Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Mirek » 17 lip 2016, 10:35

A może to Wasz historia wejścia w piekło i czarnowidztwo?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Arronax » 17 lip 2016, 12:01

Jeżeli tak jest jak piszesz to dla nas nie ma nadziei. Bo wszystko jest już poukładane, inkarnacje zbrukane, siły ciemności panują nad nami. Gdzie to dobro w takim razie, poza tym w nas. Wszystko jest spowite od początku oszustwem i ciemnością.

Czyli po prostu mamy p*******. Inaczej tego nie potrafię napisać. Ty masz zdolności. A jeżeli tak jest to reszta co ich nie ma ma (tak jak pisałem na początku akapitu).

Pozdrawiam i rozmawiajmy spokojnie, bez oszczerstw.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 17 lip 2016, 13:22

Choćby nie wiem co o Was napisać to nie będzie to oszczerstwem tylko niestety prawdą, a po drugie prześledź wątek a zobaczysz kto jest stroną zaczepną :)
Dlaczego mówisz że wszystko jest poukładane?, przez kogo?, czasem nie przez Was?
To ja przeszedłem na ciemną stronę czy Wy.
To ja gnębiłem niewinnych przez 9 miliardów lat , czy byłem gnębiony?
Jak sobie przypominam choćby ostatnie tysiąclecie to nigdy nie byłem członkiem inkwizycji, a pokrzywdzonym.
Pan Mirek , OneNight, Arronax i inni byli średnio po 5 razy po stronie inkwizycji, czy też do niej donosili na innych, z tym że sami padli jej ofiarami po co najmniej dwa razy z uwagi na wzajemne donosy na siebie, przeważnie w celach majątkowych i innych.

Zastanawiam się co będzie po całkowitym zneutralizowaniu najeźdźców.
Demontujemy ich w miarę możliwości i sporo już zostało wymazanych z istnienia, ale jeszcze są poukrywani w duszach ludzi i w sumie nie jest problemem ich neutralizować a bardziej odnaleźć bo potrafią się kamuflować choćby okrywając się sztucznym światłem lub ukradzioną energią.
Najlepiej było by odzyskać wszystkich członków naszej społeczności ale jakoś nie chcą współpracować.
Niedługo wszyscy zaczną odczuwać powagę sytuacji, jedni się podniosą, inni zobaczymy.
Wiele razy telepatycznie namawiałem żeby przeszli na jasną stronę ale zawsze odpowiedź brzmiała - nigdy!!!
Zobaczymy, może bez sponsorów z przeszłości coś się jednak zmieni.
Niedługo ich zneutralizujemy, bo to tylko zgniłe duchy i tyle ich mocy na ile działają z ukrycia.
Są silni hipnotycznie, ale na mnie to nie działa, a swoich przyjaciół potrafię obronić, więc nie mają za bardzo przyszłości.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2016, 13:56 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Orobas » 17 lip 2016, 13:28

Kris pisze:Choćby nie wiem co o Was napisać to nie będzie to oszczerstwem tylko niestety prawdą, a po drugie prześledź wątek a zobaczysz kto jest stroną zaczepną :)
Dlaczego mówisz że wszystko jest poukładane?, przez kogo?, czasem nie przez Was?
To ja przeszedłem na ciemną stronę czy Wy.
To ja gnębiłem niewinnych przez 9 miliardów lat , czy byłem gnębiony?
Jak sobie przypominam choćby ostatnie tysiąclecie to nigdy nie byłem członkiem inkwizycji, a pokrzywdzonym.
Pan Mirek , OneNight, Arronax i inni byli średnio po 5 razy po stronie inkwizycji, czy też do niej donosili na innych, z tym że sami padli jej ofiarami po co najmniej dwa razy z uwagi na wzajemne donosy na siebie, przeważnie w celach majątkowych i innych.

To doprawdy urocze :)
Czujesz się dzisiaj przez to wszystko lepszy? Gdzie doprowadzi Cię samo dzisiaj? Jakie jutro stworzysz tym co mówisz?
Serce, które myśli czule o kimś, posiada siłę zdolną zmieniać rzeczywistość.
Awatar użytkownika
Orobas

Postautor: Kris » 17 lip 2016, 14:01

Orobas Ty się lepiej zatroszcz o swoją przyszłość.
Czy nic do Ciebie nie dociera?, nie widzisz co Ci się już zmaterializowało?
Przecież chyba nie jesteś ślepcem?
Kris

Postautor: Orobas » 17 lip 2016, 15:04

Kris pisze:Orobas Ty się lepiej zatroszcz o swoją przyszłość.
Czy nic do Ciebie nie dociera?, nie widzisz co Ci się już zmaterializowało?
Przecież chyba nie jesteś ślepcem?

Troszczę się każdego dnia :)
Dobro jest wszechobecne, poszerzająca się ludzka życzliwość i codzienna wdzięczność.
A czy Twoje dni są przepełnione światłem? Czy raczej lękiem i beznadzieją?
Awatar użytkownika
Orobas

Postautor: OneNight » 17 lip 2016, 15:10

Choćby nie wiem co o Was napisać
to nie będzie to oszczerstwem tylko
niestety prawdą

Chyba ktoś tu siebie za wysoko ceni. Albo sobie jaja robisz albo naprawdę jest z Tobą coś nie tak. Rzucasz oszczerstwami, bo nie zgadzamy się z Twoimi "wizjami" czy cokolwiek to jest.

Pan Mirek , OneNight, Arronax i inni
byli średnio po 5 razy po stronie
inkwizycji

Nie udawaj, że masz jakieś moce, bo kiepsko Ci to wychodzi. Nigdy nie byłem po stronie inkwizycji i nie donosiłem. Te Twoje urojenia robią się coraz groźniejsze - może niedługo nam powiesz, że jesteśmy armią ciemności, którą trzeba wyeliminować.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 18 lip 2016, 07:05

Kris, opętani też oskarżali Jezusa, ze ma demony w sobie i przychodzi zgubić ludzi. Nie przypomina Ci to coś z Twojego życia?
Może warto poddać się jakiemuś egzorcyzmowi, bo coraz dalej brniesz ku zatraceniu.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 18 lip 2016, 10:48

Orobas nie piszę przeciw Tobie, czy aby Ci coś wytykać, ale mam podstawy sądzić że szykują Ci się pewne problemy zdrowotne.
Wiem że jesteś po stronie cywilizacji miłości, a takich starają się zawrócić z tej drogi, choćby wgrywaniem rożnych chorób.
Myślałem że wiesz co ci już wgrali i w okolicy której czakry.
Nie będę o tym pisał tutaj, ale w astralu porozmawialiśmy sobie pokazałem ci co i jak, tylko nie wiem kiedy to dojdzie do Twojego świadomego umysłu, bo każdy to ma inaczej.
W każdym razie jest to poważna sprawa.

Panowie otwórzcie oczęta, bo o tym jaką ściemą jest cała ta farsa z WASZYM BOGIEM-CZŁOWIEKIEM napisano sporo i ślepy albo zahipnotyzowany tego nie widzi :)
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,193
O moje zdrowie psychiczne się nie martwcie, ma się dobrze, a Wy nie odpowiedzieliście na żadne moje pytanie, więc mam powody mieć taką a nie inną opinie o Was.
Jeśli byście prześledzili watek, to wyraźne jest że to Wy jesteście strona agresywną, ja nie latam po waszych tematach i nie próbuje ich ośmieszać.
Co do Was, to tylko bezsilny i mało inteligentny zarzuca innym choćby chorobę psychiczną, a inteligencji niestety nie da się ukraść, tak jak energii, to skąd miała by się u Was niby znaleźć???. :lol:
Udowodnijcie mi że nie było tak jak piszę choćby w temacie inkwizycji, bo dalej słyszę - NIE BO NIE!!! :lol:
Kris

Postautor: Orobas » 18 lip 2016, 11:45

Kris pisze:Orobas nie piszę przeciw Tobie, czy aby Ci coś wytykać, ale mam podstawy sądzić że szykują Ci się pewne problemy zdrowotne.
Wiem że jesteś po stronie cywilizacji miłości, a takich starają się zawrócić z tej drogi, choćby wgrywaniem rożnych chorób.
Myślałem że wiesz co ci już wgrali i w okolicy której czakry.
Nie będę o tym pisał tutaj, ale w astralu porozmawialiśmy sobie pokazałem ci co i jak, tylko nie wiem kiedy to dojdzie do Twojego świadomego umysłu, bo każdy to ma inaczej.
W każdym razie jest to poważna sprawa.

Robiłem niedawno kontrolne badania - jestem całkowicie zdrowy :)
Również u kilku jasnowidzów sprawdzałem stan swojego zdrowia - potwierdzają moje zdrowie.
Co więcej - moje ciało z dnia na dzień wzmacnia się coraz bardziej, bo słucham go.

Nie wiem z kim rozmawiałeś, ale to na pewno nie byłem ja. To na wietrze tańczą miraże pośród morza pustki - pomyśl o tym.

Również nie piszę tego, by w Ciebie uderzyć, czy przeciwko Tobie. To nie jest mój cel.
Piszę to, żebyś swoimi przekazami nie rozsiewał chaosu.
I żebyś odrzucił kajdany pychy - bo większość Twoich postów ją wyraża.
Awatar użytkownika
Orobas

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka