autor: Natasza » 01 gru 2016, 17:09
obejrzałam dzisiaj bardzo uważnie filmik na yt Historia Lecha Chacińskiego i jego spotkanie z UFO w 2003
Pan ten powiedział coś co wydało mi się heh tak bardzo znajome
mówił , że wystrzelili mu w oczy, głowę promień i wtedy poczuł się dziwnie, jakby zamroczony, uśpiony? a następnie gdy odzyskał świadomość mógł z nimi rozmawiać telepatycznie - słyszał jak się go pyta jeden z nich czy go słyszy i rozumie i wszystko działo się na poziomie myśli w głowie
uważam, że on mógł spotkać jedną z ekip jaką i ja spotkałam , być może tej samej cywilizacji , bo odwiedzają nas całe ekipy a nie jedna i ta sama - to są jak wycieczkowce z innej części wszechświata
co do tego promienia wystrzelonego - uważam, że świadek został nim ,, uśpiony,, na poziomie fizycznym i ,, wyciągnięty,, z ciała
a następnie ,, odbudowany,, odtworzony ; taką technologię i takie działanie mi przedstawiono - to pozwala uniknąć śmierci
dlatego świadek był zdziwiony, że w tym czasie gdy stał na ulicy nie przejechał żaden samochód, nic cisza, jakby wykorzystali moment , że aut nie będzie
nie sądzę, skłaniam się do tej technologii, którą mi opisano bez podania czym ona jest ale czemu służy
cieszę się gdy słyszę takie relacje ,, ulicy,, , normalnych, przeciętnych ludzi
to jest dopiero kosmos
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,