Kris pisze:Choćby nie wiem co o Was napisać to nie będzie to oszczerstwem tylko niestety prawdą, a po drugie prześledź wątek a zobaczysz kto jest stroną zaczepną![]()
Dlaczego mówisz że wszystko jest poukładane?, przez kogo?, czasem nie przez Was?
To ja przeszedłem na ciemną stronę czy Wy.
To ja gnębiłem niewinnych przez 9 miliardów lat , czy byłem gnębiony?
Jak sobie przypominam choćby ostatnie tysiąclecie to nigdy nie byłem członkiem inkwizycji, a pokrzywdzonym.
Pan Mirek , OneNight, Arronax i inni byli średnio po 5 razy po stronie inkwizycji, czy też do niej donosili na innych, z tym że sami padli jej ofiarami po co najmniej dwa razy z uwagi na wzajemne donosy na siebie, przeważnie w celach majątkowych i innych.
Kris pisze:Orobas Ty się lepiej zatroszcz o swoją przyszłość.
Czy nic do Ciebie nie dociera?, nie widzisz co Ci się już zmaterializowało?
Przecież chyba nie jesteś ślepcem?
Choćby nie wiem co o Was napisać
to nie będzie to oszczerstwem tylko
niestety prawdą
Pan Mirek , OneNight, Arronax i inni
byli średnio po 5 razy po stronie
inkwizycji

Kris pisze:Orobas nie piszę przeciw Tobie, czy aby Ci coś wytykać, ale mam podstawy sądzić że szykują Ci się pewne problemy zdrowotne.
Wiem że jesteś po stronie cywilizacji miłości, a takich starają się zawrócić z tej drogi, choćby wgrywaniem rożnych chorób.
Myślałem że wiesz co ci już wgrali i w okolicy której czakry.
Nie będę o tym pisał tutaj, ale w astralu porozmawialiśmy sobie pokazałem ci co i jak, tylko nie wiem kiedy to dojdzie do Twojego świadomego umysłu, bo każdy to ma inaczej.
W każdym razie jest to poważna sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości