Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 11:56

Nie schowam, nie spasuję, zadałam pytania i oczekuję na nie odpowiedzi, jak pewnie i każdy kto czyta ten temat.
danut

Postautor: Zbyszek » 05 kwie 2016, 12:02

Przeczytalem dla pewnosci, jeszcze raz twoja wypowiedz, i wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na twoje pytania dosc jasno. Opieramy sie na" inwestygacjach naukowych", w tym sa wliczone przerozne kontakty mediumiczne w ktorych uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania, co pozniej sa analizowane. Tak to sie odbywa od lat.
Dla dodania, osobiscie przestudiowalem wiele nurtow ezotorycznych w tym czarna i biala magie. Zostalem przy Spirytyzmie, gdyz najbardziej do mnie przemawia i jest mi bliski. Ty w tym momencie jeszcze szukasz, dlatego zwracasz sie do innych ideologii, ja juz znalazlem, dlatego nie odnosze sie do innych tez, juz nie musze.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 12:06

danut pisze:Nie schowam, nie spasuję, zadałam pytania i oczekuję na nie odpowiedzi, jak pewnie i każdy kto czyta ten temat.

cóż to za tekst?

na którejś stronie w tym temacie napisałam ci , że nie WYMUSISZ NICZEGO NA MNIE
ja mówię kiedy chcę i co chcę - ty tu jesteś albo nie, czytasz lub nie, uznajesz lub nie
moja wolność pozwala mi na takie decyzje

ty doskonale wiesz ,że moje doświadczenia są prawdziwe
domyślasz się kim jestem, ale nie masz pewności, więc badasz mnie, nie masz jej bo ZAPOMNIAŁAŚ
co jakiś czas wtrącając swoje przekonanie - że jestem kimś kto pomaga zagarnąć twoją energię dla NICH, powiedziałaś , że chcesz walczyć ze mną i NIMI (kim?)
, że czas właśnie nadszedł by to ujawnić światu i ludziom- OGÓLNOŚWIATOWE REWELACJE UJAWNIJ WIĘC JE

kim jest mój ,, demon,, a kim jest twój ?

PROSZĘ ZATEM CZYŃ SWĄ POWINNOŚĆ i wyjaw ludziom swoje prawdy myślę , że każdy kto wnikliwie śledzi ten wątek czeka
zaczynaj - karty na stół
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 12:11

No własnie to ja napisałam - wyłóż karty na stół, to Twój temat i niestety nie można pisać w nim co tylko się chce a trzeba trzymać się tematu "Natasza- doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm". Trzeba rozpatrzyć go i zrozumiale przedstawić. Czekamy! :D
danut

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 12:20

odpowiedziałam wyraźnie w znanym ci języku:

Natasza pisze:
danut pisze:Nie schowam, nie spasuję, zadałam pytania i oczekuję na nie odpowiedzi, jak pewnie i każdy kto czyta ten temat.

cóż to za tekst?

na którejś stronie w tym temacie napisałam ci , że nie WYMUSISZ NICZEGO NA MNIE
ja mówię kiedy chcę i co chcę - ty tu jesteś albo nie, czytasz lub nie, uznajesz lub nie
moja wolność pozwala mi na takie decyzje

cele mojego pisania zostały jasno wyartykułowane zapisane i zostaną - potrzebujesz analityka by je tobie wyłożył? poszukaj go
niskie pobudki jakie tobą wiodą nie doprowadzą cie do jasności myślenia, póki wydajesz z siebie tyle negatywnych emocji
jestem cierpliwa :) może zdążysz zrozumieć

rzucasz mi rękawicę - podając , mówiąc mi , że jestem wysłanniczką demonów i uciekasz gdy chce te demony skonfrontować? heh
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 12:28

Posłużę się tu cytatem ze Zbyszka i dołączę się w odpowiedzi do Ciebie do niej
Zbyszek pisze:Przeczytalem dla pewnosci, jeszcze raz twoja wypowiedz, i wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na twoje pytania dosc jasno. Opieramy sie na" inwestygacjach naukowych", w tym sa wliczone przerozne kontakty mediumiczne w ktorych uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania, co pozniej sa analizowane. Tak to sie odbywa od lat.
Dla dodania, osobiscie przestudiowalem wiele nurtow ezotorycznych w tym czarna i biala magie. Zostalem przy Spirytyzmie, gdyz najbardziej do mnie przemawia i jest mi bliski. Ty w tym momencie jeszcze szukasz, dlatego zwracasz sie do innych ideologii, ja juz znalazlem, dlatego nie odnosze sie do innych tez, juz nie musze.

To Ty szukasz jasnej ideologii, ja ją także już znalazłam.
danut

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 13:30

Natasza pisze:...rzucasz mi rękawicę - podając , mówiąc mi , że jestem wysłanniczką demonów i uciekasz gdy chce te demony skonfrontować? heh

Nieprawda. Swoje doświadczenia opisałam dokładnie, są one ze sobą połączone w logiczną całość, są spójne ze względu na siebie, fakty i okoliczności i nie ma w nich mowy :D o żadnych demonach. Co chcesz konfrontować i w jaki sposób? Skoro rzucam ci rękawicę i proszę byś opisała tak dokładnie jak ja tu chociaż jedno ze swoich doświadczeń by móc się mu przyjrzeć, a ty mi odpowiadasz, że piszesz kiedy i co chcesz i na żadne pytanie nie odpowiadasz? I dalej pogrubię to pytanie- czy ta konfrontacja według ciebie ma wyglądać tak? - przeciwstawisz mojemu doświadczeniu swoje utworzone w oparciu o ten sam schemat, ale tak by przedstawiało ono demona, lub kosmitę, a nie fakty które u mnie miały miejsce chcąc w ten sposób zdyskwalifikować moje doświadczenie? To dlatego nie odpowiadasz na moje pytanie kiedy i co naprawdę miało u Ciebie miejsce?
danut

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 15:32

pisarko , wieszczu naszej cywilizacji , ostojo nasza- spisałaś co spisałaś, jak już powiedziałam ci wczoraj czy przedwczoraj- moja dyplomacja przejawia się tym, że analizę publiczną twojego pisania zachowam dla siebie

jesteś wolnym człowiekiem i masz prawo robić ze swoim słowem co chcesz i to co zrobiłaś- taki był twój wybór
widzisz, ty konfrontujesz twoje ,, doświadczenie,, z moim i chcesz się bić , że twoje jest prawem zapisane
danuśko nie bij się ze mną o to co spisuję czyniąc to powoli i za darmo;
to co piszę jest moją rzeczywistością i moją prawdą , uszanuj ją
możesz założyć własny temat - danuta - doświadczenia z innymi rzeczywistościami - może ktoś lepszy tytuł ci wymyśli jak mi wymyślił i bądź tam płodna
niczym żyzna gleba;

masz moje słowo- nie rzucę jednym słowem byś pisała i pisała i przelała wszystkim co leży w twojej głowie
pisz....
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 15:37

Mój Boże, wymyśliłaś rywalizację ze mną na pisanie, a mnie się ten pomysł nawet nie może pomieścić w głowie.
danut

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 15:41

danuto rywalizację? ja twoją książkę przekazałam za darmo jako prezent jednej osobie z tego forum
by to co piszesz przeszło dalej do kolejnej osoby

rozumiesz na czym polega pomoc innym , nawet tym którzy zioną na ciebie jadem i mówią ,że są lepszymi od ciebie?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm