czarnyMag pisze:Jesteś medium! Więc pytam: kiedy umarł T. Mackiewicz?
To pewnie była smutna i bolesna śmierć. Oby po śmierci odnalazł szczęście...

Estia72 pisze:Byc moze Krzysztoff ,ale do wczoraj mialam caly czas wrazenie ze ten czlowiek zyl....nie zgadzala mi sie rowniez wersja jego partnerki ktora uratowali....
Sorry Soldado ale wydaje mi sie ze do pozyskania informacji o osobie nie potrzeba wywolywac duchow ,to troche dziecinne podejscie... wystarczy byc wyczulonym ,wielu mediow wystarczy ze spojrza na zdjecie i informacje juz plyna ,lub dotchna jakas rzecz tej osoby czasem nawet nie musisz miec zdjecia osoby a uslyszec relacje i informacja plynie...otrzymalam np. od razu informacje gdy uslyszalam przypadkiem o uratowaniu kolezanki T. Mackiewicza ze ta kobieta nie mowi prawde, nie wiem co sie w jej relacji dokladnie nie zgadza ale wiem ze nie mowi prawdy....tak samo bylo z Magda ,zreszta wiele osob gdy uslyszalo nagranie i zachowanie jej chlopaka rowniez moze podswiadomie uswiadomiala sobie ze tutaj cos nie chalo....
soldado pisze:Jednak ja od jakiegoś czasu wycofuję się z tego wszystkiego i proszę zrozum mnie również.
Kiedyś z palcem w d... bym to zrobił... teraz mam to wszystko z pewnych względów gdzieś....
danut pisze:Komuś się może wydawać, że jest mistrzem, bo opracował sposób włamywania się do" bazy danych kosmicznego internetu".Nic bardziej mylnego i bardziej szkodliwego. Czuję, że i soldado już to wie, zatem - witaj w domu bracie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości