poglądy, nie ludzi. Nigdy nikomu nie groziłem, więc pytanie "co mi możesz zrobić?" jest nie na miejscu.

A moje intencje są takie - nie dać się oszukać. Nie masz dowodów na poparcie swojej tezy o cywilizacjach, więc nie dziw się, że poddajemy to w wątpliwość i zadajemy pytania. Aż tak Cię to boli, że ktoś nie daje się przekonać do Twoich poglądów? Masz złe info o mnie, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie przyszedłem tu ze względu na spirytyzm, a nie ezoteryke którą tu szerzycie. Więc wspaniałomyślny i tolerancyjny człowieku, przestań wyzywać gdy kończą Ci się argumenty.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 02 maja 2017, 08:49

Kto Ci powiedział że jestem wspaniałomyślny i tolerancyjny?
Wyznaje zasadę oko za oko, ząb za ząb czyli czysta karma.
Pisałem o tym już wiele razy ale jeśli ktoś w swojej wyimaginowanej mądrości myśli że mu podaruje cokolwiek z tego co mi winien, to się myli.
Kieruje się zasadą sprawiedliwości a tam nie ma miejsca na litość.
Pisałem że drugi policzek nadstawiają głupcy, czyli samobójcy.
Kiedyś dałem się nabrać policzki i o mało mnie nie utłukli.
Możesz mieć poglądy jakie tam sobie uroiłeś, ale ataków energetycznych nie puszczam płazem i każdy się o tym przekona,o ile już nie wie.
Nosisz owczą skore ale wystaje z pod niej wilcza niestety.
Jesteśmy wrogami od zarania dziejów, toteż jesteś na celowniku jak i reszta watahy.
Pilnuj się.
Kris

Postautor: OneNight » 02 maja 2017, 09:38

Kris pisze:Kto Ci powiedział że jestem wspaniałomyślny i tolerancyjny?

Kris pisze:Widzisz jaki jestem wspaniałomyślny i tolerancyjny?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 02 maja 2017, 09:50

Jesteśmy wrogami

Tutaj państwo widzą kolejną oznakę moralności - szukanie we wszystkich wrogów :)

Nie obchodzą mnie Twoje poglądy o mnie - zwisa mi to, lata i powiewa. Zacznij normalnie dyskutować zamiast obrażać. Nie mam zamiaru się przechwalać moją działalnością, którą świadczę dla ludzi za darmo, ale obyś nigdy nie musiał z niej korzystać, skoro masz mnie za wroga.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 02 maja 2017, 14:07

Niczego nie szukam, sam przyszedłeś. :lol:
Pomagasz?
Ty naprawdę nie jesteś świadom tego co wyprawiasz w świecie energii?
Tutaj nie chodzi o poglądy tylko o uczciwość.

Może troszkę o tym jak działa karma.
Mamy karmę narzuconą przez różnej maści czarusiów i swoja własną.
Własną jest łatwo odpracować, wystarczy się choćby cofnąć w czasie, to tak dla fizycznego zrozumienia bo tam czas to całkiem inne zagadnienie, i zneutralizować nasze błędne działanie jako że w naszej pamięci są kody którymi szkodziliśmy.
Z tą narzuconą jest trudniej bo musimy złamać kody którymi w nas wpisano zło, obcą karmę czy świadome krzywdzenie, klątwy, choroby i wszystko inne problemy.
W miarę rozkodowywania naszych gnębiciel,i zło wraca do nich i powoduje takie skutki jakie nam przynosiło.
Jako przykład opiszę może jeden przypadków jakich spotykam wiele.
Osoba ma rozwijające się komórki rakowe w brzuchu od dołu w górę w stronę serca, dalej mozg który mi się pokazał jako to co możne doprowadzić go śmierci przez rozwijające się schorzenie które nazywają glejakiem i równolegle choroba alzheimera.
Często rodzimy się w takiej rodzinie która nam zapewnia różne choroby zgodnie karmą.
Dochodzi jeszcze to co na bieżąco zwracają pokrzywdzeni a to się wyraźnie przyspieszyło.
Mimo tego trudno jest znaleźć ludzi którzy by się wycofali z działania w czarnej magii i problemy narastają.
Obecnie co najmniej 60% osób jest zagrożonych bardzo poważnymi konsekwencjami karmicznymi z ostatecznym rozwiązaniem włącznie i dlatego nie przebieram w środkach żeby to ludziom uzmysłowić, ale nic to nie daje.
No cóż, w ostateczności planeta się może w dużym stopniu wyludnić.
A jak będzie to myślę że niektórzy zobaczą, inni już mogą nic nie zobaczyć jeśli do tego doprowadzą.
Jest masa informacji o tym co też to się dzieje i jak się dzieje ale trafiają do niewielu.
Sam wczoraj trafiłem na takie wypowiedzi i byłem nieco zaskoczony ich trafnością.
Kris

Postautor: OneNight » 02 maja 2017, 15:05

Uczciwość - nikogo nie oszukuję.Jest wręcz przeciwnie - nikomu nie mogę ufać. A Ty próbujesz uzmysłowić co? Piszesz o jakimś rozkodowaniu podczas gdy my nie mamy pojęcia o co Ci chodzi. I co niby wg. Cb wyprawiam w świecie energii?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 04 maja 2017, 11:18

Sporo kodów zła udało nam się rozszyfrować co pomaga mi wnikliwiej rozpoznawać to co jest z wprost niesamowitą starannością zasłaniane.
Dzięki temu sprawdziłem jak wyglądałeś zaraz po urodzeniu OneNight, a co mamy obecnie.
W jakiś tam sposób Twoje DNA było zapisane negatywnymi informacjami w 82%, ale obecnie ta wartość się zmieniła i to na pozytywne.
Nie jest to jakaś rewolucja ale jednak.
Ta cześć negatywna nadal szkodzi jak może, a Tobie najbardziej i to jest oczywiście najbardziej widoczne, ale skoro starasz się z tego uwolnić to powodzenia.
Moje informacje dotyczące oczyszczania się naszego świata są prawdą i tym którzy chcą się wyrwać z mroku jest to bardzo pomocne.
Pytałeś co wyprawiasz w świecie energii, to dokładnie co masz wpisane w DNA i w takim natężeniu jak część jest nie oczyszczona.
Kris

Postautor: Kris » 04 maja 2017, 17:43

Jak wiadomo mamy w komórkach zapis DNA.
Jeśli ktoś ma do niego dostęp to może dużo ingerować w nasze życie, zdrowie i los, czyli to co nas spotyka.
Pewnie każdy wie że aby przeszczep się udał i został przyjęty, dobrze jest aby była zgodność DNA i najlepszymi dawcami organów jest rodzina i to jak najbliższa.
Podobnie jest z możliwością ingerencji w zapis naszego DNA i kto tutaj ma największe możliwości?, ano rodzinka.
Na przykład żona nie jest rodziną biologiczną ale z łatwością może ingerować pośrednio poprzez potomstwo.
Często małżonkowie żyją jako tako do pierwszego dziecka, ale potem jeno zaczyna mieć przechlapane i podobnych sytuacji można by wiele przytoczyć, to tylko malutki przykład.
Ponieważ DNA są u ludzi w sporym stopniu podobne to też i ingerowanie jest możliwe i dzieje się ale nie w takim stopniu jak w rodzinie.
Żyliśmy trudno do określenia ilość razy toteż do naszych wcieleń mają dostęp ich rodziny z tamtego czasu więc również w ten sposób w nas ingerują.
Oprócz tego są inne formy ingerencji i o wielu pisałem.
Jak wiadomo kij ma dwa końce i w podobny sposób jak w nas ingerują możemy się bronić bo też mamy dostęp do DNA naszych oponentów, jednak musimy rozkodować ich blokady a robi to nasza wyższa jaźń na naszą świadoma prośbę czy polecenie.
Oni też rozkodowują naszą obronę i jak już całkiem to zrobią to kraksa.
Dobrze jest się zastanowić nad tym wszystkim zanim się wyciągnie wnioski takie czy inne.
Kris

Postautor: czarnyMag » 06 maja 2017, 01:27

jaKrzyś pisze:CzarnyMagu - jesteś żałosny. Zastanów się co robisz. Wchodzisz do "pokoju Krisa" do pokoju w którym on tworzy i krytykujesz gospodarza. Mówisz mu, że się myli ale sam nic nie wiesz i nic twórczego nie wnosisz. Ja rozumie - najłatwiej jest krytykować. Nie przyjmujesz do wiadomości, że każdy może się pomylić, popełnić błąd . Ale Ty... Ty czepiasz się wszystkiego. Ale popatrzmy na Ciebie. Podejrzewam że Twoje umiejętności w magii są znikome. Podejrzewam, że jesteś "słabiej kondycji". W swoim samouwielbieniu przypominasz szczypiorek który wybił się z ziemi, zobaczył słońce i księżyc i krzyczy - ja znam budowę wszechświata! Jesteś żałosny - CzarnyMagu.

Rozumie, że Kris jest dla ciebie rabi - a dla mnie nie :) Cóż rabi manipuluje siłaczem czy słabym? Dla mnie to możesz się nawet do niego modlić - MASZ TAKIE PRAWO!
Szczerze: Posądzam cię o to.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka