Zagadka podczas sesji.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Zagadka podczas sesji.

Postautor: Siewiczpl » 18 wrz 2024, 17:38

Hej,

Dawno mnie nie było i się nie udzielałem, ale mam pewien problem z pewną rzeczą więc może ma ktoś jakąś wiedze w tym zakresie.

Jeżdżąc na wyprawy ze znajomym w miejsca opuszczone najczęściej złą sławą naznaczone, zazwyczaj w miejsca morderstw z przez lat lub innych nie przyjemnych zdarzeń .

Zawsze zachowując ostrożność duchową jak i ogólną ( bhp) podczas sesji w takich miejscach przy próbach kontaktu zawsze coś urywa po około 5 minutach już na stałe . Nie zależnie kiedy się zacznie przy miernikach początek i od zaawansowanej rozmowy, urywa kontakt się po około 5 minutach i tak od paru lat.

Pytanie do ludzi którzy znają temat praktyczny ?
Absolutnie nie jest to pytanie do teoretyków i nie za znajomionych z tematem , gdyż sam mam milion teorii czemu tak się dzieję a brak konkretów..

Z góry dzięki i pozdrawiam
Wszystko przeminie.
Awatar użytkownika
Siewiczpl

Re: Zagadka podczas sesji.

Postautor: soldado » 26 lis 2024, 01:10

Masz do czynienia w takich miejscach z bytami energetycznie negatywnymi.
Chciałbyś zawsze tylko od nich brać, nic nie dając w zamian...
Wcale się nie dziwię, że tak się dzieje.
Pomyśl, co mógłbyś dla nich najpierw od siebie dać, potem to zrób, wymawiając głośno, że to robisz właśnie dla nich, a będziesz mieć swój długi 100 % kontakt, jakiego nigdy nie miałeś.

P.S.

zawsze coś urywa po około 5 minutach już na stałe

A dlaczego niektóre osoby np. są zawsze wybudzane o konkretnej godzinie, np. o 3:17?
Zawsze chodzi o to, że mamy do czynienia z bytami inteligentnymi... ta sama powtarzalność, dokładnie na nie wskazuje.
Te byty wręcz chcą, żebyśmy wiedzieli, że to nie jest przypadek.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Piotr Woźniak » 29 gru 2024, 10:56

Ja osobiście teorii nie posiadam prawie wcale, nie korzystam z żadnej elektroniki jestem czuciowcem. Na codzień zajmuje się pomaganiem ludziom, oczyszczaniem takich miejsc z dusz zmarłych które tam zostały, czasami też są w takich miejscach negatywne energie z mojego punktu widzenia. Nie potrzebuję przebywać w danym miejscu aby pomóc.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piotr Woźniak

Postautor: tadyszka » 11 lut 2025, 16:27

świat duchowy nie robi nigdy rzeczy przypadkowo. przypadki nie istnieją a to jest jasna informacja dla ciebie od nich. zwłaszcza jeżeli chodzi o powtarzające się wzorce. jednak ta zagadkę musisz rozwiązać sam, nigdy zadania nie są zbyt trudne dla ucznia. ja chodzę na spotkania mediumiczne i co mnie nauczyło to wielkiej pokory że nie zawsze na wszystko jesteśmy gotowi, chociaż myślimy ze czasami jesteśmy. nie korzystamy z żadnych narzędzi, jest to typowy ośrodek spirytystyczny, ale to co mi przyszło tak intuicyjnie że pomedytuj, porozmawiaj z swoim wyzszym ja. tam znasz już wszystkie odpowiedzi. medytacja z tą intencja, wysyłanie pytania przed pójściem spać, może świat duchowy da ci odpowiedzi podczas snu. czasami są to też testy wytrwałości :)
... Może wojny wciąż wybuchają dlatego, że jeden nigdy w całej pełni nie chce czuć tego, co cierpi drugi...
Bycie empatycznym to widzenie świata oczami drugiego, a nie widzenie własnego odbitego w jego
oczach...

spirytystka na emigracjii
Awatar użytkownika
tadyszka
spirytystka
spirytystka

Postautor: soldado » 12 lut 2025, 01:10

Piotr Woźniak pisze:Ja osobiście teorii nie posiadam prawie wcale, nie korzystam z żadnej elektroniki jestem czuciowcem. Na codzień zajmuje się pomaganiem ludziom, oczyszczaniem takich miejsc z dusz zmarłych które tam zostały, czasami też są w takich miejscach negatywne energie z mojego punktu widzenia. Nie potrzebuję przebywać w danym miejscu aby pomóc.

Ja jeśli chodzi o pomoc na odległość to z kolei np. pisałem z kimś, u kogo coś się działo i w pewnej chwili zwracałem się do tej Istoty, która tam była, żeby przeszła do mnie.
Potem, gdy już była u mnie, to starałem się porozumieć i zrozumieć czego chce.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Piotr Woźniak » 12 lut 2025, 07:16

soldado pisze:
Piotr Woźniak pisze:Ja osobiście teorii nie posiadam prawie wcale, nie korzystam z żadnej elektroniki jestem czuciowcem. Na codzień zajmuje się pomaganiem ludziom, oczyszczaniem takich miejsc z dusz zmarłych które tam zostały, czasami też są w takich miejscach negatywne energie z mojego punktu widzenia. Nie potrzebuję przebywać w danym miejscu aby pomóc.

Ja jeśli chodzi o pomoc na odległość to z kolei np. pisałem z kimś, u kogo coś się działo i w pewnej chwili zwracałem się do tej Istoty, która tam była, żeby przeszła do mnie.
Potem, gdy już była u mnie, to starałem się porozumieć i zrozumieć czego chce.
U mnie inaczej, wchodzę w biopole danej osoby, sprawdzam całą energetykę, blokuje dany negatywny byt aby nie miał dostępu do danej osoby i odsyłam do światła. Oczywiście nie wszystkie tak zostają. Potem poprawiam całą energetykę danej osoby, zawsze jest tam bałagan po obecności negatywnych bytów.

Piotr Woźniak

Wróć do Pytania i odpowiedzi