Hansel pisze:A co jeśli jakaś rana nie chce się zabliźnić i ciągle się jątrzy ?
Hansel pisze:Ja się boję że to będzie tak że ja się raczej wykrwawię jak tak dalej pójdzie.
Xsenia pisze:Hansel pisze:A co jeśli jakaś rana nie chce się zabliźnić i ciągle się jątrzy ?
To trzeba zobaczyć w czym jest problem. Rozebrać go na części pierwsze, uświadomić sobie co ważne, wybaczyć i zaleczyć. Nie jest to łatwe, zapewniam, ale da się to zrobić. Mnie pomagała analiza własnego zachowania w danej sytuacji. I analiza jak powinnam się zachować i co powiedzieć. Nigdy nie zastanawiałam się, dlaczego ta osoba to powiedziała, tylko jak ja powinnam na to reagować i jaka reakcja byłaby najlepsza. Bo czasem milczenie jest najlepsze, a czasem właśnie krzyk.
Hansel pisze:Naprawdę dziękuję jesteście wszyscy wspaniali.
Xsenia pisze:
Hansel pisze:A co jeśli jakaś rana nie chce się zabliźnić i ciągle się jątrzy ?
To trzeba zobaczyć w czym jest problem. Rozebrać go na części pierwsze, uświadomić sobie co ważne, wybaczyć i zaleczyć. Nie jest to łatwe, zapewniam, ale da się to zrobić. Mnie pomagała analiza własnego zachowania w danej sytuacji. I analiza jak powinnam się zachować i co powiedzieć. Nigdy nie zastanawiałam się, dlaczego ta osoba to powiedziała, tylko jak ja powinnam na to reagować i jaka reakcja byłaby najlepsza. Bo czasem milczenie jest najlepsze, a czasem właśnie krzyk.
Nie chcę się nad sobą użalać zwłaszcza że schodzimy tutaj z właściwego tematu, ale ja mam chyba niezaspokojoną potrzebę akceptacji.

Hansel pisze:Nie chcę się nad soba użalać zwłaszcza że schodzimy tutaj z właściwego tematu, ale ja mam chyba niezaspokojoną potrzebę akceptacji.
Słyszałem o tym...soldado pisze:Są np. negatywne media, które są na usługach sił demonicznych.

Hansel pisze:Słyszałem o tym...soldado pisze:Są np. negatywne media, które są na usługach sił demonicznych.
Ale ja myślałem że Według Spirytyzmu nie ma w ogóle czegoś takiego jak demony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości