Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 31 sie 2016, 10:31

Kris pisze:Mirek i tak mi nie uwierzysz.
Czarusiu wiesz skąd pochodzi to co piszesz?
Z bardzo głębokich otchłani :twisted: i tyle w tym prawdy ile miłości, czyli nic. :lol:
Ale mam namiary na Twoich przyjaciół, a to oznacza ich koniec. :)
Często biore namiary na zło przez Wasze gadulstwo, tak że jest jakaś korzyść z Was :lol:

Powielasz agencie czarnego wymiaru wizję Max-a Spiers-a :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 31 sie 2016, 10:39

Kris pisze:Mirek i tak mi nie uwierzysz.
Czarusiu wiesz skąd pochodzi to co piszesz?
Z bardzo głębokich otchłani :twisted: i tyle w tym prawdy ile miłości, czyli nic. :lol:
Ale mam namiary na Twoich przyjaciół, a to oznacza ich koniec. :)
Często biorę namiary na zło przez Wasze gadulstwo, tak że jest jakaś korzyść z Was :lol:

Kris uważaj na to co robisz, bo zło nie może istnieć z dobrem i dobro zawsze zwycięża. Atakowanie moich przyjaciół może być dla Ciebie śmiertelne, gdyż możesz nie znieść siły zła jaka wróci do Ciebie po przesłaniu jej przez Ciebie do moich przyjaciół. ;)
Co ma wiara do tego? Mówisz jak te duchy o niskich wibracjach: "...i tak mi nie uwierzysz" więc (nie wiem), a tak dobrze brzmi i może ktoś sie nabierze, że coś wiem ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 31 sie 2016, 13:39

Pokazałem Was czarusie grupie jasnowidzących osób i zgodnie uznali ze nadajecie się na ekrany przeciwsłoneczne, bo żaden promyczek się nie przebije przez Waszą wysoko mroczność. :lol:
Do puki się Was z tego nie wyciągnie, to będziecie brali czarne za białe i odwrotnie.
Amen.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 31 sie 2016, 13:47

Kris pisze:Pokazałem Was czarusie grupie jasnowidzących osób i zgodnie uznali ze nadajecie się na ekrany przeciwsłoneczne, bo żaden promyczek się nie przebije przez Waszą wysoko mroczność. :lol:
Do puki się Was z tego nie wyciągnie, to będziecie brali czarne za białe i odwrotnie.
Amen.

Czyli Kris z Waszego punktu widzenia pycha i zadufanie w sobie to cechy światła i godne aniołów, a nie demonów?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 31 sie 2016, 13:50

Kris pisze:Pokazałem Was czarusie grupie jasnowidzących osób i zgodnie uznali ze nadajecie się na ekrany przeciwsłoneczne, bo żaden promyczek się nie przebije przez Waszą wysoko mroczność. :lol:
Amen.

...współczuję im i łączę się z Tobą w bólu co do nich :twisted: ale co do mnie - a o mej skromnej osobie nie piszesz (cóż zlewam się z nicością :) to Aron jasnowidz (medytujący chrześcijanin) twierdzi że jestem duchem światła w przeciwieństwie do Ciebie - mojego wcześniejszego, pasożytującego podczepienia :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 31 sie 2016, 16:01

Następną wielką tajemnicą czrusiów jest ich czarna dusza.
Niestety ale tak, miałem co prawda nadzieję że to tylko świadomości są czarne ale dusza przynajmniej neutralna, ale gdzież tam, czarne jak smoła.
Zastanawiałem się że po odcięciu wszystkich świadomosci maga i zdemontowaniu ich on się za jakiś czas znowu zjawił przy mnie całkiem odbudowany.
Poszperałem troszkę w ich światku i okazało się że duszyczka ich odbudowuje i całkiem sprawnie to robi.
Najwyższe dobro nie stawia żadnych warunków, nie ma żadnego okresu ochronnego na nie więc żegnajcie czarne duszyczki.
Może ich oczyszczanie potrwa trochę bo sporo tego ale już mniej o te co dzisiaj padły.
Kris

Postautor: danut » 31 sie 2016, 16:03

"Wysoka mroczność" odziana w szaty odblaskowe, w których odbija się cudza dobroć, a którą próbuje się przedstawiać za swoją - no niestety taka jest natura zła.
A wbij kij w mrowisko to cię mrówki oblezą. :lol:

W innym temacie dałam link, który mądrze wyłapuje fakty z teorii Davida Icke , które jednoznacznie obnażają próbę zrobienie białego z czarnego i odwrotnie, w jego własnej wypowiedzi odnajduje się informacje, które wyraźnie demaskują inne również przez niego podawane. Byłoby rzeczą za prostą gdybyśmy mieli jawnie ukazywane zło i jawnie prezentujące się zło i dobro - nie ma czegoś takiego, wszystko potrzeba jest rozpatrzeć, a zło nie kłamie ono ukrywa prawdę, lub sprytnie ją przekręca i przewartościowuje. Jak to jest, ze jedni widza gady, jaszczurki, diabły a inni nie? Czy w dawnych podaniach gdzie nie ma mowy o żadnych kosmitach jedni widzieli diabełki z kopytami a inni krasnoludki, czy aniołki? I dlaczego brzydkie postaci widzą przeważnie ci, którzy umaczani są/byli w satanizmie? Mam na to prostą odpowiedź, pomijam już że demon nie przyjdzie do nikogo bez zaproszenia, ale zajmę się tylko tym, kto produkuje demony, jaszczurki i inne obrzydliwe kształty. Za widziany obraz odpowiedzialny jest mechanizm( mózg) jak on jest wykształcony oraz osobiste, wsparte naszą możliwością umysłową i skłonnościami - pojmowanie rzeczy, nowy kształt rozpatruje się według gotowego wzorca najwcześniej poznanego naszym umysłem przez kojarzenie i porównanie. "Podobne przyciąga podobne" bo każdy łączy się ze swoim ze "swojakiem". :D
danut

Postautor: Kris » 01 wrz 2016, 10:58

Całe to zło powstało dawno temu, jeszcze na zewnętrznych planetach naszego układu.
Poszedłem tropem tego i myślę że znalazłem pierwotną przyczynę, ten pierwszy raz, kiedy dusze zostały przejęte przez zło.
Porobiliśmy stosowne działania i obserwujemy na ile to poprawi sytuację tutaj na ziemi.
Wydaje się że następuje poprawa, ale na jaką skalę to już niech każdy sprawdza sam.
Kris

Postautor: danut » 01 wrz 2016, 11:03

No tak, wszystko na to wskazuje nawet najdawniejsze przekazy. Ciekawy jest np. ten bóg Mars z mitologii rzymskiej, o którym już wspomniałam. Zło pociąga za sobą zło, zmienia pojmowanie i uczy następnych przeciągając ich na swoją stronę. Drzewo wiadomości "dobrego i złego" i po co było do tego zbioru chaosu sięgać, gdy było już oddzielone jedno od drugiego?
danut

Postautor: czarnyMag » 01 wrz 2016, 11:48

Kris pisze:Następną wielką tajemnicą czrusiów jest ich czarna dusza.
Niestety ale tak, miałem co prawda nadzieję że to tylko świadomości są czarne ale dusza przynajmniej neutralna, ale gdzież tam, czarne jak smoła.
Zastanawiałem się że po odcięciu wszystkich świadomosci maga i zdemontowaniu ich on się za jakiś czas znowu zjawił przy mnie całkiem odbudowany.
Poszperałem troszkę w ich światku i okazało się że duszyczka ich odbudowuje i całkiem sprawnie to robi.
Najwyższe dobro nie stawia żadnych warunków, nie ma żadnego okresu ochronnego na nie więc żegnajcie czarne duszyczki.
Może ich oczyszczanie potrwa trochę bo sporo tego ale już mniej o te co dzisiaj padły.

Nie zastanawiaj się Kris - walcz ze złem - wypal je! A jak już skończysz (nie zapomnij mnie poinformować o tym :twisted: Bo jak się okaże że żyję - nadszarpniesz swą świetlistość :lol: A tak między nami - między dwoma "magami" ciemności Kris - widziałeś duszę która zamieszkuje Twe ciało?! Bo jak nie - to proponuję kontemplację jednak i ZOBACZ co jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka