Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
Mnie nie liczcie, w tym czasie wypadła mi pracująca sobota. Ale Xsenia da sobie rade z organizacją widzę.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
Padła propozycja by jednak zrobić to w Silesii, bo jest lepszy dojazd, łatwiej znaleźć i łatwiej zaparkować. Proponuję w takim razie spotkać się pry głównym wejściu przy Empiku. Co wy na to?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem".
To już wiemy, od samego początku o tym mówiłaś. Okazało się, że tak naprawdę, to Ty się boisz spotkania ze mną, a nie ja z Tobą, jak mi to próbowałaś wmawiać
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."