Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 15 lut 2016, 20:40

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a Twój śmiech w tym temacie nie robi na mnie wrażenia- a śmiej się.
danut

Postautor: OneNight » 15 lut 2016, 20:47

Możesz opisać wygląd postaci we śnie? Ogólnikowo podałaś tylko wygląd kobiety i mam pewne podejrzenia kim ona jest ;)

Śmiech to zdrowie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 lut 2016, 20:51

Bo pozostałe osoby potrafiłam zidentyfikować.
danut

Postautor: OneNight » 15 lut 2016, 21:00

I tylko po tej "identyfikacji" jesteś w stanie rozpoznać te osoby na żywo?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 lut 2016, 21:08

Tak jestem w stanie, to zresztą nie pierwszy taki sen, a z okazałych opisanych już na innych forach był sen z osobą i jej domem, rodziną i orzechami :D o który aż posądzono druga osobę z forum ze musiała jej zrobić zdjęcie i mi je przesłać, bo zawierał aż tak dokładny opis, ze szpilą u mnie w domu podczas OOBE jednej z osób z forum, tez wiem która to, a najśmieszniejszy w tym wszystkim był babochłop, którego tez w końcu udało mi się zidentyfikować.. i były jeszcze inne ciekawe sny, choć na tę chwilę nie wszystkie pamiętam.
danut

Postautor: OneNight » 15 lut 2016, 21:15

A jak sobie radzisz z weryfikacją? Nie masz czasem wątpliwości, że to tylko projekcja umysłu?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 lut 2016, 21:18

Nie mam, właśnie o to chodzi, ze gdy pojawi się taki sen wiem, że on akurat nie może być tylko projekcją umysłu od razu mam tego świadomość czym jest, weryfikuje wiele snów, jedne od razu wyrzucam i ani się nimi nie zajmuje, mamy rożne sny i powody śnienia są rożne, nauczyłam się je rozpoznawać. Na tych wielu forach rzucano we mnie czymś :D co nie wiem jak to magia określa- psi balem? Jakąś energią nienawiści od razu ją wyłapuję, zdarzyło się też, ze podczas pisania na forum w 2009 roku zajrzała do mnie sąsiadka, a ten ktoś- też kobieta ;) chociaż pisał za nią młody chłopak z tego myślokształtu zrobiła wielkiego nietoperza, zrobiła ze siebie Batmana :lol: i przysłała mi go tu halo.. ale to ta sąsiadka się go wystraszyła( widziałyśmy obie ten wielki czarny cien) nie ja i to był jej błąd, nie muszę pisać z czym ona się od tamtego czasu zmaga, no ale tylko odpowiednie wartości łączą się ze sobą, dlatego nie straszna mi już jest ta wojenna walka. :D Ps. A soldado lubi pojawiać się pod postacią kosmity lub chochlika tez kiedyś ode mnie oberwał w OOBE.
danut

Postautor: OneNight » 15 lut 2016, 21:52

Oj, biedny soldado :D

Energia nienawiści i psi bal? Cóż za skojarzenia :D Słyszałem teorie, że można taką energie wysłać za pomocą myśli, ale to tylko teoria.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 lut 2016, 21:55

A z czegóż innego ci ludzie mogliby coś stworzyć? Jest jeszcze chciwość, zazdrość itd. do 7 grzechów głównych. Gdy im rozbiłam jedną z tych kul wylazły z niej tylko czarne węże mnóstwo ich i oplotły całą towarzyszącą "magikowi z bożej łaski" grupę. Mówię Ci już nie boję się ich. Dlatego kiedyś ci napisałam, że to z tą zmorą to żadne żarty- a najprostsze manipulacyjne zastraszanie ludzi.
Ps.
Tak to wszystko są działania na poziomie myśli, ale idzie je wysłać, wyłapać i odczytać.
danut

Postautor: Natasza » 16 lut 2016, 13:05

Aby ci ułatwić identyfikację postaci :
mam długie blond włosy, duże czarne oczy - zobaczysz mnie z daleka - jestem mixem nie tylko religijnym, ale 3 regionów na ziemi

dedykuję ci piosenkę z miłością dla ciebie Danut
https://www.youtube.com/watch?v=bK7T5-uI8Zo

Natasza
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm