danut - ile lat poświęciłaś ze swojego życia na badanie mózgu? możesz podzielić się ze mną swoimi pracami?chętnie je obejrzę
rola snu i paraliż jest zjawiskiem dla osoby znającej temat banalnym do wykrycia
tak samo jak twoje ,, rzeczywistości,, które własnie pochodzą z tego stanu świadomości
sceptyk taki jak musi mieć ogromne namacalne dowody przede wszystkim dla siebie samego kiedy konfrontuje
-> własne doświadczenia- widzi zjawisko na JAWIE a nie śnie !- jest pewien tego- doświadczyłam
-> kiedy widzi zjawisko on + świadkowie ma kolejne potwierdzenie- doświadczyłam
-> kiedy wciąż chce kolejnych dowodów otrzymuje wskazówki, że ma wejść na forum X spotkać pana Y - który powie słowo w słowo to co sceptyk usłyszał w osobistym kontakcie
zrozumiałaś jak mechanizm działa zwłaszcza gdy jesteś osobą kochającą naukę i namacalność???
sceptyk posiada ponadto inne możliwości kontaktów z NIMI które stanowią źródło informacji dla niego i każdej osoby jaka się do sceptyka zgłasza
dlatego nie mówię, że jestem medium, ponieważ moje informacje pochodzą nie ode mnie ale od NICH i przez nich mam dostęp do osób , które odeszły
ONI działają na innym niż my polu świadomości
rozumiesz coś już? jesli nie, jak znajdę czas postaram się ci to wyjaśnić albo inna osoba mi w tym pomoże -jak mówię, nie tylko ja mam z NIMI kontakt, nie jestem wyjątkowa