Forum poświęcone analizie dzieł psychograficznych brazylijskiego medium, przede wszystkim spisanym przez duchy takie jak Emmanuel i Andre Luiz, a także listom z zaświatów otrzymanym przez Chico.
Nigdzie nie mogę znaleźć polskich napisów do tego filmu... Może ktoś z was posiada? Przepraszam, ale jestem nowa i pewnie w tym miejscu co nie trzeba umieściłam to pytanie.
Chyba jeszcze nie ma polskich napisów dla tego filmu? Szczerze powiedziawszy, to nie wiem na pewno, ale coś mi się wydaje, że Konrad obiecywał w tym roku zająć się i tym w wolnej chwili. Tylko, że z tymi wolnymi chwilami to u niego pewnie cieniutko ostatnio. Może jednak ktoś już ma i się tu odezwie? Oby.
Bardzo proszę, chociaż nie ma za co. Również czekam mimo, iż treść już poznałam, czytając książkę "Nasz Dom". Więcej info na tym Forum w dziale "Dzieła Chico Xaviera" i dalej "Nasz Dom" (autor Konrad). Pozdrawiam serdecznie!:) m.
Te napisy muszą gdzieś być. Myślałem że gdzieś na portalu, ale tam nie mogę dojść co i jak...
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
aa racja, gapa ze mnie. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
A spróbuj poszukać napisów przez program NapiProjekt, jeżeli jakiekolwiek napisy są to ten program wyciągnie je nawet spod ziemi.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
000Lukas000 pisze:A spróbuj poszukać napisów przez program NapiProjekt, jeżeli jakiekolwiek napisy są to ten program wyciągnie je nawet spod ziemi.
Problem w tym, że ten film jest u nas traktowany dość niszowo i nie wiem, czy komukolwiek chciało się zabrać za tłumaczenie napisów. O ile wiem, istnieją gdzieś napisy angielskie... A film można znaleźć, ale ciężko powiedzieć gdzie Szukajcie, a znajdziecie.