danut pisze:Nie schowam, nie spasuję, zadałam pytania i oczekuję na nie odpowiedzi, jak pewnie i każdy kto czyta ten temat.
Natasza pisze:danut pisze:Nie schowam, nie spasuję, zadałam pytania i oczekuję na nie odpowiedzi, jak pewnie i każdy kto czyta ten temat.
cóż to za tekst?
na którejś stronie w tym temacie napisałam ci , że nie WYMUSISZ NICZEGO NA MNIE
ja mówię kiedy chcę i co chcę - ty tu jesteś albo nie, czytasz lub nie, uznajesz lub nie
moja wolność pozwala mi na takie decyzje
Zbyszek pisze:Przeczytalem dla pewnosci, jeszcze raz twoja wypowiedz, i wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na twoje pytania dosc jasno. Opieramy sie na" inwestygacjach naukowych", w tym sa wliczone przerozne kontakty mediumiczne w ktorych uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania, co pozniej sa analizowane. Tak to sie odbywa od lat.
Dla dodania, osobiscie przestudiowalem wiele nurtow ezotorycznych w tym czarna i biala magie. Zostalem przy Spirytyzmie, gdyz najbardziej do mnie przemawia i jest mi bliski. Ty w tym momencie jeszcze szukasz, dlatego zwracasz sie do innych ideologii, ja juz znalazlem, dlatego nie odnosze sie do innych tez, juz nie musze.
Natasza pisze:...rzucasz mi rękawicę - podając , mówiąc mi , że jestem wysłanniczką demonów i uciekasz gdy chce te demony skonfrontować? heh
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości