Natasza pisze:co wyczuwasz?
Natasza pisze:od kilku dni mam w głowie straszne myśli jakie odbieram - i dlatego napisałam , że coś się zaczęło
neuron pisze:ale powiem to
bedziemy ratować tych co do życia są powołani , innych zostawimy na śmierć ..........
Natasza pisze:soldado pisze:
Pisze na innych forach pod różnymi nickami.
Na jednym jest np. ,,czarnym trójkątem''
Nasza koleżanka myśli, że to ja i dodatkowo pisze do niego.....( bez komentarza)
to jest ,, praktyk,, - ale mam nadzieję, że jazda jaką przeżył na własnej skórze jest najlepszą contr metodą
czy ten ,, czarny trójkąt,, to okultysta ? czy robił swoje doświadczenia i ktoś coś zgłaszał?
co do tematu abdukcji - zastanawia mnie do czego zostało pobrane cokolwiek z moim DNA. Pytanie , czy ten materiał będzie mieszany z innym od Nich, czy jeszcze innym jakiego mogę nie brać pod uwagę ; czy może cel ma jeszcze inny wymiar
skłaniam się jednak do słowa ,, potomek,, - bo to zostało mi wykrzyczane przez zakapturzonego - że oni tego chcą
być może to coś zostało zabrane przed tymi w kapturach , naprawdę nie wiem
Natasza pisze:dzieją się straszne rzeczy, tam za tą kurtyną - czuję to jak nigdy wcześniej, to się zaczęło
soldado, jeśli będziesz miał możliwość jakiegokolwiek odczytu daj mi znać, bo jeszcze czegoś takiego nie odbierałam nigdy dotąd
to ma miejsce teraz gdy my tu sobie żyjemy w tej lokalizacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość