Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 15:53

danut - ile lat poświęciłaś ze swojego życia na badanie mózgu? możesz podzielić się ze mną swoimi pracami?chętnie je obejrzę
rola snu i paraliż jest zjawiskiem dla osoby znającej temat banalnym do wykrycia

tak samo jak twoje ,, rzeczywistości,, które własnie pochodzą z tego stanu świadomości

sceptyk taki jak musi mieć ogromne namacalne dowody przede wszystkim dla siebie samego kiedy konfrontuje
-> własne doświadczenia- widzi zjawisko na JAWIE a nie śnie !- jest pewien tego- doświadczyłam

-> kiedy widzi zjawisko on + świadkowie ma kolejne potwierdzenie- doświadczyłam
-> kiedy wciąż chce kolejnych dowodów otrzymuje wskazówki, że ma wejść na forum X spotkać pana Y - który powie słowo w słowo to co sceptyk usłyszał w osobistym kontakcie

zrozumiałaś jak mechanizm działa zwłaszcza gdy jesteś osobą kochającą naukę i namacalność???
sceptyk posiada ponadto inne możliwości kontaktów z NIMI które stanowią źródło informacji dla niego i każdej osoby jaka się do sceptyka zgłasza

dlatego nie mówię, że jestem medium, ponieważ moje informacje pochodzą nie ode mnie ale od NICH i przez nich mam dostęp do osób , które odeszły
ONI działają na innym niż my polu świadomości

rozumiesz coś już? jesli nie, jak znajdę czas postaram się ci to wyjaśnić albo inna osoba mi w tym pomoże -jak mówię, nie tylko ja mam z NIMI kontakt, nie jestem wyjątkowa
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2016, 16:32 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 kwie 2016, 16:02

Nie doświadczyłam nigdy paraliżu sennego, więc rozpowszechniasz kłamliwe i fałszywe informacje na mój temat.
A co do Twoich doświadczeń są one naprawdę doskonale rozpracowane przez psychiatrię, naukę z wiedzą o funkcjonowaniu ludzkiej świadomości w tym linku i dlatego jeszcze raz bardzo proszę uważnie go przeczytać, bo to nie jest jednostkowy osąd jakiejś tam osoby, która chce zabłysnąć, a na dole artykułu masz podaną bibliografię, którą się przy nim posługiwano.
danut

Postautor: Pawełek » 03 kwie 2016, 16:10

danut pisze:Nie doświadczyłam nigdy paraliżu sennego, więc rozpowszechniasz kłamliwe i fałszywe informacje na mój temat.

Rozumiem, że świadomie nie doświadczyłaś.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 03 kwie 2016, 16:14

Pawełek pisze:
danut pisze:Nie doświadczyłam nigdy paraliżu sennego, więc rozpowszechniasz kłamliwe i fałszywe informacje na mój temat.

Rozumiem, że świadomie nie doświadczyłaś.

A cóż to znaczy to zdanie? Świadomie można go wywołać właśnie przez rożne techniki hipnozy i piszemy o tym w innym temacie, ale wtedy wie się z czym ma się do czynienia, a wszystkie inne mają taki przebieg jak opisane jest to w linku i dzieją się poza tych ludzi świadomością, a wręcz ją bardzo oszukują.
danut

Postautor: soldado » 03 kwie 2016, 16:16

A co do Twoich doświadczeń są one naprawdę doskonale rozpracowane przez psychiatrię, naukę z wiedzą o funkcjonowaniu ludzkiej świadomości w tym linku i dlatego jeszcze raz bardzo proszę uważnie go przeczytać, bo to nie jest jednostkowy osąd jakiejś tam osoby, która chce zabłysnąć, a na dole artykułu masz podaną bibliografię, którą się przy nim posługiwano.

Przeanalizowałem sobie na spokojnie naszą znajomość i muszę stwierdzić, że atakowałaś na różnych forach wiele osób, które miały zdolności mediumiczne.
Każdą taką osobę bez żadnego wyjątku.
Jak pisałem wcześniej pomogłem wielu osobom opętanym, głównie na forum ZP.
Z tego co wiem ty nie pomogłaś żadnej takiej osobie.
Zastanawiam się, po której jesteś stronie, bo nie mam żadnej wątpliwości, że są dwie strony.
Jesteś po stronie osób, które chcą się rozwijać, czy jesteś po stronie osób, które skutecznie chcą im w tym przeszkodzić.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 16:30

informacje na swój temat to już zasiałas w wystarczający sposób

co do mnie - cytując jedną z osób powiem ci : olewam czy mi wierzysz czy nie, gdy ważniejsze dla mnie jest słowo ,, dziękuję,, od kogoś komu pomogłam
mówiłam , że moje doświadczenia są najmniej ważne dla was, najważniejsze jest jaki ślad zostawiam poprzez to co mówię, rozumiesz?
pycha jest najgorszą z rzeczy jaka może spotkac człowieka, wolę nie ujawniać tego wszystkiego co widziałam, zachować to dla siebie tylko po to by nadal mieć z NIMI kontakt

piszę za darmo,w przerwach między moimi zajęciami i zadaniami, przelewając na elektroniczne strony to co powinni ludzi się dowiedzieć, nie ważne kto za tym się kryje , choć tyle razy żądałaś bym powiedziała skąd cyt. biorę te mądrości i wiedzę

biorę tę wiedzę ze snów- myślę , że ta koncepcja jest łatwiejsza do przetrawienia i niech tak zostanie, nazywanie i tak nie ma sensu
zaśnij, może i tobie coś się w końcu przyśni, to czego zapomniałaś...

o soldado:)

co do opętań - heh - teraz wiem, skąd miałeś na to siły- analizowałam swoje doświadczenia i wiem, że kontakty z osobami zmarłymi te rzeczywiste w tym ludzkimi demonami i umiejętność zapanowania nad nimi jest wynikiem kontaktu z Istotami , o których tyle mówimy
One są jak sam mówiłeś wielowymiarowe , nie ma dla nich żadnych ograniczników czasowo przestrzennych - stąd porozumiewanie się telepatyczne, zabieranie nazwijmy to duszy z ciała, przekazywanie pełnych informacji
dlatego każda osoba , która ma z NIMI kontakt otrzymuje pełne informacje na temat zmarłych i w ten sposób możemy pomagac ludziom żyjącym i tym , które odeszły z naszej przestrzeni

soldado Ty masz kontrolę emocjonalną nad zmarłymi tu jak i kiedyś - na tyle by radzić sobie z demonami
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 03 kwie 2016, 16:33

A ja mam ciekawszy pomysł na elektrownie. Wystarczyłoby zrobić tak, jak zaplanował to Tesla; wysłać satelitę słonecznego i wysyłać fale elektromagnetyczne do odbiornika na Ziemi, który przetwarzałby je na energię el. Jakoś nie wyobrażam sobie kabli ciągnących się przez całą Afrykę do Europy. Zdaje się, że istnieje taki plan pod nazwą "the space solar power system".
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2016, 16:39 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 03 kwie 2016, 16:35

Za pewne nie jestem po stronie opętanych, z którymi pisałeś i chciałeś im pomagać wmawiając im zdolności mediumiczne i robiąc z nich przez to nauczycieli dla ludzkości. Rozwijać się według ich poleceń nie mam zamiaru, bo to prowadzi wręcz do zagubienia się a nie do rozwoju.
Czekam na pozwolenie, bo chciałam tu zacytować fragmenty PW jakie tu dostaje od ludzi z forum...
danut

Postautor: soldado » 03 kwie 2016, 16:42

o soldado:)

co do opętań - heh - teraz wiem, skąd miałeś na to siły- analizowałam swoje doświadczenia i wiem, że kontakty z osobami zmarłymi te rzeczywiste w tym ludzkimi demonami i umiejętność zapanowania nad nimi jest wynikiem kontaktu z Istotami , o których tyle mówimy
One są jak sam mówiłeś wielowymiarowe , nie ma dla nich żadnych ograniczników czasowo przestrzennych - stąd porozumiewanie się telepatyczne, zabieranie nazwijmy to duszy z ciała, przekazywanie pełnych informacji
dlatego każda osoba , która ma z NIMI kontakt otrzymuje pełne informacje na temat zmarłych i w ten sposób możemy pomagac ludziom żyjącym i tym , które odeszły z naszej przestrzeni
soldado Ty panujesz emocjonalnie nad zmarłymi tu jak i kiedyś

Chociaż to było na początku bardzo trudne.

Na samym początku najzwyczajniej w świecie bardzo się bałem...
Jednak bardzo szybko dzięki Nim opanowałem strach i każdy bez wyjątku każdy kontakt ze zmarłymi dzięki Nim przebiegał bezpiecznie i dzięki Nim pomagałem bardzo skutecznie innym.
Nie było w tym żadnej mojej zasługi.
Wiem, że Oni nadzorują osoby, które mają to w sobie, mają zdolności mediumiczne, dzięki którym mogą być pośrednikami, między dwoma stronami.
Wiem też, że wiele takich osób nie zdaje sobie często z tego sprawy, ale po jakimś czasie do tego dochodzi.
Dochodzi do tego, że dzięki swoim zdolnościom nie mają tylko i wyłącznie kontaktu ze zmarłymi, ale też mogą mieć kontakt z Nimi.
Co do osób, które mają te zdolności, to nie ma żadnego przypadku.
On nigdy nie istniał.
Jest tylko stopień poznania w tej materii samego siebie i tego z czym mamy do czynienia dzięki swoim zdolnościom.
Tak jak napisałaś, mam siły dzięki Nim i tak jak tutaj napisałem nigdy z tego nie zrezygnuję.
Nie ma takiej opcji.
Dzięki Nim zawdzięczam obecnie swoje życie, bo pewnie teraz nie pisałbym tych słów.
W momencie bardzo traumatycznych dla mnie doświadczeń, pojawili się i dali mi nadzieję na to, że życie materialne, które wiodłem to nie wszystko, że jest coś o wiele piękniejszego i ważniejszego.... i właśnie dlatego warto jest żyć dalej.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 16:48

OneNight- Tesla dużo o nim czytałam , jego wiedza daje mi wiele do myślenia skąd ją czerpał

danut- kolejna żenada - upublicznianie prywatnych wiadomości - masakra!!!!!

soldado- nawet jakbyś upadł pomogą Ci wstać, za każdym razem to najdziwniejsza sytuacja , dosłownie czuć , że są
czy masz czasami wrażenie , że patrzą Twoimi oczami? czy doświadczyłeś czegoś takiego dziwnego???
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm