Natasza pisze:o bilokacji:
wiele razy słyszę, że ktoś mnie zna , że wcześniej mnie widział i za każdym razem gdy kogoś na żywo poznaję to pierwsze co słyszę ,, ja Ciebie znam!,,
hahah
po drugie często ludzie mi mówią, że mnie widzieli w miejscu, w którym na pewno moja noga nie stanęła do tej pory
pytanie : to była moja druga Ja? ja sama?
no jasne, że nie ja , tylko inna dziewczyna, którą osoba wzięła za mnie i młotem nie możesz wybić tej osobie, że to nie Ty!
to zjawisko nazywa się paralela- tu w odniesieniu do kojarzenia z ludzmi, w innych przypadkach może być to np. widzenie twarzy świętego w chmurach
nie ma czegoś takiego jak bilokacja - nie ma!
Natasza pisze:ale ojciec Pio nie widział sam siebie- te rewelacje były przekazywane [rzez osoby trzecie na wzór cudownych hostii, krwawiących posągów, gwoździ z krzyża Jezusa i wielu innych oszustw tworzonych na potrzeby katolickiego biznessplanu
łatwo jest wykreować sobowtóra - miał je Hitler , tak jak dziś Putin
żadna nowość - znany trik od wieków w dziejach historii
np, mała próbka ,, bilokacyjna,, info tvn24
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 55229.html
Natasza pisze:kiedyś ta postac mi imponowała i jak byłam mała to kupiłam książkę o nim, chyba brązowa brązowa okładka
jednak , ci stygmatycy , te krwawiące nie wiadomo w jakim celu rany, u innych nawet na czole - wydają się być naciąganym samookaleczeniem
patrzę na to nieco pod kątem
co do zapachów fiołków - znam to zjawisko , nie tylko ja zresztą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości