Sebastian pisze:Co prawda nie było mnie na części zamkniętej więc nie powinienem się mądrować, ale chyba nie ma co się tak czepiać tych pytań. Ich źródłem niekoniecznie musiała być niewiedza i nieznajomość KD. Bo wiecie, jedno to czytać o tym w książce (czy kilku książkach) a co innego pytać osobę z krwi i kości, która znana jest na całym świecie (i nie ukrywajmy - potrafi też ciekawie i bardzo treściwie odpowiedzieć na każde pytanie).
duzoo osob mogło by byc w roznych grupach bo tylko przeczytało ksiazki dla mnie jest to troszke dziecinne podejscie w jakich przyjmuje sie do stowrzyszenia spirtystycznego nie majac doświadczenia ,a tylko po lekturze ,

Sylwina pisze:aosoba która nie umie odpowiedziec na pytania z dziedziny spirtyzmu, a jest w stowrzyszeniu oficjalnie i wykłada na konferencji to cos tu jest nie tak![]()
Sylwina pisze:bo tylko przeczytało ksiazki dla mnie jest to troszke dziecinne podejscie w jakich przyjmuje sie do stowrzyszenia spirtystycznego nie majac doświadczenia ,a tylko po lekturze

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości