Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Estia72 » 01 maja 2016, 08:24

danut pisze:Estia 72, to jest nas już troje. :) Ja tez wiem dużo o tym z przekazów. Szczególnie wiem kogo żołnierz "ściga" z zaświatów ;) .

HIhihi Danut ;) :lol:
Od poczatku wiedzialam ze nadajemy na podobnych falach, juz po pierwszej wymianie postow :D
Pozdrawiam cieplutko z deszczowej Anglii.
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 01 maja 2016, 14:59

Co do maszyny o której piszesz Natasza, to ja bym to przypisał Nadświadomości, ona zna najlepiej możliwości świadomosci fizycznej i stara się pokazać co tam ma do pokazania w sposób odpowiedni do jej możliwości, czyli Twój opis jest ok, a dobór słów nie jest najważniejszy, liczy się bardziej to co się przekazuje.
Są też wgrywane filmy w celu oszukania, zafałszowania, ale o tym chyba wiemy.
W sumie gdybyśmy okazywali sobie więcej zrozumienia i życzliwości to forum by było uśmiechnięte :)
Co do wizji przyszłosci to liczebność populacji planety może się jeszcze zmniejszyć nawet do okolic 20%, co by znaczyło niestety, że bardzo dużo ludzi natworzyło taki ogrom zła, że ich to pochłonie, czy unicestwi, gdy nadejdzie remanent, a ten już puka, oj puka do każdego.
Można to też nazwać sądem ostatecznym, skoro zanosi się że 80% populacji straci zdolność dalszego inkarnowania się.
Jak się to odbędzie?, coś mi tam świta, ale nie będę tego komentował, poczekam na rozwój wypadków.
Szeptają jaskółki że to już nie długo.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Arronax » 01 maja 2016, 15:09

Jest uśmiechnięte. Po prostu trzeba nie krytykować czyichś przekazów. Każdy ma prawo przedstawić je tak jak on je widzi. Tolerancja, i dobra energia :) .
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 15:29

właśnie mam problem z właściwą identyfikacją dotyczącą tego ,, urządzenia,, , rejestratora odbierającego na pewnych ,, częstotliwościach ,,
jedni nazywają to nadświadomością, inni trochę inaczej- ale wiemy, że to słowka , ważne , że to nam pomoże
pozdrawiam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 16:28

Kris - Nadświadomość, a maszyna i kierowanie nią przez kosmiczne istoty mające nam wgrywać świadomość, to dwie strasznie od siebie oddalone i różne rzeczy.
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 16:46

danut pisze:Kris - Nadświadomość, a maszyna i kierowanie nią przez kosmiczne istoty mające nam wgrywać świadomość, to dwie strasznie od siebie oddalone i różne rzeczy.

masz jakieś informacje co do kosmitów wgrywających nam programy?

wg mnie ,, programy,, wgrywają nam nasi ziemscy bracia, nie zgadzasz się z tym i szukasz kosmicznych programistów?
danut - to moja druga niedziela z Tobą :P i wszystkie moje dzisiejsze zadania wyorbitowały hen
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 16:53

Ja szukam programistów w kosmosie? Dlaczego wprowadzasz takie zamieszanie do tego o czym ja piszę? A ci Oni z dużej litery w Twoim temacie to co znaczą? A ziemscy bracia to co to? Znowu to ktoś, albo oni, a jak już to my się też nauczymy i będziemy nimi?- Tak piszesz i tak głosisz. Tymczasem - Każdy ma swoją Nad świadomość i połączenie z nią, ze swoim wyższym Ja, a nie z obcym czyimiś. Bo to jest jądro naszej świadomości, głębsze źródło, które nas tworzy, mózg wszechświata, a nie jego ręka, ani noga.

Ps. Odpowiedziałaś w innym temacie - kosmiczni bracia to siewcy życia, tworzą je w latających laboratoriach( czyli w UFO) :lol: Jesteśmy zabawkami w ich rękach... doświadczalnymi klonami.... :lol:
danut

Postautor: Arronax » 03 maja 2016, 11:12

Nie rozumiem co w tym śmiesznego? Uważasz, że to jest niemożliwe? Twoja teoria jest teorią. Nigdy nie masz do końca 100% pewności, że masz racje. To są Twoje odczucia. Najważniejsze są chyba cechy wspólne dla nas : nieśmiertelność ducha, ciągłość w rozwoju i że jesteśmy z innymi złączeni miłością ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 03 maja 2016, 11:24

Arronax pisze:Nie rozumiem co w tym śmiesznego? Uważasz, że to jest niemożliwe? Twoja teoria jest teorią. Nigdy nie masz do końca 100% pewności, że masz racje. To są Twoje odczucia. Najważniejsze są chyba cechy wspólne dla nas : nieśmiertelność ducha, ciągłość w rozwoju i że jesteśmy z innymi złączeni miłością ...

Tak to śmieszne uważać takich manipulatorów i wyraźnie złe istoty za bogów, za istoty od nas wyższe, poddawać się im i wywyższać nad innymi tym, ze ma się z nimi kontakt i ich się słucha.
danut

Postautor: Kris » 03 maja 2016, 13:40

Coraz częściej docierają do mnie informacje o tym co nam niesie zbliżająca się Nibiru.
Samo to że jest możliwe jej istnienie też zdaje się być potwierdzane przez fizyczne obserwacje i obliczenia, na razie jakby nieśmiałe, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość.
Kilka razy dokopałem się telepatycznie do informacji że życie na Ziemi było niszczone i odbudowywało się od nowa do poziomu zapisów DNA.
Dzisiaj dostałem info o tym za ile lat Nibiru może wpłynąć grawitacyjnie na Ziemie i co nie zniszczy grawitacja, mogą dokończyć nasi sąsiedzi, bo jest opcja że nie są zainteresowani naszym rozwojem tak technicznym jaki i duchowym.
Nie będę podawał jakichś cyfr, aby nikomu nic nie sugerować ale zadawajcie pytania i szukajcie wiedzy, bo ona jest dostępna.
Natrafiam na sporo zmyłek i naprawdę trzeba się dobrze wyciszać i skupiać aby coś odczytać i nie jest pewne czy to co się odebrało to już ta rzeczywista wiedza.
Może zamiast kłócić się o słowa, warto by się było zjednoczyć i zacząć sprawdzać tak przyszłość jak i przeszłość żeby się nie dać zdemontować następny raz.
Przecież wiadomo ze gdzie się dwóch bije to ktoś korzysta.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka