danut pisze:CzarnyMagu ja znam o wiele lepsze dyskusjeweź przeczytaj temat Nataszy. Pierwsze pytanie kto ci umarł niedawno- A to ON.
A była i taka na innym forum - mam ducha w szafie kochany cudotwórco cała się trzęsę, o jak się boję zrób coś..- od razu odpowiedź na forum- Bardzo ci dziękuję jesteś wielki odpędziłeś go. I już ni ma ducha.
danut pisze:Ja ci odpowiem - na przebaczenie jeśli zrozumiał swój błąd, ale właśnie i tu to co pisałam wyżej zwróci się do konkretnej osoby a nie do płatnego medium, na pewno.

czarnyMag pisze:danut pisze:Ja ci odpowiem - na przebaczenie jeśli zrozumiał swój błąd, ale właśnie i tu to co pisałam wyżej zwróci się do konkretnej osoby a nie do płatnego medium, na pewno.
i jeśli nie będzie mógł nawiązać takiego kontaktu z konkretną osobą to pomoże im opiekun duchowy jednego z nich. To może być trudne ale nie niemożliwe.
Pawełek pisze:czarnyMagu i masz rację. Gdybym był po drugiej stronie, to na pewno prosiłbym o pomoc duchy wyższe, mądrzejsze ode mnie. Jednak spójrz na to z innej strony: taki duch wyższy, który będzie wcielony na innym świecie również może pomóc tak samo jak po drugiej stronie. Dodatkowo, może tu być obopólna korzyść: duch otrzyma pomoc od medium, natomiast medium będzie zbierać doświadczenie w tym życiuWilk syty i owca cała.
czarnyMag pisze:Pawełek pisze:czarnyMagu i masz rację. Gdybym był po drugiej stronie, to na pewno prosiłbym o pomoc duchy wyższe, mądrzejsze ode mnie. Jednak spójrz na to z innej strony: taki duch wyższy, który będzie wcielony na innym świecie również może pomóc tak samo jak po drugiej stronie. Dodatkowo, może tu być obopólna korzyść: duch otrzyma pomoc od medium, natomiast medium będzie zbierać doświadczenie w tym życiuWilk syty i owca cała.
A l e gdy piszę że poprosiłem Jezusa o pomoc i On mi pomógł to wiesz co mi tu odpowiadają?![]()
Że Jezus to mit! Że to był przypadek! Że widocznie brakuje mi wiary w siebie i powinienem się udać do psychiatry!![]()
albo coś koło tego

OneNight pisze:danut, po co w ogóle jesteś na tym forum? Żeby wyśmiewać cudze poglądy, obrażać innych? Może ze starości Ci się mózg psuje?
Czarnymagu, każdy ma inne poglądy
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości