Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 12 lut 2016, 17:21

Mirek gdy zrozumiesz, ze rzeczywistość jest tak naprawdę kształtowana informacją nie będziesz oddzielał jednego od drugiego i zrozumialej przekażesz wiadomość innym jak to nic nam nie szkodzi bo to tylko informacja. Ja polecam dzisiejsze rewelacyjne wiadomości, które są bardzo ważne w tym temacie http://wpolityce.pl/polityka/281391-teo ... -naukowcow

W moich doświadczeniach zaobserwowałam kilka razy to zjawisko przesunięcia obrazu w kształcie litery L - pisałam o tym wiele razy. Myślisz, że narażanie się na te fale nie jest dla nas szkodliwe, kiedy zmuszony jesteś stać na ich krawędzi? - Jest, wiec nie mylcie swoich myśli w głowie z prawdziwym zetknięciem się z informacją z poza naszej rzeczywistości.
danut

Postautor: Natasza » 12 lut 2016, 18:05

już kiedyś zwracałam uwagę na czarne dziury- to one mogą być rozwiązaniem zagadki

wracając do kwestii fizyczności - Oni posiadają realną namacalną fizyczność i potrafią wykorzystywać telepatię przestrzenną trójwymiarową - holograficzną
nie tylko przekazują informacje ale potrafią w nią zabierać ,, ducha,, świadomość , nasz umysł do wykreowanej rzeczywistości

soldado pamiętasz jak wspomniałeś kiedyś o tym, że czujesz iż Oni robią coś z moim ciałem?
nie wiem czy dasz radę uzyskać informacje co ONI mi zrobili około pół roku temu; wspominałam , że nie było to miłe.... Ty coś wtedy wychwycileś i to jest prawdą...
dopowiem tylko tyle. że towarzyszyły temu czemuś wyładowania elektryczne i rzeczy których nie chcę opisywać na tym etapie

jest to też potwierdzenie dla mnie , że mają fizyczny kontakt z nami, tyle w temacie na tę chwilę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Arronax » 12 lut 2016, 18:07

Oboje znajdziemy Natasza, albo już znaleźliśmy ;) ...

Poruszyłaś właśnie wcześniej bardzo interesującą kwestie kary za samobójstwo. I nie mówmy, bo jest ona kluczowa - nawet z powodu powolnego samobójstwa jakim jest brak "szacunku" do naszych ciał przez to co jemy, jakimi emocjami je karmimy i jakie po prostu mamy czasy i wzorce przejmujemy. To mimowolne uśmiercanie siebie.

Z drugiej strony życie polegające na chuchaniu i dmuchaniu na siebie, nie miałoby sensu.

Spirytyzm ukazuje przekazy, gdzie za samobójstwo jest, no nie jest za dobrze brane pod uwagę. Że dusza po cierpi po wielokrotność. Ciekawe skąd tak różne przekazy.

Może rzeczywiście to od nas zależy, czy będziemy tkwić w tych myślach i myślokształtach, czy się uwolnimy ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Natasza » 12 lut 2016, 18:27

napisałeś coś bardzo cennego - nie trzeba gwałtownej śmierci bo możemy niszczyć się latami

i ta kwestia o myślokształtach ależ tak, nie trzeba sięgać po zmarłych wystarczy żywy, ludzie z niską samooceną i w takim nastroju przechodząc dalej
kto wie czy nie ,, uśmiercają,, siebie na nowo w nowej rzeczywistości, kto wie...
co do samobójców - nie wiem jakie ktoś inny ma zdanie , przekazuję tylko to co widziałam i słyszałam od nich samych, nie znam innych prócz nich tych którzy przyszli by mi o tym powiedzieć
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Arronax » 13 lut 2016, 13:12

Dlatego doświadczenie jest takie cenne. Mamy różne przekazy dlatego może to zależy od nas samych czy obawiamy się kary? Jak tak to być może sami się każemy.

Tak, niszczymy się latami niestety. Więc poniekąd sami dokładamy cegiełki do śmierci. Takie " łagodne samobójstwo". Więc teoretycznie też powinniśmy być ukarani. Nasi rodzice bo dali nam złe nawyki z niewiedzy, ... i tak można by ciągnąć. Tylko czy tak jest.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: soldado » 13 lut 2016, 13:59

Natasza pisze:już kiedyś zwracałam uwagę na czarne dziury- to one mogą być rozwiązaniem zagadki

wracając do kwestii fizyczności - Oni posiadają realną namacalną fizyczność i potrafią wykorzystywać telepatię przestrzenną trójwymiarową - holograficzną
nie tylko przekazują informacje ale potrafią w nią zabierać ,, ducha,, świadomość , nasz umysł do wykreowanej rzeczywistości

soldado pamiętasz jak wspomniałeś kiedyś o tym, że czujesz iż Oni robią coś z moim ciałem?
nie wiem czy dasz radę uzyskać informacje co ONI mi zrobili około pół roku temu; wspominałam , że nie było to miłe.... Ty coś wtedy wychwycileś i to jest prawdą...
dopowiem tylko tyle. że towarzyszyły temu czemuś wyładowania elektryczne i rzeczy których nie chcę opisywać na tym etapie

jest to też potwierdzenie dla mnie , że mają fizyczny kontakt z nami, tyle w temacie na tę chwilę

Pobrali Twoje komórki, materiał genetyczny.
To mogło wiązać się z odczuwanym przez Ciebie bólem.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 13 lut 2016, 14:18

Natasza pisze:napisałeś coś bardzo cennego - nie trzeba gwałtownej śmierci bo możemy niszczyć się latami

i ta kwestia o myślokształtach ależ tak, nie trzeba sięgać po zmarłych wystarczy żywy, ludzie z niską samooceną i w takim nastroju przechodząc dalej
kto wie czy nie ,, uśmiercają,, siebie na nowo w nowej rzeczywistości, kto wie...
co do samobójców - nie wiem jakie ktoś inny ma zdanie , przekazuję tylko to co widziałam i słyszałam od nich samych, nie znam innych prócz nich tych którzy przyszli by mi o tym powiedzieć

Ludzie popełniają bardzo często jeden podstawowy błąd "przekazuję tylko to co widziałam i słyszałam od nich samych" i wyrywkowo dopasowują to do krążących przekonań, wierzeń itp. zamiast brać pod uwagę kompletnie wszystko co towarzyszy danemu zjawisku i łączyć ze sobą całość po to co nam towarzyszyło w tym czasie jakie doświadczenia tej rzeczywistości i myśli. Ja poszłam jeszcze dalej połączyłam wszystkie doświadczenia z inną rzeczywistością rozciągnięte w czasie ze sobą, nie biorąc jednego z nich wyrywkowo, rozpatrzyłam, wyciągnęłam własne wnioski a nie dopasowywałam ich do cudzych. I okazało się, że i nauka również działa na tym samym polu.
danut

Postautor: Natasza » 14 lut 2016, 11:03

Pablo przeniosłam tu odp. bo nie chciałam pisać u OneNighta

co do ducha zmaterializowanego - czy my się dobrze rozumiemy? widziałeś ,, ducha,, w fizycznej - cielesnej postaci , czy jego postać w formie zjawy , zdolnej przejść przez ścianę , a Ty mogłeś przełożyć przez jego ,, eteryczność,, np. dłoń

nie ma i nie będzie zmartwychwstania z umarłych:) w dosłownym tego słowa znaczeniu

co do boga, bogów , świetych i tego typu iluzjonistycznych wizji- dla mnie wiara jest złem , manipulacją zarówno tu na ziemi za życia jak po jego zakończeniu

człowiek powinien być wolny i wyzwolony , a każde dogmaty choćby błyszczały najszczerszym nieskazitelnym światłem to forma zniewolenia , poddaństwa i wykonywania czynności - nie tu na ziemi ale po przejściu dalej dla czyjejś woli
to, że ludziom obiecuje się raj , niebo i wieczną szczęśliwość jest skrajnym oszustwem i to chcę mówić głośno

człowiek powinien wykształcić siebie jako dobro samo w sobie, jako osobę, która poradzi sobie w każdej sytuacji bo ma wolność i nie jest zależny od innych
zwłaszcza od feudalnych zależności

człowiek jest najważniejszą Istotą a nauczono go poniżania się i bycia ciągle w drugim szeregu
brak mu wiary w siebie i ciągle liczy na boga i świetych, i czeka na nagrodę
przez to rozleniwia swoje Ja i swoje wartości siebie samego
dlaczego tylu z ludzi choćby na tym forum ma problem z depresją
ona nie rodzi się znikąd, jest pielęgnowana latami

cały czas mówię - należy zadbać o własne emocje , stać się wolnym i niezależnym od nikogo i niczego
nagroda , na którą się liczy nadejdzie pytanie kto ją weźmie

Tak idą zmiany , idą
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 14 lut 2016, 11:38

Nataszo człowiek powinien być wolny a nie zniewolony, powinien zadbać o własne emocje - to prawda, ale jednak to co piszesz wskazuje na Twoje własne zniewolenie i zamknięcie się na zmiany, nie otwierasz się na nową wiedzę, w której nastąpił w ostatnim czasie wielki postęp. Wszystko postrzegasz w sposób twardej materii całkowicie niesłusznie, a przecież już to wiemy czym naprawdę jest materia. Przechodząc przez wyższy wymiar to żadna ściana nie jest dla nas żadnym problemem. A nieśmiertelność istnieje, bo śmierć tego ciała jest niczym innym jak zniszczeniem zdjęcia, jednej klatki jednej kropki w układzie, które bez niczego się mogą powielać, które można wręcz wymieniać pomiędzy układami.. Resztę napiszę później, bo czasu nie mam.
danut

Postautor: Natasza » 14 lut 2016, 11:54

soldado pisze:
Natasza pisze:już kiedyś zwracałam uwagę na czarne dziury- to one mogą być rozwiązaniem zagadki

Pobrali Twoje komórki, materiał genetyczny.
To mogło wiązać się z odczuwanym przez Ciebie bólem.

Soldado, dopiero teraz zauważyłam , że mi odpisałeś- bardzo Ci dziękuję
tak , ból był przerażający , krótkotrwały - szczegóły pomijam - sam pierwszy mi o tym parę m-cy temu powiedziałeś a nie ujawniałam tego publicznie
Ty to zobaczyłeś .... więc wtedy już wiedziałeś co zrobili ... i jak...
rozumiesz , że cokolwiek bym nie napisała to nie ma to sensu ...bo co i komu mam mówić?

Danut, masz rację , jest we mnie bardzo dużo racjonalizmu , masz rację
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm