Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 14 gru 2015, 18:24

Nie ma w moim pisaniu agresji i o to chodzi, ani też nie opieram się tylko na odczuciu a na przeczytanych w tym temacie faktach, to one mają swoją wymowność, nie czytanie cudzej energii przez swoją wyjątkowość, czy jakieś niejasne predyspozycje. :D
danut

Postautor: Xsenia » 14 gru 2015, 18:39

danut pisze:Nie ma w moim pisaniu agresji i o to chodzi,

Nie oszukuj sama siebie Danut.

danut pisze:opieram się tylko na odczuciu a na przeczytanych w tym temacie faktach, to one mają swoją wymowność, nie czytanie cudzej energii przez swoją wyjątkowość, czy jakieś niejasne predyspozycje.

Czyżby zazdrość przez ciebie przemawiała Danut? Co ci da takie ośmieszanie i poniżanie wartości wypowiedzi Nataszy? Czujesz się przez to lepsza? Ważniejsza?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 14 gru 2015, 18:44

Zazdrość musi być o coś? W takim razie napisz mi czego jej zazdroszczę? Nie zaniżam wartości jej wypowiedzi widzę w niej pełno sprzeczności i wskazuje na nie.
danut

Postautor: Xsenia » 14 gru 2015, 18:49

"Niejasne predyspozycje"? Może zazdrościsz jej widzenia świata i odbierania go. Nie mam pojęcia co tobą kieruje.

danut pisze: Nie zaniżam wartości jej

Nie... wcale... tylko je ośmieszasz i drwisz z nich.

Dobrze by było, gdybyś już jej odpuściła. Ona już poszła dalej na swojej drodze.
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: blackbitch » 14 gru 2015, 18:51

Xsenia pisze:"Niejasne predyspozycje"? Może zazdrościsz jej widzenia świata i odbierania go. Nie mam pojęcia co tobą kieruje.

danut pisze: Nie zaniżam wartości jej

Nie... wcale... tylko je ośmieszasz i drwisz z nich.

Dobrze by było, gdybyś już jej odpuściła. Ona już poszła dalej na swojej drodze.

A skąd Xseniu ta pewność że Natasza poszła dalej ? Skąd wiesz ze nie wróci ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: danut » 14 gru 2015, 18:55

"Niejasne predyspozycje"- Te, którymi kierujesz się i Ty pisząc o widzeniu cudzych energii i oceniając tych ludzi, także mnie. Jak to widzicie energie, czym to dla Was jest, macie ogląd w kolorach cudzych dusz, co Wam daje taki wzrok, bo to chyba jakieś szaleństwo według mnie.
danut

Postautor: Xsenia » 14 gru 2015, 20:38

blackbitch pisze:A skąd Xseniu ta pewność że Natasza poszła dalej ? Skąd wiesz ze nie wróci ?

Nie mam pewności, że nie wróci, ale jej ostatni post to sugeruje.

danut pisze:Te, którymi kierujesz się i Ty pisząc o widzeniu cudzych energii i oceniając tych ludzi, także mnie. Jak to widzicie energie, czym to dla Was jest, macie ogląd w kolorach cudzych dusz, co Wam daje taki wzrok, bo to chyba jakieś szaleństwo według mnie.

Jako żywo nigdy nie pisałam, że "widzę cudze energie". :shock: :shock: :shock: Skąd ci się taki wniosek wziął?
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 14 gru 2015, 20:52

Stajesz jako adwokatka zwykle w obronie ludzi, którzy pisali że je widzą, więc pomyślałam że też je widzisz, a ocenianie ludzi zbyt łatwo Ci przychodzi, zresztą nie będę szukać po Twoich wypowiedziach kiedy i co pisałaś, przyjdzie czas i znowu coś w tym stylu napiszesz, wtedy Ci przypomnę.
danut

Postautor: Xsenia » 14 gru 2015, 22:56

Staję jako adwokatka za każdym razem gdy kaleczony jest język polski i gdy ktoś kogoś obraża.
Kultura osobista wymaga by nikogo nie obrażać, nawet jeśli uważamy, że ta osoba prawi dyrdymały. Szacunek należy się każdemu.

danut pisze:ocenianie ludzi zbyt łatwo Ci przychodzi,

No to poszukaj moich wypowiedzi. Oceniam zachowanie, a nie ludzi. A już na pewno ich nie obrażam, choć czasem mogą się czuć dotknięci moimi słowami. Jednak nigdy nie napisałam, że czyjaś wypowiedź jest "totalną porażką". Może zanim wyślesz następny taki post, to zastanowisz się jak ktoś go może odebrać? I czy może kogoś nie zrani?
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 14 gru 2015, 23:51

Xsenia pisze:Staję jako adwokatka za każdym razem gdy kaleczony jest język polski i gdy ktoś kogoś obraża....

Bardzo często po stronie obrażającego...
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm