O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Natasza » 14 gru 2016, 15:30

obym mogła liczyć na Twą dzielność jak będzie potrzeba
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 14 gru 2016, 15:36

liczyć możesz .........
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: soldado » 14 gru 2016, 21:35

neuron pisze:nie boje się ale wkurzają mnie duszaki

dzis mialem wizyte chyba z 10 albo lepiej, az musialem zadzwonic w nocy do znajomej zeby ich wyrzuciła za drzwi bo nie moglem spac ......

co tu sie dzieje hehehehe

Jakiś czas temu pisałem, że masz tam portal, z którego przechodzi większa ilość duchów.
Potem ktoś Ci tu o tym co pisałem przypomniał i napisałeś, że to brednie...
To jak to jest? :)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: neuron » 14 gru 2016, 21:43

soldado pisze:Jakiś czas temu pisałem, że masz tam portal, z którego przechodzi większa ilość duchów.
Potem ktoś Ci tu o tym co pisałem przypomniał i napisałeś, że to brednie...
To jak to jest?

Ty mi powiedz jak to jest , mi wydaje się to nieprawdopodobne
i ja nie wiem jak to jest . jakbym wiedzial to by mnie tu nie było

neuron

Postautor: soldado » 14 gru 2016, 21:55

soldado » 06 wrz 2016, 23:27

neuron pisze:
wybiła godzina W ....poprostu

potrzebuje pomocy , chodzi poprostu o odprowadzenie (tak mysle ) ducha czy duszy czy cokolwiek to jest , a To jest ,świadome , inteligentne .....i nie chce odejsc
poleglem ,calkiem i nie tylko ja ..... 5 osob ktore sie tym zajely tez polegly z czego 2 osoby to ludzie ktorzy sa doswiadczeni w temacie , sa znani i biora za to pieniadze, oczywiscie nie kwestionuje ani wiedzy ani umiejetnosci , w zyciu roznie bywa i nie zawsze wszystko musi sie udac wiec .......

no ale problem pozostal , to nie moze tak byc , zebym mieszkal z duchem pod jednym dachem , moze i nie robi nic zlego ale taka obecnosc to nic dobrego ani dla mnie ani dla tej istoty , kimkolwiek jest .........

manifestacja nie robi juz na mnie zadnego wrazenie .......zupelnie ....... do tego stopnia ze potrafie ja (bo caly czas zakladam ze to żeńska energia) opierdolic normalnie ,zwracam jej uwage na to np ze chce spac albo odpoczac i nie mam zupelnie ochoty na jakiekolwiek "dyskusje" itp

to stalo sie tak normalne i zwyczajne ...az za bardzo ......

no i co ?? co dalej ?? ona nie chce odejsc i co robic??

dowiedzialem sie jak , probowalem sam kilka razy , odrazu powiem ze , zadne modlitwy nie dzialaja , skuteczność -10 ....... zadne sposoby ezo na odprowadzenie "duszy" - 10

ktoś ? coś ????

uczepiło się dziewcze i nie potrafie ani jej pomoc ani odczepic jej od siebie .......

niech was nie zmyli forma i luzny styl kiedy o tym pisze , to jest , teraz i tu i nie wiem co robic .....

potrzebuje pomocy .........

soldado pisze:

Przekazuje Ci cały czas różnego rodzaju odczucia i uczucia.
To taka specyficzna ,,rozmowa'', którą podobno rozumiesz i jesteś tym zafascynowany.
Nadto wiele przekazów masz w snach.
To najszybsza forma kontaktu.
Zwróć większą uwagę właśnie na sny.
Gdy nasze ciało odpoczywa, wtedy duchy mają łatwiejszy dostęp do naszego ducha, z którym się wtedy porozumiewają bez przeszkody, jaką normalnie jest nasze ciało, które jest naturalnym ogranicznikiem, ograniczającym nas do odczuwania tylko tej rzeczywistości.
Poza tym odbieram, że w tym domu jest portal, którym przechodzą duchy.
Jedno z pomieszczeń tego domu jest bardziej aktywne.
Odebrałem również, że dzięki Niej bardziej się otwierasz na świat duchowy i wszystko to, co jest z nim związane.
W Twoim przypadku to Ci nie szkodzi, a wręcz działa pozytywnie na Ciebie, na Twoje życie i ma przynieść bardzo pozytywne skutki na przyszłość.
Część Duchów pozytywnych, została tutaj świadomie, aby pomagać innym i Ona do takiego typu Duchów należy.
Dlatego nie przejdzie dalej, bo poprzez dobre uczynki, chce naprawić wiele błędów ze swojego poprzedniego życia.
soldado
Moderator forum.

Postautor: neuron » 14 gru 2016, 21:56

????????

neuron

Postautor: Natasza » 15 gru 2016, 09:27

neuron, neuron, neuron , mistrzu artyzmu -twórco piękna

masz wspaniały słuch, ale źle go lokujesz
słuchając wielu nie słuchasz nikogo
wdajesz się w niepotrzebne rozmowy, a one wciągają Cię głębiej i dalej ale w co? w ,, nico ,,
to jak rozkładające się trzewia

soldado przywraca Ci pamięć z dawno zapisanych informacji
i ja też pozwolę sobie na zawrócenie Twej uwagi do przeszłości
mówiłam Ci, że Twój stan zacznie przypominać OCD
wiesz co to jest?
to w czym już niemal jesteś
będziesz doszukiwał się wszystkiego łącznie z własną chorobą
a chory nie jesteś, nie , nie
rozciągasz swą uwagę na tematy poboczne, naprawdę nie mające nic wspólnego ani z Tobą samym
ani z Twoimi doświadczeniami
schiza? uhm można w nią popaść właśnie nie radząc sobie z tym kim jesteś
bo jeszcze sam do tego nie doszedłeś
skupiasz się na wszystkim ale nie na sobie samym
stawiasz znaki zapytania ,, ??????,,
a ja spytam co Ty sądzisz o własnym swoim żywocie
skąd to się wzięło? nie wiesz, wiesz, tylko nie pamiętasz
dostałeś informację od soldado - masz otwarte przejście
ja dołożę to co widzę, że sam je świadomie lub mniej świadomie otworzyłeś
- sam musisz zamknąć tę FURTĘ
nie szukaj innych, którzy tak naprawdę mają mniejszą władzę nad tym niż Ty sam ją posiadasz
ale nie wiesz o tym bo Twoje myśli rozlazły się i rozpełzły na wszystkie kierunki

nie zerwana pępowina i pochodzenie sprawia , że to staje się ciężarem wyrażonym doznaniami
jakich nie ma nikt koło Ciebie
zawsze będę powtarzać : żeby umieć tym ,, zarządzać,, wokół własnego pola musisz
mieć głowę na karku, a w niej świetnie, nienagannie funkcjonujący mózg
mieć świadomość siebie samego, posiadać władzę nad własną niezachwianą wolą
i widzieć w sposób logiczny
wtedy jest gwarancja , że wspinając się wyżej , nie złapiesz bezdechu i będziesz w sposób
świadomy i bezpieczny korzystał z powiększonego gwiazdozbioru wiedzy

odzyskaj świadomość, bo nie jest ona wyautowana z Twojego mózgu i nie znajduje się ona poza Twoim ciałem
i nie jesteś marionetką ze sznureczkami, które ciągną aktorzy z teatrzyku wszechświata
Ty jesteś w sobie samym - i zacznij słuchać siebie samego , tak jak słuchasz świata zewnętrznego
miłego dnia
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 15 gru 2016, 10:45

Oj panie neuronie czy nadal nie wiesz z kim masz do czynienia?
To przecież jesteś Ty sam tylko troszkę starsza wersja Ciebie która rozpaczliwie wpotrzebuje pomocy, ale tego jakoś nie chcesz dopuścić do swojej świadomosci.
Wymyślacie portale i inne takie niezbyt trafne wytłumaczenia, a to dobijacie się Wy sami do siebie aktualnie posiadających ciało i wołacie ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu.
Jednak wychowanie jakie odbieramy od otoczenia nie uczy o tym jak sobie taką pomoc udzielić i jeśli ktoś nawet o tym pisze to bardziej jest to uważane za chorobę psychiczną niż za pomocną wiedzę.
Ta energia- osoba którą tak chcesz wygonić nie odejdzie puki nie uzyska tego po co przyszła.
Do ciebie wróciło jakieś 20% Twoich poprzednich aspektów-poprzednich żywotów i z uwagi na ciągle podnoszące się wibracje- oczyszczanie naszego świata będą przychodziły następne , a bardziej cały czas to robią i jak myślisz ile ich jeszcze wytrzyma Twoje ciało i psychika?
Uwalniają się z zamarzniętych pokładów energii które w wyniku pracy ludzi z cywilizacji miłości, są oczyszczane - rozpuszczane miłością i nie mogą już więzić nas w przeszłości wiec powracamy do siebie po dalszą pomoc której jak widzę nie umiecie sobie udzielić.
Wymyślacie przeróżne wytłumaczenia a prawda jest taka prosta i oczywista.
Sporo na ten temat pisałem ale utonęło w postach nie na temat lub bezsensownych zaprzeczeniach typu nie bo nie.
Może warto by coś poczytać w temacie zaświatów i odprowadzania.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 15 gru 2016, 10:45

neuron uważam, ze główną przyczyna zaistnienia u Ciebie tych zjawisk są bębny :D Zauważ szaman w buszu tez wprowadza się w transy za ich pomocą i przywołuje duchy przodków i powiesz mi, ale ja wtedy nie gram a chce spać - znam to, ale odzywa się wtedy jakby nasączona pamieć tym przeżyciem - pisałam ci znam to, w głowie nadal odzywają się te rytmy - a to są niskie częstotliwości. Zobaczycie, ze na tej podstawie naukowcy wymyślą w końcu jak można podróżować po czasie i kontaktować się z inną rzeczywistością.
danut

Postautor: soldado » 15 gru 2016, 11:22

Neuron spal bębny na stosie i po klopocie! :D
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm