Hansel pisze: Tylko że skoro oni nie wierzą że posiadaja niematerialną dusze tylko że sam człowiek jest w całości duszą to jak to wpłynie na to jak ich duszę będą się odzielać podczas śmierci ich ciał biologicznych ?

Pablo diaz pisze:...A moze tym najbardziej ,,przewrotnym,, zagubionym,,duchom Bog objawia spirytyzm?

Pablo diaz pisze:Czy Jezus mowil do jakiej wiary lub kosciola mamy przynalezec?
Kto mysli,ze spirytyzm go zbawi,a nie zaprzestanie z nie tolerancja,krytyka do naszych braci ten nie rozumie ani spirytyzmu,ani Jezusa,a w koncu Boga.
Znam SJ i bardzo ich lubie,a najwiecej w zyciu pomogli mi bracia katolicy.

Pablo diaz pisze:Czy Jezus mowil do jakiej wiary lub kosciola mamy przynalezec?
Kto mysli,ze spirytyzm go zbawi,a nie zaprzestanie z nie tolerancja,krytyka do naszych braci ten nie rozumie ani spirytyzmu,ani Jezusa,a w koncu Boga.

Pablo diaz pisze:ie ma czasu na niepokoje((to nic nie wnosi ),to już przerabiałem w poprzednich wcieleniach

Hansel pisze:Pablo diaz pisze:Czy Jezus mowil do jakiej wiary lub kosciola mamy przynalezec?
Przepraszam jeśli moje słowa zabrzmiały jako przejaw fanatyzmu albo nietolerancji ja na tyle co zetknąłem się z świadkami to mogę powiedzieć że to są bardzo mili i sympatyczni ludzie i nic przeciwko nim nie mam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości