danut pisze:Nie ma w moim pisaniu agresji i o to chodzi,
danut pisze:opieram się tylko na odczuciu a na przeczytanych w tym temacie faktach, to one mają swoją wymowność, nie czytanie cudzej energii przez swoją wyjątkowość, czy jakieś niejasne predyspozycje.
danut pisze: Nie zaniżam wartości jej
Xsenia pisze:"Niejasne predyspozycje"? Może zazdrościsz jej widzenia świata i odbierania go. Nie mam pojęcia co tobą kieruje.danut pisze: Nie zaniżam wartości jej
Nie... wcale... tylko je ośmieszasz i drwisz z nich.
Dobrze by było, gdybyś już jej odpuściła. Ona już poszła dalej na swojej drodze.
blackbitch pisze:A skąd Xseniu ta pewność że Natasza poszła dalej ? Skąd wiesz ze nie wróci ?
danut pisze:Te, którymi kierujesz się i Ty pisząc o widzeniu cudzych energii i oceniając tych ludzi, także mnie. Jak to widzicie energie, czym to dla Was jest, macie ogląd w kolorach cudzych dusz, co Wam daje taki wzrok, bo to chyba jakieś szaleństwo według mnie.
danut pisze:ocenianie ludzi zbyt łatwo Ci przychodzi,
Xsenia pisze:Staję jako adwokatka za każdym razem gdy kaleczony jest język polski i gdy ktoś kogoś obraża....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość