Zbyszek pisze:A medium znajduje się na miejscu, w końcu by mogło dojść do manifestacji musi ono być obecne.
Nie jest to do końca prawda, bez medium manifestacje tez są możliwe. Duch do manifestacji potrzebuje energii i taka energie może uzyskać z miejsca lub danej rzeczy do której jest przywiązany. Niektóre miejsca, rzeczy posiadają duży ładunek energii i dzięki temu pozwala to duchowi na rożne objawienia.

Zbyszek pisze:atalia co do temperatury masz racje, Duchy niskie, mogą powodować ze temperatura spada. Energia ich i wibracje są niskie, co powoduje ze możemy odczuwać zimno.

Nikita pisze:he he duchy sa zimne ...to sie kojarzy z grobem...
Ja przezylam jako dziecko i dorastajaca osoba rozne manifestacje nie z tego swiata ale nie pamietam aby bylo zimniej ...moze do mnie przychodzily duchy cieple?

Zbyszek pisze:Nikita Jak już wspominałem wcześniej należę do grupy spirytystycznej w Madrycie, w której uczestniczę we wszystkich spotkaniach,
000Lukas000 Karedec, nie myli się, mówiąc ze materia nie wpływa na duchy.
Jak wiesz, po naszej drodze, gdzie przechodzimy, przebywamy zostawiamy cząstkę nas. Ta cząstka to fluidy. Ładunek ten jest tym większy im większe jest nasze przywiązanie do danej rzeczy. Dzięki temu np, medium psychometryczne może zobaczyć wydarzenia z przeszłości. Wydarzenia tragiczne, bitwy zostawiają ładunek dość duży i dlatego w miejscach gdzie wydarzyło się coś gwałtownego, może dojść do manifestacji. Duchy niskie, zagubione po prostu wykorzystują takie miejsca.
atalia co do temperatury masz racje, Duchy niskie, mogą powodować ze temperatura spada. Energia ich i wibracje są niskie, co powoduje ze możemy odczuwać zimno.

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości