Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: OneNight » 01 mar 2016, 21:58

To nagłe pojawianie się z czarnych dziur skojarzyłem, jak mi ktoś kiedyś o teorii superstrun opowiadał. Chyba superstrun. Ciekaw jestem czy można opatentować tą wiedzę od NICH.

Oh nie, zostałem rozpracowany. Kim jestem? Pewnie jakiś wróżbita Maciej albo inteligentny Bogdan :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 22:18

Jutro szukam tej książki , każde szukanie odpowiedzi to pogłębianie wiedzy a przez to zbliżanie do rozwiązania
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 01 mar 2016, 23:38

Szukałbym z wami, ale nie wiem czy się w ten sposób nie narażę. Coś mi o tym wiadomo, ale nie widzę w tym wszystkim sensu. Po co to wszystko?

Przy okazji: Nie doświadczyłaś w tym czasie "załamania" czasu?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 11:38

gdybym raz czegoś doświadczyła sądzę , że z czasem dałabym spokój i zapomniała
ale to jest i trwa więc mam motywację i cel - nie wyobrażam sobie obejścia tematu- skoro istnieje należy go poznać

OneNight - czego się obawiasz?

w czasie moich doświadczeń wiele się zmieniło łącznie z interpretacją kim Oni są
zaleznie od etpów mojej ,, religijności,, : najpierw , że to Istoty bliskie diabłom ze zwględu na wygląd? NIE , ze względu na moje emocje jakie wzbudzili
jednak z latami i kolejnymi doświadczeniami okazało się, że Oni nie mają nic wspólnego z żadną ziemską religią
co więcej nigdy nie usłyszałam , że mam ich wielbić, modlić się do nich lub oddawać jakąkolwiek cześć

w tym filmiku Joe Jordan - mówi, że imię Jezus Chrystus powoduje , że ,, zjawisko UFO,, znika pod jego wpływem
jesli cokolwiek znika , ustępuję pod wpływem wypowiedzianego imienia Jezus to z całą pewnością mówię, że są to wyłącznie duchy ludzi - katolików - inaczej , osób, które za życia fizycznego wierzyły w niego i po śmierci respektują imię tego człowieka

jeśli to imię wypowiesz duchowi np. będącemu Indianinem z plemienia biały kieł:) zapomnij, on nawet tego nie zauważy; tak samo będzie z innymi wyznaniami a najgorzej będzie z ateistami :) stąd środki jakie stosuje się wobec duchów ludzi nawet tych z ery przedlodowcowej :))) są zupełnie różne

jestem też zdania , że nie mamy do czynienia z jedną Rasą Istot- to co może się okazać przerośnie nawet nasze wyobrażenia ;
czuję bardzo wyraźnie, że mogą istnieć Istoty wykorzystujące naszą niewiedzę , łatwowierność i skłonność do nagród zwłaszcza tych obiecanek pośmiertnych Raju i innych gadżetów

wmówiło się ludziom, że najważniejszy na świecie jest BÓG co dziwniejsze w niektórych kręgach wyznaniowych omija się zgrabnie ujawnienie jego imienia i tożsamości - zasłaniając sie tajemnicą wiary;enigmatycznie woaluje sie kim ten bóg jest mówiąc ALFA I OMEGA początek i koniec- i tyle ma wystarczyć by przed nim drżeć i padać na kolana , wielbić coś nieznanego byt , który się nie ujawnia

w czasie egzorcyzmów - nie ważne czy świeckich czy nie, demonolog często wymusza ujawnianie imienia bytu - widzę tu analogię do boga - niechęć do wymieniania imienia - oczywiście nie ma żadnych demonów są to jedynie choroby psychiczne lub pasożytniczy duch człowieka pochodzić on może z naprawdę odległych czasów , stąd i imiona są przedziwne, archaiczne , obco brzmiące żadna rewelacja i odkrycie

Istoty, które nie były ludzmi zamieszkują inne wymiary /rzeczywistości - ich technologia jest matrixem dla nas, nie do ogarnięcia tak samo jak ich wygląd
Oni nie mają żadnej religii, Oni są dla siebie transparentni pod względem emocji, myśli jak kryształy - Ich rozwój polega na moralności , która osiągnęła najwyższy wymiar do jakiego nam jako ogółowi będzie trudno się zbliżyć i to ogarnąć rozumem , że tak się da żyć i że tak można

dlatego kontakt z nami jako ogólem nie jest możliwy
sądzę, że ludzie z naszej przyszłości zmienią kierunek rozwoju ,, duchowego,,; zacznie się przemiana , znikną świątynie, kaznodzieje , upadnie religia w najbardziej rozwiniętych częściach świata; zostanie jedynie w krajach zniewolonych , nieuświadomionych, feudalnych, ubogich, gdzie panuje bieda i wojna, gdzie umierają ludzie z głodu,a kobiety są uprzedmiotowione

najbardziej rozwinięte części świata - ziemi przejdą zmianę moralną - będą szkoły , które od najmłodszych lat będą wychowywać dzieci poprzez etykę, filozofię, kształtując inny poziom świadomości istnienia; wartością stanie się człowiek sam w sobie jako jednostka; nastąpi zwrot ku wartościom indywidualnym ( nie mylić z egoizmem); ogromną uwagę będzie sie przykładało do zdrowia psychicznego - tak by człowiek był wyzwolony spod wszelkich ograniczeń emocjonalnych

tyle mam wniosków , które chciałam przekazać na teraz

p.s. OneNight - zdecydowanie jest coś z tym ,, zagięciem,, czasu - jeśli zasypiam uczestniczę w jakiś pytanie JAKI? jaki jest mechanizm działania??? sposób w sytuacjach , które dopiero będą miały miejsce- jednak każde porównanie jakie robię a przykładam wagę do tego , wykazuje pewne niuanse - tak jak mówiłam - np. jest to samo zdarzenie , ta sama osoba - ale był jakiś element np.w długości włosów, bądź inna marka pojazdu , lub ta marka pojazdu ale kolor nie ten, za każdym razem nie jest to czysta kalka , tylko lekka deformacja obrazu ale sedno sprawy jak najbardziej zgodne w 100%
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 02 mar 2016, 12:13

Natasza pisze:Joe właśnie ma to ,, uduchowienie,, które działa na mnie odpychająco ... wszelkie ruchy religijne i sekty omijam

przeszłam wiele etapów poszukiwań bo robiłam je będąc małą dziewczynką i miałam szansę zagłębić się w wiele nurtów i za każdym razem wniosek ten sam= religia zniewolenie i poddanie czemuś i komuś w zamian za ,, niebo,, - wielu ludzi zostało zwiedzionych i nie może przejśc dalej , jestem pewna że widziales wiele ludzi po smierci przy ziemi zamiast iść dalej są tu i wiesz jak trudno zmienić ten stan ich świadomosci a wielu z nich to chrześcijanie i to mnie martwi

Też jestem z daleka od wszelkich sekt.
Najgorsi są fanatycy religijni obojętnie jakiej maści.

Chodziło mi o pewien mechanizm, który on odkrył.
W rozmowach z Grzegorzem Nowakiem odczuwałem bijący od niego ogromny strach.
Nikt nie umiał mu pomóc, a on był tak naprawdę z tym wszystkim sam.
Nie miał żadnej alternatywy w postaci przerwania w każdej chwili swoich doświadczeń.
Nie interesuje mnie, czy ten mechanizm odkrył chrześcijanin, agnostyk, czy jakiś inny innowierca.
Chodzi mi o to, że przerwanie w ten sposób ,,abdukcji'' zdaje się być skuteczne w 100%, wierząc osobom, które właśnie w ten sposób to przerwały.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 12:25

Masz rację soldado- każda metoda jest dobra jeśli ma pomóc , zgadzam się

pozostaje pytanie z kim Grzegorz miał do czynienie? być może odpuścili mu bo widzieli jego strach ; z tego co wiem, odpuszczają ludziom , którzy mogli by umrzec ze strachu- nie są w stanie nas wskrzesić

ciekawi mnie fragment jego opisu tej wysokiej postaci- kobiety - opisał ją swoimi słowami jakby ona była złożona z elementów także mechanicznych
gdyby nie to , że Grzegorz jest młodszy od tego mężczyzny , którego widziałam i tu opisywałam , powiedziałabym, że widziałam jego i tę postać , która ,, składała ,, się z elementów i budowała na jego oczach, po wczesniejszym jego ,, spętleniu,, takim dziwnym stelażem
mówiłam, że widziałam przy nim konkubentkę ( nie widziałam obraczki) i starszych ludzi ale mogli to być jej rodzice - nie wiem , mówiłam też że to ,, prości,, ludzie a ta jego kobieta często patrzy w niebo jakby wypatrywała obiektu , jednak nie ją zabierają...
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 mar 2016, 15:19

A co to za różnica, że ktoś uzna te kontakty za spotkania z diabłem, demonem, czy ze złą istotą kosmiczną? Zjawiska zachodzą od wieków i pewnym jest tylko jedno - te istoty są podstępne, kłamią i sprowadzają nieszczęścia jeśli nie na osobę kontaktującą się, to przez nią na kogoś innego. Najgorsi są fanatycy? A zapomnieliście o wyznawcach szatana teraz określających się wyznawcami kosmitów, którzy odprawiają rytuały właśnie w tym celu, by z taką niby mocą uzyskać kontakt?
Toż oni nie są fanatykami?? Jezus kojarzy się większości ludzi jako symbol mądrości i dobra i jedno co podkreśliła Natasza w tym zdaniu jest prawdą - "to Istoty bliskie diabłom ze względu na wygląd? NIE, ze względu na moje emocje jakie wzbudzili" bo to jest podstawa, gdyż to właśnie Twoje emocje łączą się z odpowiednim wizerunkiem źródła, z którego one pochodzą. Ludzie wywołują duchy i wzywają Hitlera, opętani przy egzorcyzmach na rozkaz podaj swoje imię! krztuszą się i mówią- Hitler, Neron, Stalin :D . Podali właściwe imię? Czy to były takie wielkie postaci? - Nigdy! Podają tylko zobrazowanie własnego ducha, swoje własne pojmowanie i opętanie ideologią podobną tej jaką szerzyły te powyższe osoby - to jest tylko zobrazowanie do jakiej grupy te osoby się dopisały, lub przez jakie poglądy z nią połączyły by tam trafić. I jeszcze jedno czciciele diabła szatana właśnie w ten sposób tłumaczą - diabeł nie jest zły, jest tym samym co Bóg ma tylko nieco inne pojmowanie. Ależ nie! Każdy ma takiego Boga na jakiego sobie zasłużył. Dlatego Ci co wzywają Jezusa wzywają dobro, jeśli Go zrozumieli i jeśli wiedzą i czują na czym ono polega, niestety tak to już jest, bo są i osoby wykorzystujący imię Jego a reprezentujący same odwrotności swoją postawą plugawe i fałszywe - wtedy wiadomo, że na taki odzew dobro się nie pojawi.
danut

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 15:53

danut już ci to wyjasniłam twoja rzeczywistość i postrzeganie świata to odbicie ciebie -twojej rzeczywistości i twojego dawno rozbitego krzywego lustra; masz koło siebie bardzo negatywną energię zmarłej ci znanej osoby; każdy twój dzien to zmaganie się z samą sobą ; kiedyś byłas inną osobą , zrobiłas coś - chyba nieświadomie przywlokłas do swojego domu to zło, które pomieszało i będzie coraz bardziej mieszało twoje postrzeganie ludzi - zwłaszcza ludzi; stąd węszenie i uzurpacja , że jesteś pogromczynią czarnych mocy:)
kiedyś miałaś pewien zakres doświadczen, które wykorzystałaś w niewłaściwy sposób - zamiast sie ,, uczyć,, uznałaś , że wszystko wiesz i jesteś wybrańcem ; nie umiałaś unieść we właściwą stronę swoich doświadczeń ; z dnia na dzień zjadała cie po kawałku prożność stad wywyższania i pogarda dla ludzi

jeszcze coś próbujesz ugrać i osiągnąć , ale tak jak ktoś ci już przekazał twoja wiedza zostanie ci powoli odebrana całkowicie, niestety będziesz żyła w ciemnościach - nie chodzi o elektryczność

pozniej zostaną tylko wizje mioteł ujeżdzanych przez wiedźmy - tak rodzi się mrok....

niebawem będziesz pisała w eter- nikt ci nie bedzie odpowiadał. sięgnij pare stron wstecz a przeczytasz moje komunikaty do ciebie: energia gaśnie
byłam pierwszą osobą na tym forum, która cie zignorowała po rozpoznaniu , że wiedzie tobą niska energia i powiedziałam , że niebawem wszyscy się o tym tu przekonają kim jesteś

mówiłam ci ze zwykłą ludzką energię ducha pasożytniczego rozpoznaję z łatwością ledwo stukając małym palcem w stół- wszystko zostało zapisane
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 mar 2016, 16:02

Natasza w tym co napisałaś nie ma grama prawdy. Nie prezentuj się tu jako jakieś medium kto wie kto, co ma prawo oceniać ludzi i wysuwać niczym nie poparte tezy. Bzdury piszesz do kwadratu, tyle ode mnie :lol:
danut

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 16:13

medium? nie jestem medium - kilkakrotnie już się przedstawiłam kim na pewno nie jestem;

przekazałam ci tylko wiadomość - żal mi ciebie danut...i mowie to szczerze
p.s. dwa dwa dwa dwa dwa - pamietaj
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm