danut pisze:A ja jeszcze zwróciłabym uwagę na to zdanie przekazane jej przez kosmitów " AŻ TAK BARDZO SIĘ O NICH BOISZ? PRZECIEŻ ZABIJACIE SIĘ BEZ PRZERWY, ROBICIE TO NIEUSTANNIE W KAŻDEJ CHWILI,," - o nich czyli jakby Natasza nie była człowiekiem, a oni z nas ludzi kpili, poniżali i mieli wobec nas złe zamiary, a reszta to kłamstwo - wprawdzie w każdej chwili gdzieś umiera i rodzi się człowiek, ale to nadinterpretacja, bo tych zabójstw nie ma aż tyle, nie do każdej śmierci przyczynia się zabójca, człowiek po prostu nie jest nieśmiertelny.
mówisz do mnie czy o mnie ?
co to za formuła ,, zwróciłabym uwagę na to zdanie
przekazane jej przez ...,,
i co to za kolejny epitet i pod czyim adresem ,, to kłamstwo,,?
twój słowotok staram się jak mogę akceptować i być może to jest mój trening personalny wobec takich osób jak ty, by ćwiczyć cnotę tolerancji
,, kosmici,, , ludzie z przyszłości, lub kimkolwiek są powiedzieli prawdę , a ja ją przekazuję jak mogę mimo gnomstwa jakie spotykam
od którego miejsca chcesz zacząć przeliczanie ofiar?
na ten wieczór zacznijmy na literę B - jak Brazylia, statystyki : co 10 minut zabijana jest osoba, w tym 6 osób dziennie przez policję
wiesz ile państwa jest na literę B?
ile jest liter w alfabecie - i ile to daje państw X liczba zabitych i nie wliczać tu wypadków drogowych ale zabójstwa przez duże Z
jutro przejdziemy do kolejnego państwa i tak przejdziemy do końca aż ustalimy kto mówi prawdę a kto na siłę z tą prawdą chce walczyć kłamstwem