Jak się urodziłeś miałeś DNA czynne w 80% to znaczy że Ci się nie pozwolono urodzić z w pełni czynnym DNA.
Teraz masz czynne najwyżej 40% i nawet Ci o tym nie zaświtało w głowie.
Czarny m Ty też masz podobnie i czy się uważasz za takiego czy innego duchowo, to i tak kres życia się zbliża, bo pozbywamy się ciałka gdy pozostanie nam od 10% w dół.
W zasadzie 10 nie jest w stanie obsłużyć komórek i te giną.
Ja się nie opieram na żadnej religii i organizacji, ale jeśli któraś poczyniła podobne obserwacje jak ja to bardzo dobrze.
Czarna magia to między innymi niszczenie DNA innym niewinnym ludziom tylko z chęci czynienia zła, dla swojej mściwej satysfakcji.
Tylko że kij jak wiadomo ma dwa końce więc hmm, może być różnie.
Ja wyznaje zasadę jak Kuba Bogu tak Bug Kubie i stosują ją więc ataki na mnie i moich przyjaciół mogą skończyć się nie ciekawie, bo wiem kto atakuje a każdy ma prawo do obrony i zneutralizowania tego co szkodzi- czytaj unicestwienia
Nie chce mi się tutaj dalej pisać kto jest kto, bo po co?
Jaki jest taki pozostanie, ale czy nadal będzie istniał w nadchodzącej żeczywistości i jak długo, tego się dowiemy obserwując wydarzenia czyli życie pokaże.
Wszyscy Ci nauczyciele duchowi oświeceni - rzekomo, pomagają i doradzają a jakże tylko w tym jak się dać okraść i zniszczyć i tyle na temat wysokich , czy jak ich tam zwał.
Anastazja a Ty jak się czujesz na 35% czynnego jeszcze DNA?
Słuchaj bezkrytycznie tych swoich informatorów aż Ci odłącza resztę DNA.