autor: danut » 24 kwie 2016, 22:04
Było już takich wielu, podawali daty kontaktów, na lotnisku w Warszawie miało wylądować UFO, czekano na odnowę ludzi i Ziemi w 2012 roku, a tam nie będę wyliczać, ale tak na chybił trafił niektórych - sekta Atrovis wpatrzona w Niebo, Niebiańskie Wrota skrajnie destrukcyjna sekta, wierząca fanatycznie, że za przechodzącą blisko Ziemi kometą oczekuje na nich pojazd kosmiczny przenoszący ich na "wyższy poziom"( 1997 rok), Zakon Świątyni Słońca z 1984 roku wierzący, że Ziemię nawiedzą straszliwe kataklizmy, a jej członkowie jako, że są "wybrani" bo ich reinkarnacja, trwająca od tysięcy lat, zakończy się "śmiercią ziemskiego więzienia" to dołączą do kosmicznych braci , którzy przyjadą po nich i przewiozą ich na Syriusza. Jak się to zakończyło? Wielu takich fanatyków popełniło dobrowolne samobójstwo, lub zostało zamordowanych, głównie we Francji i kanadyjskim Quebeku.
Wszyscy się kontaktowali z innymi cywilizacjami, mieli wizje i wgląd do informacji, a głównie ich guru. 4 lata to niedługo - miną szybko i nic się takiego nie wydarzy i co nam( jeśli ja dożyję) po upływie tych 4 lat Mirku odpowiesz?? A ja mam dobrą pamięć i jeśli będzie taka możliwość przypomnę Ci to i zapytam o to....