Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: neuron » 01 paź 2016, 09:07

a ch........

ogrody bindavan , manifestacja manipury , walka z cieniem ....... ona stoi w ogniu słońca

http://imgur.com/a/EP7Pq

kto wie o co chodzi ten zobaczy ......

pisał o tym sam Jung w swojej niesmiertelnej pracy "psychologia yoga kundalin"

zaznacze tylko ze ona od 20 lat cwiczy yoge , jest veganka ....... korba calkowita

to co widac to manifestacja , przejscie ze swadhiszthan w manipure w pełni ............

a tu wejscie na lotnisko i ona wlasnie w tym momencie idzie i pisze do mnie na skype o tym co widzi , ja mowie ze jaja sobie robi i ona robi zdjecia i mi wysyla :)
a tu taka niespodzianka

http://imgur.com/a/uTm8S

to w sali do yogi ........ budda na lotnisku we frankfurcie i akurat wtedy kiedy ona leci do niego ......
duch ją prowadzi od lat juz

http://imgur.com/a/QYerF
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 01 paź 2016, 16:20

Dla wszystkich zakochanych w Buddyzmie
http://menstream.pl/wiadomosci-podroze/ ... 10850.html

Kris - być może tak się stanie. Ludzie otrząsają się powoli z pęt, które ich wiązały, zaczynają zauważać tych ssących i żerujących na nich pasożytów, zwalczają fanatyzm i jemu się nie poddają, prawda zaczyna odsłaniać im swoje oblicze. Przepięknie zaczyna się ujawnić fałsz pomimo, że walczy i wije się jak wąż do końca próbując jeszcze to swoje zakłamane pojmowanie komuś narzucać, ale ludzie zaczynają być na niego głusi, zaczynają je od siebie odpierać i w tym widzę wielką siłę i wielką nadzieję.
danut

Postautor: Pawełek » 01 paź 2016, 16:32

danut pisze:Dla wszystkich zakochanych w Buddyzmie

I to ma przekreślać cały Buddyzm czy jak? Bo nie rozumiem.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 01 paź 2016, 16:36

Pawełek pisze:

I to ma przekreślać cały Buddyzm czy jak? Bo nie rozumiem.

Przekreśla tych fascynujących się Buddyzmem, przekreśla przeróżne europejskie szkoły, sekty buddyjskie mające być w posiadaniu jakiejkowiek niedostępnej dla innych wiedzy. Obnaża ich niewiedzę. I pozostają z niczym :D .
danut

Postautor: neuron » 01 paź 2016, 17:11

no taaaa........

wszystko g*** oprócz moczu ........

Panie i Panowie ........

aloha

nie ma co , obcy są wsród nas , widziałem , oglądam archiwum x .....
Ostatnio zmieniony 01 paź 2016, 17:28 przez neuron, łącznie zmieniany 2 razy

neuron

Postautor: jaKrzyś » 01 paź 2016, 17:13

Ty chyba żartujesz...Nie...nie chyba - Ty na pewno żartujesz. Książki krytykujesz ( cytuję - ale nie powtarzaj po książkach, o to jedno proszę, bo naczytałam się w nich wielu bzdur na ten temat też.) a sama wklejasz jakąś stronę z internetu nie związaną z tematem? Co to ma wspólnego. z Buddyzmem..z drogą którą ktoś sobie samemu wybierze? Każdy z nas raz wybiera prawidłowo a innym razem z błędem. Tak się uczymy...ale Ty należysz do osób wszystkowiedzących i będziesz mówić...idź w prawo...w prawo - nie w lewo. Jak chcesz komuś pomóc to daj mu inną możliwość wyboru. I udowodnij dlaczego Twoja droga może być lepsza. Pozdrawiam.

Neuron - to mnie miło zaskoczyłeś. A jak chcesz to mogę coś Tobie doradzić, żebyś Ty zaskoczył swoją koleżankę. Np zabierz ją na koncert muzyki klasycznej...z orkiestrą. Proponuję, żebyście ok. trzy dni nic nie jedli...jak ciężko będzie Tobie wytrzymać to postaraj się jeść coś lekkostrawnego i bezmięsnego. Np zupa...a zero chleba) Ona (nie wiem czy Ty też) poczuje tak intensywne wibracje...wiem bo w zeszłym roku byłem na takim "zamkniętym" koncercie w którym grał obój i fagot-y. Stan ciała i ducha - coś niezapomnianego. A teraz poważniej. Jak chcesz to zrób koleżance krzyż Anch ze zwykłego drutu...taki coś ok 150mm. Ten symbol spowoduje, że wąż zacznie wibrować i w efekcie wznosić się wyżej. To taki zwykły prosty test. Jeśli możesz to opisz co poczuła. I druga sprawa. Koleżanka nie musi jechać do Indii. Obawiam się czy oni jej tego Kundalini nie blokują. Wiesz...nie wszyscy chcą, żeby świat poznał efekt Kundalini. Ale tutaj w kraju są osoby, które mogą jej bezinteresownie pomóc. Skuteczność tej pomocy jest niesamowita, a efekty przekraczają wyobrażenia. Ta osoba nawet odwiedza ten portal. Jeżeli wyrazi zgodę - napisze kto to jest. Zaproponuj to swojej koleżance. Pozdrawiam
jaKrzyś

Postautor: neuron » 01 paź 2016, 17:16

jaKrzyś pisze:Koleżanka nie musi jechać do Indii. Obawiam się czy oni jej tego Kundalini nie blokują. Wiesz...nie wszyscy chcą, żeby świat poznał efekt Kundalini

to możliwe , tez o tym myslalem ale ja nie jestem specem od tego , tylko widze co sie dzieje i nic wiecej , ona sama musi przez to przejsc , nie da sie inaczej .........

neuron

Postautor: neuron » 01 paź 2016, 17:23

jaKrzyś pisze:Co to ma wspólnego. z Buddyzmem..z drogą którą ktoś sobie samemu wybierze? Każdy z nas raz wybiera prawidłowo a innym razem z błędem

a tak na marginesie , nie ma złej drogi , każda jest dobra .....

neuron

Postautor: danut » 01 paź 2016, 17:28

JaKrzyś - ależ ja daję ludziom wolność wyboru drogi w przeciwieństwie do tych, którzy ją pragną tylko innym narzucać. Pokaż mi np. prawdziwego polskiego jogina. Przedstaw, udokumentuj jego życie.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2016, 17:30 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: jaKrzyś » 01 paź 2016, 17:30

neuron pisze:
jaKrzyś pisze:Koleżanka nie musi jechać do Indii. Obawiam się czy oni jej tego Kundalini nie blokują. Wiesz...nie wszyscy chcą, żeby świat poznał efekt Kundalini

to możliwe , tez o tym myslalem ale ja nie jestem specem od tego , tylko widze co sie dzieje i nic wiecej , ona sama musi przez to przejsc , nie da sie inaczej .........

Da się inaczej. Da się. A ta osoba o której pisze...jest lepsza niż niejeden indyjski mistrz. To są sprawdzone informacje. Jak tylko będzie chciała - są osoby które jej pomogą. A dużo jest załatwiane przez zwykła rozmowę telefoniczną. Znam też kogoś, kto ma węża już nad głową. Kto zawala sprawę bo nie potrafi się zdopingować. Z tego co wiem to razem jest łatwiej. Ktoś zawsze coś doradzi. Ktoś coś przeczyta i wąż idzie w górę.
jaKrzyś

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka