Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 31 mar 2016, 17:04

Mirek pisze:Myślę Kris, że starasz się widzieć we mnie to co głęboko siedzi w Tobie. Bo to Twoje wibracje są niskie. Strach się nimi karmi, a Ty go prawie w każdym temacie rozsiewasz. Zweryfikuj sobie te Twoje przekazy, czy aby nie pochodzą od ciemnej strony.

Daje do myślenia to, że zawsze widzisz ciemną stronę tam gdzie jest ona odwrotna od Twojej. :D
danut

Postautor: Mirek » 31 mar 2016, 17:16

danut pisze:
Mirek pisze:Myślę Kris, że starasz się widzieć we mnie to co głęboko siedzi w Tobie. Bo to Twoje wibracje są niskie. Strach się nimi karmi, a Ty go prawie w każdym temacie rozsiewasz. Zweryfikuj sobie te Twoje przekazy, czy aby nie pochodzą od ciemnej strony.

Daje do myślenia to, że zawsze widzisz ciemną stronę tam gdzie jest ona odwrotna od Twojej. :D

Nie, ja ją widzę tylko u Ciebie, choć trochę się to już zmieniło w porównaniu do tego co było jeszcze przed rokiem.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 31 mar 2016, 17:19

Mirek pisze:
danut pisze:

Nie, ja ją widzę tylko u Ciebie, choć trochę się to już zmieniło w porównaniu do tego co było jeszcze przed rokiem.

A gdzież to Ty mnie widziałeś przed rokiem? :D A już domyślam się kim jesteś..
danut

Postautor: Mirek » 31 mar 2016, 17:47

Sorki danut. Nie przeczytałem, że to Ty. Myślałem, że to Kris napisał :oops:
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 31 mar 2016, 18:52

Ja z kolei nie czytałam dawnych wpisów Krisa to nie mam zdania o tym co było. Kris mam też bardzo dawne wskazanie na imię Jan i nazwisko na K.. z zaświatów. Opowiem o tym, gdy pojawi się coś szczególnego na ten temat.
danut

Postautor: Kris » 31 mar 2016, 21:18

Znam kogoś o takich danych ale to trochę za mało żeby mieć pewność.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 31 mar 2016, 21:21

Kris pisze:Znam kogoś o takich danych ale to trochę za mało żeby mieć pewność.

To szczegół który podam wyeliminuje albo potwierdzi :D - złota koronka na zębie, na lewej górnej trójce lub czwórce.... znaczy sie gdy ją miał w młodym wieku, kiedyś bo dzisiaj wątpię by ktoś tak się ustroił.
danut

Postautor: Kris » 02 kwie 2016, 20:55

Nie miał złotej koronki.

Pamiętacie ostatnie i przedostatnie samobójcze zamachy.
Jest w nich pewna energetyczna prawidłowość.
Ci ludzie są kompletnie pozbawieni energii życiowej i wolnej woli. Są tacy którzy manipuluje tymi energiami i dzięki czemu ci ludzie bezkrytycznie przyjmują hipnotyczne sugestie, które są popierane takimi czy innymi niby to boskimi prawami.
Prześledziłem ten mechanizm i wyniki są jednoznaczne, to nie są świadome decyzje
tych osób, oni są podatni na hipnozę i jest to niemiłosiernie wykorzystywane przez niewielka grupę, nazwę ich władcami planety , czy władcami matrix.
Trzeba być nie lada fachowcem żeby zablokować komuś instynkt samozachowawczy i wmówić mu że zabijanie siebie i innych jest pozytywne.
Policzyłem ich i jest to jakieś 30 000 osób.
Od kilkudziesięciu lat trwają działania aby zneutralizować ciemiężców.
Wiadomo już skąd pochodzą, kiedy przybyli na nasza planetę i ilu ich jest.
W świecie energii czy jak kto woli w astralu dostają ciężkie manto i ich możliwości wpływania na ludzi są coraz bardziej ograniczane i coraz więcej ludzi odzyskuje połączenie ze swoimi wyższymi poziomami siebie samych.
Sporo ludzi bierze udział w medytacjach, co ma też spory wpływ na polepszenie naszego bytu, bo medytacja odbudowuje srebrną nić łączącą z najwyższą inteligencją, zwaną stwórcą.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 02 kwie 2016, 22:34

Kris wiem to samo co Ty. :D Zauważyłam i dostrzegłam. Widzę jaką wściekłość powoduje u nich moje połączenie z moimi wyższymi poziomami samej siebie :D Dlatego służę Ci pomocą w tym zadaniu, pomimo że nie miałeś tego złotego zęba.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka