odnowa pisze:Jezusieńku króluj nam, króluj nam. Jedyny mądry nauczyciel duchowy to Budda, to z niego powinno się brać przykład, po swojej "przemianie" jako jedyny zachował zdrowy rozsądek w przeciwieńśtwie do "króla żydów" i "syna Bożego" Jezusa i jego rzekomego "zmartwychwstania". Czuję coraz większy wstręt wobec chrześcijaństwa, wobec jego kłamstw, rzekomym "królestwie niebieskim" i niespełnionych obietnicach.
odnowa pisze:Jezusieńku króluj nam, króluj nam. Jedyny mądry nauczyciel duchowy to Budda, to z niego powinno się brać przykład, po swojej "przemianie" jako jedyny zachował zdrowy rozsądek w przeciwieńśtwie do "króla żydów" i "syna Bożego" Jezusa i jego rzekomego "zmartwychwstania". Czuję coraz większy wstręt wobec chrześcijaństwa, wobec jego kłamstw, rzekomym "królestwie niebieskim" i niespełnionych obietnicach.
Kris pisze:Ach ta pamięć, zapomniałem dodać że nie ma tutaj chętnych do odprowadzania wcieleń i sprzątania, odrabiania karmy, co widać po ilości postów nie na temat, które wręcz zatapiają spamem próby kontynuowania założeń tematu, więc nie będę więcej przeszkadzał w psuciu sobie karmy większości forumowiczów i idę na bezterminowy urlop wypoczynkowy, bo od tego co się tutaj wyrabia trzeba długo wypoczywać.
Kris pisze:Drogi czarusiu, wybacz że Ci wcześniej nie odpisałem ale byłem bardzo zajęty neutralizowaniem różnej maści demonicznych dusz, priorytety, sam rozumiesz.![]()
![]()
Jakoś nie bardzo Cię rozumiem, to masz pretensje że nie umarłeś?, czy że żyjesz?
Przecież możesz to z łatwością naprawić, choćby wysoki budynek, głęboka woda,jakieś sznurki czy chemikalia,
a nie robić rabanu ze jeszcze musisz troszkę pożyć na tej Ziemi, jakoś Cię nie mogę zrozumieć, widocznie jestem tępy, albo co?.
W saumie sam sobie taki termin wypisałeś na klacie i jak widać znowu skłamałeś.![]()
Podobno czarusie mówią prawdę wyłącznie gdy się pomylą![]()
Jednakże może się tak bardzo nie spiesz, bo jak wiadomo co się odwlecze to nie uciecze, nieprawdaż?![]()
A wo gule to nie uszanowałeś mojego urlopu, nie ładnie ,oj nie ładnie, Bozia tego nie lubi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość