UFO i INNE WYMIARY

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: UFO i INNE WYMIARY

Postautor: danut » 26 gru 2017, 23:35

Soldado nie zapomniałam o Tobie, wspieram Cię, tylko Ty nie trać nadziei, nie załamuj się, bądź mocny, a ze wszystkim sobie poradzisz i myślę, ze najgorsze już jest za nami, łap trochę mocy--ślę :) i pozdrawiam również serdecznie.
danut

Postautor: soldado » 26 gru 2017, 23:38

danut pisze:Soldado nie zapomniałam o Tobie, wspieram Cię, tylko Ty nie trać nadziei, nie załamuj się, bądź mocny, a ze wszystkim sobie poradzisz i myślę, ze najgorsze już jest za nami, łap trochę mocy--ślę :) i pozdrawiam również serdecznie.

Bardzo dziękuję :)
I oczywiście w ten sposób odbieram. ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 00:19

danut pisze:Soldado nie zapomniałam o Tobie, wspieram Cię, tylko Ty nie trać nadziei, nie załamuj się, bądź mocny, a ze wszystkim sobie poradzisz i myślę, ze najgorsze już jest za nami, łap trochę mocy--ślę :) i pozdrawiam również serdecznie.

Miałaś rację.
Najgorsze już za nami :)
Dziękuję za pozytywną energię i szczere intencje :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 00:37

Soldado doszły mnie słuchy, że w 2003 roku ludzie po raz pierwszy dokonali podróży w czasie, tyle że świat o tym milczy a ma ujawnić sprawę dopiero za 10 lat. Piszę to ponieważ wydaje mi się to bardzo istotne i nawet w to wierzę.
danut

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 00:48

danut pisze:Soldado doszły mnie słuchy, że w 2003 roku ludzie po raz pierwszy dokonali podróży w czasie, tyle że świat o tym milczy a ma ujawnić sprawę dopiero za 10 lat. Piszę to ponieważ wydaje mi się to bardzo istotne i nawet w to wierzę.

Ludzie nie są rdzennymi mieszkańcami tej planety.
Tysiące lat temu było to możliwe i dokonywali to ludzie.
Będąc tutaj o wiele wcześniej też to robiono, bo na Ziemi były bardziej rozwinięte cywilizacje od tej, w której jesteśmy obecnie.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 00:56

Po co nam sięgać aż tysiące lat wstecz? Zapomniałeś o innych rzeczywistościach? O tym, że jesteśmy tylko jednym z wariantów boskiego planu w tworzeniu czegoś o wiele trwalszego? Nic nie jest tu tak rzeczywiste jak nam się wydaje, a cywilizacje, które tu były przed nami też tego nie pojęły i dlatego nie przetrwały.
danut

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 01:00

danut pisze:Po co nam sięgać aż tysiące lat wstecz? Zapomniałeś o innych rzeczywistościach? O tym, że jesteśmy tylko jednym z wariantów boskiego planu w tworzeniu czegoś o wiele trwalszego? Nic nie jest tu tak rzeczywiste jak nam się wydaje, a cywilizacje, które tu były przed nami też tego nie pojęły i dlatego nie przetrwały.

Nie zapominam. :)
Skoro dalej tutaj ze sobą piszemy, to znaczy, że coś w życiu zrozumieliśmy i ,,przeszliśmy dalej''.
Nie zostaliśmy w innym wariancie boskiego planu, gdzie obecnie jest 3 wojna światowa.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 01:07

Aha. :D Ale ten rok 2003 lub 2004 bo wciąż trafia się bądź ta maszyna wysyła z rocznym błędem w nasz wariant nie daje mi spokoju ze względu na swoje obserwacje, a wiadomość tę przeczytałam w necie o nowym przybyszu z poza czasu. Gość nie został potraktowany serio, bo zamiast sprawdzać jego tożsamość,poddano go badaniu alkomatem :D ale jak dla mnie podawał wiele szczegółów do takiej sprawy. Ale cóż sprawdzenie czy mówił prawdę ma okazać się dopiero za 10 lat.Jak to zwykle. :oops:
danut

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 01:16

danut pisze:Aha. :D Ale ten rok 2003 lub 2004 bo wciąż trafia się bądź ta maszyna wysyła z rocznym błędem w nasz wariant nie daje mi spokoju ze względu na swoje obserwacje, a wiadomość tę przeczytałam w necie o nowym przybyszu z poza czasu. Gość nie został potraktowany serio, bo zamiast sprawdzać jego tożsamość,poddano go badaniu alkomatem :D ale jak dla mnie podawał wiele szczegółów do takiej sprawy. Ale cóż sprawdzenie czy mówił prawdę ma okazać się dopiero za 10 lat.Jak to zwykle. :oops:

Obecnie na świecie jest wielu takich przybyszów.
Jednak to co ich odróżnia w porównaniu do tego o kim piszesz, to fakt, że można o nich powiedzieć, że mają ,,kontrolowaną wiedzę''.
Takie osoby nie napiszą o sobie, że są podróżnikami w czasie, ale będą inspirować, motywować, słowem będą robić wszytko, żeby ludzie z którymi mają styczność bardzo dużo zrozumieli.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 01:19

Też uważam, że jest ich wielu a jest i tak że nie raz sami muszą sobie dopiero zdać z tego sprawę.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka