Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: jaKrzyś » 01 paź 2016, 17:32

danut pisze:JaKrzyś - ależ ja daję ludziom wolność wyboru drogi w przeciwieństwie do tych, którzy ją pragną tylko innym narzucać. Pokaż mi np. prawdziwego polskiego jogina. Przedstaw, udokumentuj jego życie.

Nie musi być jogin...wystarczy dobry człowiek z ogromnym talentem, wiedzą i chęcią niesienia pomocy innym którzy go o to poproszą.
jaKrzyś

Postautor: danut » 01 paź 2016, 17:37

jaKrzyś pisze:
danut pisze:JaKrzyś - ależ ja daję ludziom wolność wyboru drogi w przeciwieństwie do tych, którzy ją pragną tylko innym narzucać. Pokaż mi np. prawdziwego polskiego jogina. Przedstaw, udokumentuj jego życie.

Nie musi być jogin...wystarczy dobry człowiek z ogromnym talentem, wiedzą i chęcią niesienia pomocy innym którzy go o to poproszą.

Aha. To teraz mi napisz jak zdobywa się taką wiedzę i jak odróżnić tę prawdziwą od powtarzanej po wyczytanym z książek( byle jakiego pochodzenia), wpojonej komuś od innego guru nauczyciela, od sztuczek kuglarskich, nadawaniu mocy symbolom i amuletom i zakłamania.
danut

Postautor: danut » 01 paź 2016, 17:42

Aha. Z pewnego źródła wiem, że osoby którym niesiono "pomoc" na forach przez wciąganie ich w ten jedynie prawdziwy model rozwoju duchowego mają teraz ogromne problemy psychiczne. Leczą się, lub nadają się do leczenia psychiatrycznego. Jak mi to teraz wytłumaczysz?
danut

Postautor: jaKrzyś » 01 paź 2016, 17:47

danut pisze:
jaKrzyś pisze:

Aha. To teraz mi napisz jak zdobywa się taką wiedzę i jak odróżnić tę prawdziwą od powtarzanej po wyczytanym z książek( byle jakiego pochodzenia), wpojonej komuś od innego guru nauczyciela, od sztuczek kuglarskich, nadawaniu mocy symbolom i amuletom i zakłamania.

Poczekaj...chyba się zgubiłem. Pierw pytasz o "jogina" a później chcesz cały jego życiorys? Po co? Nie wystarczy, że ta osoba ma talent, który sobie jeszcze "wyćwiczyła". Wiem co potrafi...więc stwierdzenia typu - To teraz mi napisz jak zdobywa się taką wiedzę i jak odróżnić tę prawdziwą od powtarzanej po wyczytanym z książek( byle jakiego pochodzenia), wpojonej komuś od innego guru nauczyciela, od sztuczek kuglarskich, nadawaniu mocy symbolom i amuletom i zakłamania - nie ma żadnego sensu i nie jestem w stanie na to odpowiedzieć.
jaKrzyś

Postautor: jaKrzyś » 01 paź 2016, 17:51

danut pisze:Aha. Z pewnego źródła wiem, że osoby którym niesiono "pomoc" na forach przez wciąganie ich w ten jedynie prawdziwy model rozwoju duchowego mają teraz ogromne problemy psychiczne. Leczą się, lub nadają się do leczenia psychiatrycznego. Jak mi to teraz wytłumaczysz?

Wybacz...ale nie nadążam za Twoim tokiem myślenia. CZY JA CIEBIE DO CZEGOŚ NAMAWIAM? Nie znam sprawy ani Twojego źródła. Staram się odpowiedzieć na Twoje pytania...ale one chyba sobie zaprzeczają i sama powinnaś poszukać na nie odpowiedzi - Pozdrawiam.
jaKrzyś

Postautor: neuron » 01 paź 2016, 18:01

danut pisze:To teraz mi napisz jak zdobywa się taką wiedzę i jak odróżnić tę prawdziwą od powtarzanej po wyczytanym z książek( byle jakiego pochodzenia), wpojonej komuś od innego guru nauczyciela, od sztuczek kuglarskich, nadawaniu mocy symbolom i amuletom i zakłamania.

ta wiedza to wiedza o sobie samym , tego sie nie przekazuje ani nie wpaja nikomu ........ mocą symbolu jest przeniesienie i tym właśnie jest symbol , niczym wiecej .......
symbol przenosi Cie poza .....

danut pisze:Z pewnego źródła wiem

ale z pewnego czy z pewnego ???
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 01 paź 2016, 18:11

jaKrzyś - Nic w moich wypowiedziach sobie nie zaprzecza. I to nie ja traktuje tu innych z góry i nie pisze im co oni powinni zrobić i czego nie wiedzą, a to Ty tak zacząłeś tu swoją prezencję. Skoro nie jesteś w stanie mi odpowiedzieć na zadane pytanie i ma mi wystarczyć czyjeś samochwalstwo, że ta osoba cytuje"ma talent i sama go sobie wyćwiczyła"- to wybacz, ale ja tego nie kupuję. Ty nie znasz sprawy, ani mojego źródła a próbujesz mnie ośmieszać i upodlać za sugestią soldado, którego nie wiem czy znasz, ale jednak tak sprawa tu wygląda. A ja natomiast zaczynam z każdym następnym wpisem odgadywać Twoje źródła i jeszcze chwila, upewnię się i zacznę je komentować. ;)
danut

Postautor: Kris » 01 paź 2016, 19:17

Duże ilości ludzi którzy zmarli w przeszłości jest odprowadzanych, czy bardziej oczyszczanych i rozświetlanych miłością, przez co unoszą się do poziomu Wyższego Ja, czy jak kto woli nieba, to dla nich najwyższe szczęście.
Niestety jeszcze więcej jest takich którzy składają się z samych negatywnych energii i w wyniku podwyższających się wibracji jakby się rozwiewali czy przestawali istnieć, wyparowywali.
Ci fizyczni którzy się zadekowali jako opozycja miłości bardzo mnie smucą, bo w obliczu wciąż rosnących wibracji mogą mieć całą negatywną karmę na karku i to w krótkim czasie, a to może spowodować przyspieszony rozwój chorób, które wystąpiły by w ciągu dziesięcioleci a obecnie mogą się zmaterializować wielokrotnie szybciej i intensywniej.
Co prawda są to takie przymiarki przyszłosci ale mają sporą dozę spełnienia się.
Jeśli by się ludzie jednak przekierowali na miłość sytuacja może się zmienić na lepszą, ale pytanie czy to zrobią.

Danut przechodzisz samą siebie, odciągasz ludzi od prawdziwego rozwoju, siejesz zamęt i zamieszanie, wywołujesz kutnie, a przez takie zachowanie rośnie Ci ego do niebywałych rozmiarów.
W obliczu podnoszących się wibracji zrobisz sobie krzywdę.
W końcu każdy jest kowalem swego szczęścia, czy bardziej nieszczęścia.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 01 paź 2016, 19:23

Krisiu nie strasz mnie, bądź kowalem własnego szczęścia domniemanego, lub nie, a o mnie się nie martw. :D Czym jest dla Ciebie prawdziwy rozwój, powiesz wreszcie czy nadal będziesz krążył i się wymigiwał wibracjami?
danut

Postautor: KryształowaOla » 01 paź 2016, 19:30

Danut lepiej się obudz bo zostałaś przejrzana na wylot,twoja buta i pewność siebie wynikały z tego że schronienie znalazłaś sobie w astralnym kokonie ,który był częścią dużej struktury.Teraz gdy straciłaś tą ochronę już rozglądasz się za inną ciemną kryjówką ale nic się nie martw ,będziemy cię teraz mieli na oku.Zamiast robić pseudowglądy i pobudzać ludzi pragnących rozwoju do takich niskowibracyjnych sporów ,byś się zajęła swoim zdrowiem kobieto bo twoje płuca i układ trawienny to katastrofa.Candidia zeżre cię szybciej niż twoja złość na wszystkich wkoło.Obserwowałam cię kiedy spotkałaś kogoś mocnego w astralu i coś tam ci chyba pociekło po nogach ,ciekawe co to było??? :lol: :lol: :lol: :lol: Zapamiętaj jego przesłanie bo nie będzie powtarzał ,ostateczne ostrzeżenie.
KryształowaOla

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka